20 / 04 / 2024

Yeni konut fiyatları

Yeni konut fiyatları

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Ağustos 2022 sonuçları belli oldu. Endekse göre Ağustos'ta fiyatlar, bir önceki aya göre yüzde 8.58, 2021'in aynı dönemine göre yüzde 89.18 artarken, endeksin başlangıç dönemi olan 2010'un Ocak ayına göre ise yüzde 295 oranında nominal artış yaşandı. İşte tü

Sıfır konut fiyatlarında rekor artış!

Son zamanlarda yaşanan depremler nedeniyle ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar yeni konutlara yöneldi. Bu durum eski konutlarda fiyat artışının azalmasına neden oldu.

Yeni konut fiyatları 2019 Nisan'da yüzde 0.22 arttı!

GYODER, Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Nisan 2019 Raporu'na göre, Nisan ayında bir önceki aya göre yüzde 0.22 oranında artış gösterdi...

Yeni konut fiyatları 2019 Şubat'ta yüzde 2.62 oranında arttı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre, Şubat ayında bir önceki aya göre yüzde 0.11 oranında; geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 2.62 oranında artış gerçekleşti...

Yeni konut fiyatları Kasım'da yüzde 2,92 arttı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Kasım 2018 Raporu'na göre, Kasım ayında bir önceki aya göre yüzde 0.27 oranında; geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 2.92 oranında; endeksin başlangıç dönemi olan 2010 yılı Ocak ayına göre ise yüzde 83 oranında artış gerçekleşti..

Yeni Konut Fiyat Endeksi Ağustos'ta yüzde 0,39 arttı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Ağustos Raporu açıklandı. Yeni konut fiyatları Ağustos ayında bir önceki aya göre yüzde 0.39 oranında arttı.

Yeni konut fiyatları Temmuz'da yüzde 3,36 arttı!

Gayrimnenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER), Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Temmuz 2018 Raporu'nu açıkladı.

Yeni Konut Fiyat Endeksi Mayıs'ta yüzde 3.55 arttı!

GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Mayıs 2018 Raporu açıklandı. Rapora göre fiyatlar Mayıs ayında bir önceki aya göre yüzde 0.28 oranında, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 3.55 oranında arttı...

Yeni Konut Fiyat Endeksi Ağustos 2017 Raporu açıklandı!

Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Ağustos 2017 Raporu'nu açıklandı. REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre, Ağustos ayında bir önceki aya göre %0.40 oranında arttı.

Risk almayın yeni konut alın!

İZEMDER Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Akgün, konut satın almak ya da kiralamak isteyen vatandaşları uyardı. Akgün, vatandaşların yeni konut almaları gerektiğini ifade etti.

Yeni konutların fiyatı Şubat’ta yüzde 0.46 arttı!

Yeni Konut Fiyat Endeksi Şubat 2017 sayısı yayınlandı. Endeks sonuçlarına göre, Şubat ayı fiyat artışı, bir önceki aya göre yüzde 0.46, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 2.79 oranında gerçekleşti.

Konutta vergi düzenlemesiyle fiyatlar yüzde 10 düşecek!

Gayrimenkul temsilcileri konutta yapılan vergi düzenlemesinin sektöre hareketlilik getirmesini beklediklerini belirtti. Yeni yapılacak konutlarda fiyatların yüzde 10 düşmesi bekleniyor.

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Ekim'de 0,29 arttı!

GYODER ve Reidin tarafından Türkiye İş Bankası desteğiyle hazırlanan Yeni Konut Fiyat Endeksi Ekim 2016 Raporu açıklandı. REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Ekim'de yüzde 0,29 attı.

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Nisan'da yüzde 0,65 arttı!

GYODER ve Reidin tarafından Türkiye İş Bankası desteğiyle hazırlanan Yeni Konut Fiyat Endeksi Nisan 2016 Raporu açıklandı. REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Nisan'da yüzde 0,65 arttı.

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Mart'ta yüzde 0,65 arttı!

GYODER ve Reidin tarafından Türkiye İş Bankası desteğiyle hazırlanan Yeni Konut Fiyat Endeksi Mart 2016 Raporu açıklandı. REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Mart'ta yüzde 0,65 arttı.

Çin'de yeni konut fiyatları 3 yılın ardından en hızlı yükselişi yaşadı!

Çin'de Ocak ayında yeni konut fiyatları,  hükümet destek tedbirlerinin etkisiyle Ağustos 2021'den bu yana en hızlı aylık yükselişini yaşadı. Peki Çin'de konut piyasasını neler bekliyor? İşte ayrıntılar...

Çin'de konut fiyatlarında son 9 yılın en hızlı düşüşü yaşandı...

Çin'de konut fiyatlarında azalma devam ediyor. Bu kapsamda, yeni konut fiyatları, Şubat 2015 yılından bu yana en hızlı aylık düşüşü kaydettiği açıklandı.

Rusya'da yeni konut fiyatları 3 senede yüzde 90 arttı!

Ticari emlak yatırımlarının adeta rekor kırdığı Rusya'da yeni konut fiyatları 3 senede yüzde 90 artış gösterdi. İşte konu ile ilgili aktarılan detaylar...

Yeni düzenleme kiralık konut fiyatlarını nasıl etkileyecek? 

Konutların turizm amaçlı kiralanması konusunda yapılan yeni düzenleme kiralık konut fiyatlarını nasıl etkileyecek? İşte detaylar...

Yeni konut kredisi kampanyası ile konut fiyatları düşer mi? 2023 konut kredisi faiz oranları ne oldu?

Konut kredisi güncel faiz oranları araştırılırken, yeni konut kredisi kampanyası da gündem de yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde dar geçimli aileler için yeni konut kampanyası duyurmuştu. Peki bu kampanya ne zaman belli olacak, konut fiyatları düşecek mi?

Yeni mülkiyet sistemiyle konut fiyatları yarı yarıya düşebilir!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS) Başkanı İsmail Özcan, yeni mülkiyet sistemi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Peki yeni mülkiyet sistemi konut fiyatlarını düşürecek mi? İşte yanıtı..

Konut finansmanında 3 yeni paket fiyatları nasıl etkileyecek? Konut fiyatları artacak mı?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut fiyatlarındaki artış oldukça yüksek seviyelere geldi. Peki konut finansmanında 3 yeni paket fiyatları nasıl etkileyecek? Konut fiyatları artacak mı?

Konut fiyatları yüzde 20 arttı!

İnşaat malzemelerinde meydana gelen artış nedeniyle yeni konut fiyatlarında artış devam ediyor. Ülke genelinde fiyatlar yüzde 20 arttı. 

Çin'de yeni konut fiyatları yüzde 0.23 arttı!

Çin'de yeni ev fiyatları, kıyı kentlerindeki yüksek talebin etkisi ile Nisan'da arttı. Nisan 2021'de yeni konut fiyatları bir önceki aya göre yüzde 0,23 arttı.

Moskova'da yeni konut fiyatları ruble bazında tarih zirvesini gördü!

Rusya'nın başkenti Moskova'da yeni konut fiyatları bu yıl, ruble bazında tarihin en yüksek seviyesine çıktı.

Konut fiyatları nereye gidiyor? 10 soruda tüm detaylarıyla!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Mayıs 2020 sonuçları açıklandı. Peki yeni konut fiyatları ne oldu? Mayıs ayında konut alımında banka kredisi kullanımı arttı mı? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Yeni konut fiyatları Mayıs 2020'de arttı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre, yeni konut fiyatlarında Mayıs ayında bir önceki aya göre yüzde 0.77 artış yaşandı...

Konut fiyatlarında son durum ne oldu? 10 soruda tüm detaylarıyla!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Nisan 2020 sonuçları açıklandı. Peki Yeni konut fiyatlarında son durum ne oldu? Nisan ayında konut alımında banka kredisi kullanımı arttı mı? Nisan ayında konut satışlarının ne kadarı yabancılara yapıldı? İşte merak edilen soruların cevapları...

Yeni konut fiyatları Haberi

Yeni konut fiyatları

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Ağustos 2022 sonuçları belli oldu. Endekse göre Ağustos'ta fiyatlar, bir önceki aya göre yüzde 8.58, 2021'in aynı dönemine göre yüzde 89.18 artarken, endeksin başlangıç dönemi olan 2010'un Ocak ayına göre ise yüzde 295 oranında nominal artış yaşandı. 

Kamuoyunda “Markalı Projeler” olarak adlandırılan, ağırlıklı olarak kurumsal gayrimenkul şirketlerinin ürettiği konutlar üzerinden geliştirilen ve  son dönemde ABD, Avustralya, Kanada gibi birçok ülkede üretilmeye başlanan, ‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Ağustos 2022 sonuçları, 26 proje geliştiricisinin sunduğu toplam 50 proje ve aylık ortalama 16 bin konut stoku üzerinden hesaplandı. 

İşte ‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Ağustos 2022 sonuçları...

Yeni Konut Fiyat Endeksi'nde, 2022 Ağustos ayında bir önceki aya göre, 1+1 konut tipinde yüzde 4.69, 2+1 konut tipinde yüzde 11.12,...