23 / 04 / 2024

yeni mahallede satılık arsa

yeni mahallede satılık arsa

Yenimahalle Belediye Başkanlığı ise Yuva mahallesinde 10 bin 598 metrekare olan ve planda sağlık alanı olarak ayrılan imarın 1 numaralı parselinde kayıtlı taşınmazı, kapalı teklif usulü ile satışa çıkardı.

Ziraat ve Vakıfbank'tan satılık ucuz konutlar...

Ziraat ve Vakıfbank, ekonomik konut fırsatları sunarak ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara yeni bir kapı aralıyor. Bankaların iş birliği ile yayımlanan satılık konutlar listesinde, 1.100.000 TL'ye 4+1 dubleks daire dikkat çekiyor. Ziraat Bankası ve Vakıfbank tarafından sunulan satılık daireler.

Satılık ve kiralık konut fiyatlarında son dakika müjdesi! Ev alacaklar dikkat: Fiyatlar düşecek mi? 

Yeni ev almak isteyen milyonlarca kişi, konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceğini merak ediyor. Gayrimenkul Uzmanı Esat Demir, konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Peki satılık ve kiralık konut fiyatları düşecek mi?

Tatilin yeni gözdesi karavanlar oldu! Satılık karavan ilanları bu yıl yüzde 68 arttı!

Karavan tatili çeşitli rotalarla farklı yerleri keşfetme imkânı sağlarken, doğada özgür bir şekilde dilediğince tatil yapmak isteyenin de karavanlara olan ilgileri artıyor. Satılık karavan ilanları da yüzde 68 arttı...

Yabancıların konutta yeni gözdesi Milas oldu! Satılık ve kiralık ev fiyatları tavan yaptı! 

Realtyplus Franchising A.Ş Kurucu Ortağı Özhan Carda, Bodrum'dan sonra yatırımcıların yeni gözdesinin Milas olduğuna dikkat çekerek, Milas’ta son bir senede kira yükseliş oranının yüzde 50, satılık evlerin metrekare birim fiyatlarının ise yüzde 130 yükseldiğini belirtti. 

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşer?

Yeni Şafak Gazetesi yazarı Levent Yılmaz bugünkü yazısında konut fiyatları ve kiralardaki artışlar meselesini kaleme aldı. Peki satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşer?

Bursa'da kiralık ve satılık ev fiyatları rekora koşuyor!

Kiralık ve satılık evlerdeki fahiş fiyatlar sebebiyle Bursa’nın yeni bir gecekondulaşma tehdidiyle karşılaştığına dikkat çeken BEMO Başkanı Erdal Çelebi, “Bu tehlikeyi birlikte görüp, kontrol etmemiz lazım. Vatandaşa yaşanabilir alanların düşük maliyetlerle teslim edilmesi gerekiyor” diye konuştu.

HitYaşam satılık daire!

Hit Yapı imzasıyla Ankara'nın Yeni Batı Mahallesi’nde yükselen HitYaşam projesi satışa çıktı. Peki HitYaşam satılık daire fiyatları ne kadar? İşte projeyle ilgili tüm merak edilenler...

Yeni Nesil Eyüp satılık dükkan!

Yeni Nesil Eyüp projesindeki dükkanlar yüzde 10 KDV indirimi ile satışa çıktı. Yeni Nesil Eyüp satılık dükkan fiyatları 3 milyon TL'den başlıyor.

Yeni Nesil Eyüp satılık ev fiyatları!

Yeni Nesil Eyüp satılık ev fiyatları 670 bin TL'den başlıyor. Yeni Nesil Eyüp Evleri'nde 2+1 ve 3+1 dairelere yer verildi...

Ortadoğu Yeni Nesil Evleri satılık!

Toplam 222 adet konut ve 9 adet ticari birimden meydana gelen Yeni Nesil Evleri'nde yüzde 5 peşinat imkanı sunuluyor. Ortadoğu Yeni Nesil Evleri satılık daire fiyatları 695 bin TL'den başlıyor.

MİNT Çağlayan Evleri satılık!

Mint Çağlayan projesi "Yeni Nesil Şehir Apartmanları" sloganıyla basına tanıtılıyor. Peşin alımlarda lansmana özel yüzde 15 indirim uygulanan MİNT Çağlayan Evleri satılık fiyatları 290 bin TL'den başlıyor.

Alper İnşaat Yayalar Projesi satılık daire!

Alper İnşaat imzasıyla Pendik Yayalar'da geçirilecek olan yeni proje 1.086 konut ve 19 dükkandan oluşuyor. İşte, Alper İnşaat Yayalar Projesi satılık daire seçenekleri...

Yeni Nesil Eyüp satılık daire fiyatları!

Toplam 222 adet konut ve 9 adet ticari birimden meydana gelen Yeni Nesil Eyüp satılık daire fiyatları 771 bin TL'den başlayarak değişiyor.

yeni mahallede satılık arsa Haberi

yeni mahallede satılık arsa

Mülkiyeti Yenimahalle Belediye Başkanlığına ait ve muhammen bedeli 2 milyon 331 bin 560 YTL olarak belirlenen taşınmazın satışı, 6 Aralık 2007 tarihinde saat 14.00'de Yenimahalle Belediye Başkanlığında gerçekleştirilecek.

İstekliler şartnameyi, belediyede bulunan Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden bedeli karşılığı satın...