25 / 04 / 2024

yeni nesil iş alanları

yeni nesil iş alanları

Omurga Portföy Emlak Yatırım Direktörü İlhami Akkum, “İş merkezleri kalifiye yetenekleri çekebilmek için ‘yaşam-iş-eğlence’ alanları yaratmaya başlıyor. Bu alanlar start-up’lar ile canlanacak” dedi.

10 yıl içinde paraya para demeyecek meslekler! Yeni nesil bu mesleklere yönelin! 

Yapay zeka günümüzün en güçlü teknolojilerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Yaşadığımız teknoloji çağında iş dünyasını da ayrıda derinden etkilemeyi de sürdürüyor. Yeni nesil meslke grupları yapay zeka ile şekilleniyor. Bu meslekleri yapanlar çok kazanacak!

Yeni nesil şehir kütüphanesi geliyor! Ödüllü kütüphane için çalışmalar son gaz devam ediyor! 

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin yeni nesil Şehir Kütüphanesi projesi için çalışmalar son gaz devam ediyor. 

Yeni nesil Fiat Doblo'ya 15 bin 300 TL'lik indirim geldi! İşte Fiat Doblo Temmuz 2023 fiyatları!

Yeni nesil Fiat Doblo'ya bu ay 15 bin 300 TL'lik indirim geldi. Peki Doblo'nun peş peşe açıklanan yeni fyatları ne kadar oldu? İşte Fiat Doblo Temmuz 2023 fiyatları...

Baymak Elegant Prime Yeni Nesil Inverter Klima Vatan Bilgisayar’da peşin fiyatına taksitle satılmaya başlandı!

Klima denildiği zaman akla ilk gelen üreticilerden Baymak, son teknolojiyle donatılmış Elegant Prıme 9.000 Btu A++ Yeni Nesil Inverter Klima’yla tüketicilerin karşısına çıktı. Vatan Bilgisayar ise bu klimayı peşin fiyatına taksitle satışa çıkardı.

Yeni nesil Fiat Doblo Türkiye'de satışa çıktı: İşte lansmana özel Fiat Doblo fiyatları

Merakla beklenen beşinci nesil Fiat Doblo, Türkiye'de satışa sunuldu. Yeni nesil Fiat Doblo lansmana özel uygun fiyatlarıyla dikkat çekti. İşte beşinci nesil Fiat Doblo özellikleri ve lansman özel fiyatı...

Otomobillerde yeni dönem! Yeni nesil güvenlik sistemlerinde düzenleme!

İmal edilecek olan araçların yüksek güvenlik ve düşük emisyon seyirlerinde olması ve aynı zamanda kara yollarındaki can ve mal güvenliğinin yükseltilmesi ile birlikte daha çevreci araçların kullanımının olabilmesi için yeni nesil güvenlik sistemleri ile ilgili düzenleme yapıldı. İşte detaylar…

Yeni Nesil Kurutmalı Çamaşır Makinesi Fırsatları! MediaMarkt 5 Ekim 2022 fiyat listesi…

MediaMarkt yeni nesil kırışık önleyici özellikteki kurutma makineleri ve diğer beyaz eşyalar için kampanyalarını yeniledi.

Yeni nesil ihtisas serbest bölgelerindeki yatırımcılara kira ve faiz desteği!

İhtisas Serbest Bölgeleri Bilgilendirme Toplantısı'nda konuşan Ticaret Bakan Yardımcısı Gonca Yılmaz Batur, "Yeni nesil ihtisas serbest bölgelerinde kiralanan arazi ve binalar için 75 bin dolara kadar kira harcamalarının yarısı karşılanacak." dedi.

İşte yeni ofis kültürü!

Jones Lang LaSalle (JLL) Türkiye Başkanı ve Han Spaces Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş, "Evden çalışma uzaktan çalışmaya dönüşüyor. Artık paylaşımlı ofisler hayatımıza girecek. Yeni nesil iş hanı kuruyoruz. Göz göz odalar olacak" diye konuştu.

İstanbul'a yeni nesil mobilya OSB'si geliyor!

MÜSİAD Mobilya Sektör Kurulu Başkanı Altunbaş, İstanbul’da yeni nesil bir mobilya OSB’si kurmak için çalıştıklarını söyledi...

Yeni nesil konut anlayışı Mars 19'la hayat buldu!

Avcılar’da teslim için gün sayan Mars 19 projesi, yeni nesil konut anlayışının en iyi örneklerinden biri olarak müşterilerinden takdir görüyor.

Yeni nesil OSB’ler gelecek 50 yıl için önemli!

Daha nitelikli, verimli ve çevre dostu üretim için hayata geçirilecek olan yeni nesil  OSB'ler gelecek 50 yıl için önem teşkil ediyor. 

Çekmeköy Belediyesi'nden yeni nesil binalar için teknik eğitim!

İstanbul Valiliği, Çekmeköy Kaymakamlığı ve Çekmeköy Belediyesi'nin iştirakçi olduğu Yeni Nesil Binalar İçin Teknik Eğitim Projesi” açılış toplantısı yapıldı.

yeni nesil iş alanları Haberi

yeni nesil iş alanları

ULI tarafından yayınlanan araştırma, dünyanın en önemli metropollerinde bulunan iş bölgelerinin değişim geçirdiğini ortaya koyuyor. 

Urban Land Institute (ULI) tarafından yayınlanan “The attractiveness of world-class business districts” (Dünya standardında iş alanlarının cazibesi) konulu raporda dünyanın önde gelen metropollerindeki iş alanlarındaki değişim incelendi.

ABD, Avrupa ve Ortadoğu, Afrika’nın önde gelen 17 metropolünde ofisi olan şirketlerin üst düzey yöneticileri, gayrimenkul sektörünün önde gelen isimleri ve belediyelerdeki karar vericiler ile birebir görüşmeler gerçekleştirildi. 
 
 
Paris, Londra ve Canary Wharf bölgesi, Amsterdam, Dubai, Frankfurt, New York ve Finans Bölgesi, Chicago, Sao Paulo, Tokyo, Mumbai, Şangay, Pekin, Johannesburg, Hong Kong ve Singapur’u kapsayan rapor, gelecekte iş merkezlerinin bulundukları bölgelerde nasıl bir değişim yaşanacağına ışık tuttu. 

Raporu değerlendiren Omurga Portföy Emlak Yatırım Direktörü İlhami Akkum, özel sektörün...