29 / 03 / 2024

Yeni Sakarya Stadyumu ne zaman açılacak

Yeni Sakarya Stadyumu ne zaman açılacak

SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, projelerle ilgili bilgi verdi. Keleş, Yeni Sakarya Stadyumu'nda yapılan altyapı çalışmalarını anlattı.

Yeni Sakarya Stadyumu'nun yüzde 50'si tamamlandı!

Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Sakaryaspor’un yeni stadının yüzde 50’lik kısmı tamamlandı. 106 milyon TL harcanan stadyumda açık otopark, çocuk Oyun alanları, fuaye, büfe ve sosyal alanlar da bulunacak.

Sakarya’nın yeni yaşam merkezi Cadde 54 AVM’den muhteşem fırsat!

Sakaryalılar bu haber sizi ilgilendiriyor. Sakarya’nın yeni alışveriş ve yaşam merkezi Cadde 54 AVM, 7 Eylül ile 30 Ekim 2022 tarihleri arasında alışveriş merkezindeki mağazalardan 150 TL’lik alışveriş yapanlara elektrikli bisiklet, drone, XBox oyun konsolu, Playstation 5 oyun konsolu ve robot süpür

Kanada Okulları'ndan Sakarya Karasu'ya yeni kampüs!

franchising çalışmalarına devam eden Kanada Okulları, Sakarya’nın Karasu ilçesinde yeni kampüs açtı.

19 Mayıs Stadyumu'nun yerine yeni stadyum yapılacak mı?

Ankara'daki 19 Mayıs Stadyumu'nun yıkımının ardından yeni bir stadyum yapımına başlanmaması meclis gündemine taşındı. CHP'li Yeşil, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sakarya Belediyesi Yeni Sakarya Stadyumu kiralamasından 1.2 milyon zarar etti!

Sakarya Belediyesi, Yeni Sakarya Stadyumu’nu 325 bin TL'ye Sakaryaspor’a kiraladı. Fakat Sayıştay raporuna göre, belediye 1 milyon 864 bin TL'lik masrafı üstlenerek 1 milyon 261 bin TL zarara uğradı.

Sakarya'da yeni ticaret merkezi için düğmeye basıldı!

Aralık ayı meclis toplantısında konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, şehre yeni ticaret merkezinin kazandırılacağının müjdesini verdi.

Yeni Adana Stadyumu inşaatı tamamlanıyor!

2014'te yapımına başlanan UEFA standartlarındaki 33 bin kişilik Yeni Adana Stadyumu'nda koltuk montajı ve hibrit çim serimi tamamlandı.

Sakarya Hendek, yeni itfaiye binası için gün sayıyor!

Sakarya'nın Hendek ilçesine bağlı Başpınar Mahallesi'nde 2 bin 600 metrekare alana yeni itfaiye binası inşa ediliyor. 91 ilçeye hizmet verecek binanın kaba inşaatı bitti.

Sakarya Erenler kentsel dönüşüm projesine yeni yön!

Sakarya Erenler Kentsel Dönüşüm Projesi Rezerv Alanda yer alan hak sahipleri ile bir araya gelen Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç açıklama yaptı. Kılıç; “Kentsel Dönüşüm Projesi Rezerv Alanın yeni imar planıyla şuan ki rezerv alan statüsünden çıkarılmasına karar verdik" dedi.

Yeni Eskişehir Stadyumu eleştirilerine TOKİ’den açıklama geldi!

Eskişehir İnşaat Mühendisleri Odası Yeni Eskişehir Stadyumu hakkında: “TOKİ ev dışında inşaat yapmasın.” eleştirilerinde bulundu. TOKİ bu eleştiri üzerine hava koşulları nedeniyle hasarlı bölgelerin tadilat edileceği ile ilgili açıklama yaptı.

Sakarya'ya yeni duble yol müjdesi!

Sakarya’nın yeni duble yol projesi ile ilgili konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Şehrimiz için çok önemli olan ve otoyoldan şehrin kuzey bölgesine ulaşımları sağlayacak giriş için Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Cahit Turhan’dan müjdeli haberi aldık" dedi.

Yeni Eskişehir Stadyumu'nda müsabaka yapılamayacak!

Yeni Eskişehir Stadyumu için karar verildi. Eskişehir İl Spor Güvenlik Kurulu'ndan çıkan kararda, stadın hala risk teşkil ettiği ve müsabaka yapılamayacağı söylendi...

19 Mayıs Stadyumu'nun yerine yapılacak yeni stadyum mecliste!

Yıkılan 19 Mayıs Stadyumu'nun yerine yapılması planlanan yeni stadyum meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Oral, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yeni Adana Stadyumu 2020'de açılacak!

Adanalı sporseverlerin büyük bir heyecanla beklediği Yeni Adana Stadyumu'nda sona gelindi. Stadın son ihalesinin gerçekleştiği ve 2020 yılının ilk çeyreğinde hizmete açılması planlanıyor.

Yeni Sakarya Stadyumu ne zaman açılacak Haberi

Yeni Sakarya Stadyumu ne zaman açılacak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Yeni Sakarya Stadyumunda yapılan altyapı çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.


SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Dr. Rüstem Keleş, “SASKİ olarak her gün bir yenisini eklediğimiz önemli projelerle şehrimizin altyapı geleceğini inşa ediyoruz. Yeni içme suyu ağları, kanalizasyon hatları, yağmursuyu hatları, arıtma tesisleri, barajlar HES’ler inşa ederek şehrimizi sağlam altyapı ile buluşturuyoruz. Sakarya’da sporun geleceğine yönelik önemli bir yatırım olan Yeni Sakarya Stadyumu için de SASKİ olarak modern bir altyapı inşa ediyoruz” diye konuştu.


Yeni Sakarya Stadyumu altyapısının yakında hazır olacağını dile getiren SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, “Bugüne dek Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu, sporun her zaman yanında oldu, olmaya da devam ediyor. Biz de kurum...