25 / 04 / 2024

Yeni Tokat Havalimanı son durum

Yeni Tokat Havalimanı son durum

550 milyon TL maliyet ile inşa edilen Tokat Havalimanı'nda 8 Ocak itibariyle uçuşlar başlayacak.

Yeni Tokat Havalimanı için geri sayım başladı!

2018'de yapımına başlanan Yeni Tokat Havalimanı'nın inşaatında son çalışmalar yapılıyor. 

Yeni Tokat Havalimanı'nda çalışmalar başladı!

Tokat’ta yaklaşık 115 milyon TL’ye ihale edilen yeni havalimaninda başlayan pist apron ve taksiyolu imalatlarına ait çalışmalar hızla devam ediyor. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu müjdeyi verdi: Trabzon'a yeni havalimanı geliyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon'a yeni bir havalimanı kazandırmak için çalışmalara başladıklarını duyurdu.

Bakan Adil Karaismailoğlu o tarihi açıkladı! Dünyanın en özel havalimanlarından biri olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Yeni Trabzon Havalimanı'nın inşaatına yakın zamanda başlayacaklarını belirterek, "Dünyanın en özel havalimanlarından bir tanesi olacak." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tokat'a konut müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen Tokat Havalimanı açılış töreninde kentteki yatırımlar ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklamaları...

Tokat Havalimanı kapılarını uçuşlara açtı! İşte Tokat Havalimanı'nın özellikleri ve maliyeti

2017 yılında pist ve altyapı sorunları kapsamında, uçuş güvenliği gerekçesiyle hava trafiğine kapatılan Tokat Havalimanı, yenilenen pisti, modern sistemlerle donatılmış terminal binası ve kulesiyle bugün hizmete açıldı.

Tokat Havalimanı 8 Ocak'ta açılıyor!

550 milyon TL maliyet ile inşa edilen Tokat Havalimanı'nda 8 Ocak itibariyle uçuşlar başlayacak.

Yeni Tokat Havalimanı için geri sayım başladı!

2018'de yapımına başlanan Yeni Tokat Havalimanı'nın inşaatında son çalışmalar yapılıyor. 

Onur İnşaat, Dnipro Uluslararası Havalimanı’nı yapacak!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Onur İnşaat'ın Ukrayna Dnipro'da üstlendiği yeni bir havalimanı işini üstlenmesini kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Onur, Ukrayna’da 1.7 milyar liralık ihale üstlendi' başlıklı yazısı...

Ant Yapı Mirny Uçak Terminali’nin inşaatına başladı!

Yurt içinde ve yurt dışında birçok önemli proje hayata geçiren,Türkiye’nin önde gelen müteahhitlik şirketleri arasında yer alanAnt Yapı, Rusya’nın Yakutistan Bölgesi’nin Mirny şehrinde yeni bir havalimanı inşaatına başladı.

Tokat Havalimanı'nın yüzde 70'i tamamlandı!

Çalışmalarına devam eden AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, inşaatı süren Tokat Havalimanı inşaatını gezerek yetkililerden bazı bilgiler aldı.

Tokat'ta yeni havalimanı inşaatının yüzde 85'i bitti!

Tokat'a inşa edilen yeni havalimanın yüzde 85'i tamamlandı. Alanda devam eden çalışmalar havadan görüntülendi. 

Ant Yapı Rusya'da yeni bir havalimanı daha inşa edecek!

Uluslararası alanda en çok iş yapan 100 müteahhitten biri olan Ant Yapı, Rusya’da Sibirya Bölgesi’nin en büyük kenti Novosibirsk’te bulunan uluslararası Tolmaçevo Havaalanı’nın inşaatına başladı.

Tokat Yeni Havalimanı'nın yüzde 82'si tamam!

Tokat'ta yapımı devam eden yeni havalimanı inşaatının yüzde 82'si tamamlandı. Pojede yapılan çalışmalar da havadan görüntülendi.

Tokat yeni havalimanı projesinde sona gelindi!

AK Parti Tokat Milletvekili Mustafa Arslan yaptığı açıklamada şehirde yapımı sürdürülen yeni havaalanı inşaatının yüzde 82'lik kısmının tamamlandığı söyledi.

Yeni Tokat Havalimanı son durum Haberi

Yeni Tokat Havalimanı son durum

Tokat'ta mevcut havalimanının büyük gövdeli uçakların inişine uygun olmaması sebebi ile Söngüt köyü arazisi içine inşa edilen yeni havalimanı tamamlanıyor. Sputniknews't yer alan habere göre; yaklaşık 550 milyon liraya mal olan yeni havalimanının 8 Ocak 2022'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılması hedefleniyor. 

'Bütün standartları karşılayan bir havalimanı'

Çalışmaları yerinde inceleyen AK Parti Tokat Milletvekili Mustafa Arslan "Havalimanımızı kısa bir süre içerisinde hizmete alacağız. 26 Aralık itibarıyla inşaatımızın tamamen biteceğini öngörüyoruz. 8 Ocak'ta da Sayın Cumhurbaşkanı'mızın teşrifleriyle hemşerilerimize açacağız, ülkemizin hizmetine sunacağız. Tokat Havalimanı'nı bize ve ülkemize kazandırdığı için Sayın Cumhurbaşkanı'mıza buradan tekrar teşekkür ediyoruz. Havalimanımız 2 bin 750 metre pist uzunluğu, 60 metre pist genişliği ile uluslararası bütün standartları karşılayan bir havalimanıdır. Gümrüğün kurulmasıyla aynı zamanda hudut kapısı...