27 / 04 / 2024

yeni ulaştırma projeleri

yeni ulaştırma projeleri

16 yıllık AK Parti iktidarında ekonomilerin can damarı ulaştırma alanında dev projelere imza atıldı. İşte dev kalkınma hamlesindeki yeni projeler..

Ulaştırma Bakanı açıkladı: Turistik Doğu Ekspresi'ne alternatif iki yeni tren hattı geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada seyahat severlerin ve sanat tutkunlarının gözdeleri arasında yer alan "Turistik Doğu Ekspresi"ne alternatif iki yeni tren hattı geldiğini duyurdu. 

Ulaştırma Bakanı açıkladı! İstanbul-Ankara arasına yeni otoyol projesi...

İstanbul ve Ankara arasına yeni otoyol geleceği duyuruldu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun yaptığı açıklama kapsamında otoyolun nerelerden geçeceği de bellirlendi. İşte haberin detayları...

Ulaştırma Bakanlığı Yeni İpekyolu Projesi için düğmeye bastı! 

Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Basra'dan Türkiye sınırına kadar uzanan kara ve demiryolu ulaştırma koridoru olarak bilinen bölgenin yeni İpekyolu olacak projeyle ilgili sürecin hızlandığını belirtti.

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı! Motokuryelere yeni düzenleme geliyor

Ulaştırma Bakanlığı'nı tarafından hazırlanan taslak kapsamında sipariş verilen ürünler için belirtilen teslim süresi taahhüdünün ortadan kalkacağı kaydedildi.  Buna göre, kuryeler teslim aldıkları gönderisi ile ilgili taşıma taahhüdünde bulunamayacak. İşte haberin detayları...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu'ndan yüksek hızlı tren müjdesi! Ankara ile Çorum arası 1.5 saat olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Delice-Çorum Yüksek Hızlı Tren Projesi'nin (YHT) 2024 yılında ihale edileceğini söyleyerek müjdeyi verdi. Yeni yüksek hızlı tren hattı ile Ankara il Çorum arasın 1.5 saat olacak.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu müjdeyi verdi: Trabzon'a yeni havalimanı geliyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon'a yeni bir havalimanı kazandırmak için çalışmalara başladıklarını duyurdu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Konyalılara müjdeyi verdi! KonyaRay'da hat sayısını 4'e çıkartacağız

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, KonyaRay Projesinin birinci etabı olan 17,4 kilometrelik Konya Gar ile Kayacık Lojistik Merkezi arasına yeni bir hattın daha ilave edileceğini açıkladı.

Ulaştırma ve haberleşmede yeni dönem: Demir yolları, otoyol projeleri, havalimanı yatırımları peş peşe geliyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu da, yeni görevini devralarak bakanlık yatırımlarına ilişkin ilk planlarını duyurdu. İşte yeni dönemde hayata geçirilmesi planlanan yatırımlar...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu kimdir?

Yeni Ulaştırma ve Altyapı Bakanı açıklandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu oldu. Peki Abdulkadir Uraloğlu kimdir? İşte detaylar!

Ulaştırma ve haberleşme projeleri için 121,7 milyar liralık bütçe ayrıldı! Kalem kalem açıklandı!

Ulaştırma ve haberleşme projelerine 2023 için ayrılan bütçe kalem kalem belli oldu. İşte o rakamlar...

Ankaralılara müjde! Yeni metro projesi Ulaştırma Bakanlığı’nın onayına sunuldu!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 7.4 kilometre uzunluğunda 8 istasyondan oluşması hedeflenen yeni metro hattı projesini Ulaştırma Bakanlığı’nın onayına sunulduğunu duyurdu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan CHP'nin YHT ihaleleri iddialarına yanıt!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun ihale iddialarına cevap verdi. İşte detaylar...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan İBB'ye yanıt: Enerjisini Mahmutbey-Esenyurt hattı için kullanabilir!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 'Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metrosu ile ilişkin açıklamasına yanıt verdi. İşte o yanıt...

yeni ulaştırma projeleri Haberi

yeni ulaştırma projeleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Haziran seçimlerinde muhalif adayların Türkiye'nin prestij projelerine yönelik tehditlerine rağmen 2023 vizyonuna yönelik çalışmaları kararlılıkla takip ediyor. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre AK Parti, yeni otoyollar, bölünmüş yollar, havalimanları, yüksek hızlı tren hatları ve tünel projelerin kolları şimdiden sıvadı.

Yap-İşlet-Devret modeliyle yapılacak otoyollarla 2 bin 657 kilometre olan otoyol ağı 5 bin 34 kilometreye yükselecek. Bölünmüş yol uzunluğu 26 bin 17 km'den 36 bin 500 kilometreye çıkarak 81 il birbirine bağlanacak. Böylece ulaşımda güvenlik artacak ve yolculuk süresi kısalacak. İşte yapımı süren ve yeni otoyol projeleri;

1.Gebze-Orhangazi-İzmir (İzmit Körfez Geçişi ve Bağlantı Yolları Dâhil) Otoyolu.
2. Kuzey Marmara Otoyolu Kınalı-Odayeri ve Kurtköy- Akyazı Kesimleri.
3. Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu.
4. Ankara-Niğde Otoyolu.
5. Menemen -Çiğli-Aliağa-Çandarlı Otoyolu.
6. Aydın-Denizli...