29 / 03 / 2024

yeni yaşam alanı

yeni yaşam alanı

Başakşehir Ulaşım projelerinin yanı sıra Sağlık Kent, Bio İstanbul gibi projelerle atağa geçen Başakşehir'in, İstanbul'a inşa edilmesi beklenen 'Yeni Şehir' projesine de ev sahipliği yapması planlanıyor...

Türkiye'nin ilk yaşam alanı projesi Konya Koru İnventum satışta! Yeni proje!

Aydın Yatırım Grup, Türkiye’de ilk olacak yaşam alanı projesini Konya'da hayata geçiriyor. Toplamda 200 bin metrekare üzerine inşa edilecek Anadolu’nun en büyük karma konut projesi Koru İnventum, satışa çıktı.

Nizip Fıstık Kent'te yaşam 3 aya kadar başlayacak: 25 bin aile ve 100 bin kişiye yeni yaşam alanı!

Gaziantep Nizip Fıstık Kent'te yaşamın 2-3 ay içinde başlayacağı belirtildi. İşte proje çalışmalarındaki son durum...

Ordu'da 20 dönümlük bataklık arazi hayat buldu! Ordulular yeni sosyal yaşam alanlarına kavuştu!

Ordu iline bağlı Altınordu ilçesinde 20 dönüm lük bataklık halindeki arazi, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmayla sosyal yaşam alanına dönüştürüldü.

DAP’tan İstanbul'un Kalbi Levent’te Yeni Dünyanın Örnek Yaşam Alanı!

DAP Gayrimenkul Geliştirme, İstanbul’un iş, yaşam, kültür-sanat ve finans dünyasının kalbi olarak bilinen Levent Bölgesi’nde şimdi de kent ve doğa ayrımını ortadan kaldıran, doğadan aldığı ilhamla, şehrin merkezinde ‘Sağlıklı Ev’ konseptiyle buluşturuyor… 

Siltaş Panorama’daki konutların her metrekaresi fonksiyonel bir yaşam alanı sunuyor!

Siltaş Panorama projesinde yer alan 2+1 daireler; salonundan mutfağına, yatak odasından banyosuna kadar ev sahiplerine fonksiyonel bir yaşam alanı sunuyor.

Sakarya’nın yeni yaşam merkezi Cadde 54 AVM’den muhteşem fırsat!

Sakaryalılar bu haber sizi ilgilendiriyor. Sakarya’nın yeni alışveriş ve yaşam merkezi Cadde 54 AVM, 7 Eylül ile 30 Ekim 2022 tarihleri arasında alışveriş merkezindeki mağazalardan 150 TL’lik alışveriş yapanlara elektrikli bisiklet, drone, XBox oyun konsolu, Playstation 5 oyun konsolu ve robot süpür

Bursa Yıldırım'a 600 dönümlük yeni yaşam alanı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yeşil alan sayısının en az ilçelerden biri olan Yıldırım'da dev projeye başlamaya hazırlanıyor. Yaklaşık 600 dönümlük orman arazisi yeni yaşam alanına dönüşecek.

Umut Elazığ projesiyle 600 bin metrekarelik yeni yaşam alanı kurulacak!

24 Ocak 2020’de meydana gelen ve 41 kişinin yaşamını yitirdiği 6.5 büyüklüğündeki Elazığ depreminin ardından ‘Umut-Elazığ’ isminde bir proje tasarlandı. Projeye ilişkin uzman isimler konuştu.

Bursa Yenişehir modern yaşam alanına kavuşuyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce yaptırılacak olan ve bünyesinde 154 araçlık otopark, düğün salonu, bebek bakım odası, fuaye alanı ve bir de dükkan yer alan Yenişehir Pazar Yeri, Otopark ve Sosyal Yaşam Alanı projesinin inşaatına başlandı.

Bursa Yenişehir’e modern yaşam alanı müjdesi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde 154 araçlık otopark, düğün salonu, bebek bakım odası, fuaye alanı ve bir de dükkan bulunan Yenişehir Pazar Yeri, Otopark ve Sosyal Yaşam Alanı projesine start verdi.

Finike kent meydanı, yeni yaşam alanı olacak!

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, hayata geçirilmesi planlanan kent meydanı projesiyle ''Kent meydanı, ilçemizin cazibe merkezi ve yeni yaşam alanı olacak” açıklamasında bulundu. 

Toplu yaşam alanı yönetimlerinin dönüşümü!

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için Apsiyon CEO’su Kudret Türk ile toplu yaşam alanı yönetimlerinin dönüşümünü masaya yatırdı...

'Esenler'in sosyal yaşam alanı projesi durduruldu' iddiası!

Esenler Belediyesi Başkan Yardımcısı Nihat Karataş, yapımına başlanan sosyal yaşam alanı projesinin İBB tarafından durdurulduğunu iddia etti.

yeni yaşam alanı Haberi

yeni yaşam alanı

Başakşehir Ulaşım projelerinin yanı sıra Sağlık Kent, Bio İstanbul gibi projelerle atağa geçen Başakşehir'in, İstanbul'a inşa edilmesi beklenen 'Yeni Şehir' projesine de ev sahipliği yapması planlanıyor.İstanbul'un birçok bölgesinde hareketlilik devam ederken, özellikle bazı bölgeler emlak ve konut fiyatlarındaki artış nedeniyle ön plana çıkıyor. Bu bölgeler arasında dikkat çeken Başakşehir, gerçekleştirilen konut yatırımlarıyla birlikte yaşanan nüfus artışıyla ön plana çıkıyor. 


Başakşehir'in hayata geçirilen ulaşım altyapısına uygun lokasyonu nedeniyle Avrupa yakasının yükselen yaşam alanları arasında öne çıktığını belirten EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık'ın Lisanslı Değerleme Uzmanı Zuhal Balsarı, hızla gelişen Başakşehir'de hayata geçirilen konut yatırımlarının bölge nüfusunun hızla artmasına neden olduğunu ve artış nedeniyle bölgenin ilçe statüsüne yükseldiğini ifade etti. 


'Hızla büyüyecek' Balsarı, İstanbul'un yeni yerleşim alanı olarak öne çıkan Başakşehir'in metro, üçüncü havaalanı,...