25 / 04 / 2024

Yenikent Deresi Islah ve Çevre Düzenleme projesi son durum

Yenikent Deresi Islah ve Çevre Düzenleme projesi son durum

Söke Belediyesi, yıllardır özlemle beklenen dev proje için harekete geçti. Yenikent Deresi Islahı Taşkın Rusubat Kontrolü Projesi çalışmaları başladı. Yenikent Deresi içinde temizlik çalışmaları yapılıyor.

Ataşehir-Kadıköy-Maltepe Çamaşırcı Deresi Islah Projesi imar planı tadilatı askıda!

Ataşehir - Kadıköy - Maltepe İlçeleri, Çamaşırcı Deresi Islah Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Çekmeköy Ayvalı Deresi imar planı tadilatı askıda!

Çekmeköy Ayvalı Deresi Islah projeleri ve taşkın alanlarının imar planlarına işlenmesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı. 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe istifa etti!

Kaplıkaya Hacıvat Deresi Islahı ve Bağlaraltı Siteler Köprüsü'nün açılış törenine katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe girevinden istifa ettiğini duyurdu.

Bolu'da 47 hektarlık alana yaşam merkezi inşa edilecek!

Bolu Belediyesi, "Kuruçay Deresi Islah Projesi ve Küçük Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi" ile Aşağısoku ve Çıkınlar Mahallesi'nin sınırları içerisinde 47 hektarlık bir alanda yaşam merkezi inşa ediyor.

Van Akköprü Deresi Islah Projesi tamamlanıyor!

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından 2012 yılında yapımına başlanan ve aynı yıl birinci etabı tamamlanan geçen yılda ikinci etabı tamamlanarak hizmete sunulan Akköprü Deresi Islah Projesi’nin son etabı da yapılmaya başlandı.

Düzce'de toplu açılış töreni gerçekleşti!

Düzce'deki toplu açılışta, Düzce Akçakoca Barajı İçmesuyu İsale Hattı, Düzce Büyük Melen Çayı Islahı 2. Kısım, Düzce Kaynaşlı İlçe Merkezi Yandereleri, Düzce Uğursuyu Deresi Islahı İkmali, Düzce Gölyaka Aksu Deresi Islahı İkmali projelerinin temeli atıldı

Dokuzsele Deresi Islah projesindeki kamulaştırmalarda sona gelindi!

Belediye Başkanı Nurullah Cahan Dokuzsele Deresi Islah Projesi kapsamında çalışmaların olumlu bir şekilde seyir aldığını kaydederken,”Dere üzerinde bulunan binaların kamulaştırmalarını bitirmek üzereyiz” dedi.

Uşak Dokuzsele Deresi'ndeki işyerlerinde yıkım başladı!

Uşak Belediyesi'nin mega projelerinden biri olan Dokuzsele Deresi Islah projesi kapsamında dere kenarında işyerleri kamulaştırılarak yıkıma başlandı.

Akköprü Deresi 2. etap çalışmaları tamamlandı!

Akköprü Deresi, artık halkın nefes alabileceği bir alana dönüştürüldü. 2012 yılında yapımına başlanan ve aynı yıl birinci etabı tamamlanan Akköprü Deresi Islah Projesinin ikinci etabı da bu yıl içerisinde tamamlandı.

Yenikent Deresi için protokol imzalandı!

Geçtiğimiz günlerde Söke Belediyesi tarafından Yenikent Deresi Islahı Taşkın Rusubat Kontrolü Projesi kapsamında ıslah çalışmaları başlatılmış, proje için start verilmişti.

Malatya Kuruçay Deresi ıslah ediliyor!

Kuruçay Deresi’nin ıslahının yapılarak modern bir hale getirileceğini kaydeden Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, “14 km’lik alanda "Dere Islahı Projesi" uygulanacak. Düzenlemeler yapılarak ağaçlandırılacak" dedi.

Yenikent Deresi Islah ve Çevre Düzenleme projesine başlandı!

Söke Belediyesi, yıllardır özlemle beklenen dev proje için harekete geçti. Yenikent Deresi Islahı Taşkın Rusubat Kontrolü Projesi çalışmaları başladı. Yenikent Deresi içinde temizlik çalışmaları yapılıyor.

Söke Yenikent Deresi ıslah ediliyor!

Söke Belediyesi, yıllardır özlemle beklenen dev proje için harekete geçti. Proje kapsamında Yenikent Deresi temizlenip, istinat duvarı içine alınacak, çevre düzenleme çalışmalarıyla mesire alanları oluşturulacak.

Yenikent Deresi Islah ve Çevre Düzenleme projesi son durum Haberi

Yenikent Deresi Islah ve Çevre Düzenleme projesi son durum


Söke Belediyesi, yıllardır özlemle beklenen dev proje için harekete geçti. Yenikent Deresi Islahı Taşkın Rusubat Kontrolü Projesi çalışmaları başladı. Yenikent Deresi içinde temizlik çalışmaları yapılıyor. Proje kapsamında Yenikent Deresi istinat duvarı içine alınacak, çevre düzenleme çalışmalarıyla mesire alanları ve oturma yerleri oluşturulacak. Yenikent Deresinin iki yakasına taş duvar örülecek. 8 metre genişliğinde dere yatağının bırakılacağı Yenikent Deresi'nin çevresinde düzenleme çalışmaları yapılacak.


BatıSöke Çimento Fabrikası'nın katkılarıyla yapılacak Yenikent Deresi Islah ve çevre Düzenleme Projesi, Yenikent Mahallesi'nin adeta çehresini değiştirecek. Bugüne kadar hiç el değmeyen derede taşkın kontrolü sağlanacağı gibi, gerçekleştirilecek projede çevre düzenlemeleri prestij alanları yaratacak.


Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran; "Yenikent Mahallesi'nin çehresini değiştirmeyi, öğrencilere yönelik mekânların sayısının arttırılmasını hedefliyoruz. Bunun yanında çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmalarını da çok önemsiyoruz. Dere...