25 / 04 / 2024

Yenikent projesi

Yenikent projesi

Doğası, havası, ulaşımı ve rahatlığıyla tüm dikkatleri üzerine çeken ve her geçen gün daha da gelişen Yenikent'i yakından takip etmelisiniz Çam ormanlarının havası, geniş yollar, dakikada bir geçen toplu taşıma araçları, site içerisinde yerleşik hayatlar.

Derince Araptepe'deki dönüşüm projesi yeniden başladı!

Derince Yenikent Mahallesi Araptepe bölgesinde ara verilen kentsel dönüşüm projesi gerekli yasal izinlerin alınmasıyla yeniden başladı.

Yenikent Meslek Yüksek Okulu ihaleye çıkıyor!

Yenikent bölgesindeki kalıcı iş yerlerini Meslek Yüksek Okulu’na dönüştürme projesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “MYO’nun Yenikent’e taşınması konusunda gerekli çalışmayı başlatıyoruz.

Sakarya Yenikent MYO projesi için ihaleye çıkılacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yenikent bölgesine müjdesi verilen Meslek Yüksek Okulu Projesi ile ilgili son gelişmeleri sosyal medya hesabından paylaştı. İşte Başkanın açıklamaları...

Yenikent Deresi için protokol imzalandı!

Geçtiğimiz günlerde Söke Belediyesi tarafından Yenikent Deresi Islahı Taşkın Rusubat Kontrolü Projesi kapsamında ıslah çalışmaları başlatılmış, proje için start verilmişti.

Adana Yenikent nerede?

187 konut ve 39 ofisten meydana gelen Adana Yenikent Yaşam ve İş Merkezi projesi Ziyapaşa Bulvarı'nda yükseliyor. Peki, Adana Yenikent nerede?

Adana Yenikent Yaşam ve İş Merkezi projesi geliyor!

Toplam 5 blok halinde inşa edilen Adana Yenikent Yaşam ve İş Merkezi projesinde konut, iş merkezi ve mağazalar yer alıyor.

Yenikent Deresi Islah ve Çevre Düzenleme projesine başlandı!

Söke Belediyesi, yıllardır özlemle beklenen dev proje için harekete geçti. Yenikent Deresi Islahı Taşkın Rusubat Kontrolü Projesi çalışmaları başladı. Yenikent Deresi içinde temizlik çalışmaları yapılıyor.

Sakarya Yenikent projesi hayata geçiyor!

Yenikent bölgesinde inşa edilecek yeni Meslek Yüksek Okulu Projesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Toçoğlu, “Yenikent bölgesindeki kalıcı iş yerleri ile ilgili proje hazırlıklarımızda sona geldik" dedi

Ayçiçeği Vadisi Rekreasyon Projesi, Yenikent’e değer katacak!

Yenikent Derneği Başkanı Aslan ve beraberindeki heyet ile bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Ayçiçeği Vadisi Rekreasyon Projesi yeni yerleşim bölgemiz Yenikent’e ayrı bir değer katacak.

Kocaeli Yenikent'e kapalı pazar yeri geliyor!

AKP'li kadınların aşure etkinliğine katılan Kocaeli Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Yenikent Mahallesi'ne yapılacak olan kapalı pazaryeri projesi için çalışmaların 2015 yılında başlayacağını söyledi.

Yenikent Konakları Gaziantep'te inşa ediliyor!

Gaziantep'te, şehrin gürültüsünden uzak bir bölgede yaptırılan A tipi villaların yer aldığı Yenikent Konakları projesi, sakinlerine olağanüstü bir yaşam vaat ediyor. Gaziantep'in cazibe merkezi olması bekleniyor...

Yenikent Ayçiçeği Vadisi'ne rekreasyon projesi yapılacak!

Kısa bir süre önce Yenikent Bölgesi'ne Yüksekokul kurulacağının müjdesini veren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam ile katıldığı toplantıda bölge için iki yeni projeyi daha açıkladı...

Yenikent Bölgesi TOKİ Evleri tamamlanmak üzere!

Yenikent Bölgesi'nde başlatılan toplu konut yapım projesi hızlı bir şekilde tamamlanıyor. Korucuk'ta arsa tahsisinin gerçekleştirilmesinin ardından çalışmalarına başlayan TOKİ, binaların iç ve dış cephe işlemlerini büyük ölçüde tamamladı.

Yenikent projesi Haberi

Yenikent projesi

Doğası, havası, ulaşımı ve rahatlığıyla tüm dikkatleri üzerine çeken ve her geçen gün daha da gelişen Yenikent'i yakından takip etmelisiniz Çam ormanlarının havası, geniş yollar, dakikada bir geçen toplu taşıma araçları, site içerisinde yerleşik hayatlar... Yenikent'ten bahsediyoruz. Yenikent'in yeni gelişen üst bölgesi ve sitelerinden. Yenikent'in Venüs ve Galaksi Alışveriş Merkezi'nin çevresi itibariyle hareketi hiç bitmeyen halini herkes bilir. Şimdi dağlara doğru uzanan siteler ve çevre düzenlemesiyle yoğun talep görmeye başladı. 


HEP HAREKETLİ


Yenikent'in Venüs, Glaksi, Mopaş gibi alışveriş merkezlerinin olduğu bölgede her zaman bir hareket vardır. İnsanlar yürüyüşte alışverişte ya da yemektedirler. Yaşam alanı ve sosyal alan olarak oldukça keyifli olan bölgede pek çok yeni site de mevcut. 


BARIŞKENT VE ESTON 

3 büyük site ile Yenikent'in üst bölgelerine doğru kayan yerleşim yerlerine her...