24 / 04 / 2024

Yenimahalle Belediyesi sağlık ocakları

Yenimahalle Belediyesi sağlık ocakları

Vatandaşların sağlığını her daim düşünen Yenimahalle Belediyesi sağlık ocaklarına bir yenisini daha ekledi. Şentepe'nin Çiğdemtepe Mahallesi'ne sağlık ocağı açan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ı coşkulu bir kalabalık karşıladı...

TOKİ, İstanbul ve Ankara'daki sağlık tesis alanı imarlı 2 arsayı satışa çıkardı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Şile ve Ankara Yenimahalle'deki sağlık tesis alanı imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 758 milyon 845 bin 619 TL olarak belirtildi.

Kartepe'deki Sağlık Kent projesi iptal edildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, pandemi döneminde Kartepe'de sağlıkçılar için inşa etmeyi taahhüt ettiği 502 konutluk sağlık kent projesinin ihalesini iptal etti.

Şile Ağva Sağlık Merkezi'nin temeli atıldı!

İstanbul Şile Belediyesi Ağva'da inşa edeceği sağlık merkezinin temel atma törenini gerçekleştirdi. 

Pendik Velibaba Aile Sağlık Merkezi'nin inşaatı başladı!

Pendik Belediyesi, Velibaba Mahallesi’nde inşa edeceği aile sağlık merkezi için çalışmalara başladı. Merkezin 2022 yılında bitirilmesi hedefleniyor. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Başiskele'ye sağlık tesisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Yeniköy’de termal suyun bulunduğu bölgeye sağlık turizmi için tesis inşa edecek. 

Kayseri Melikgazi Belediyesi'nden sağlık merkezi için arsa tahsisi!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, ilçeye sağlık merkezi kazandırılması için belediyeye ait arsanın tahsisini gerçekleştirdi 

Ümraniye Finanskent Aile Sağlık Merkezi hizmete açılıyor!

Ümraniye Belediyesi tarafından inşa edilen Finanskent Aile Sağlık Merkezi yakın zamanda hizmete açılacak. 

Kağıthane'deki 7.5 dönümlük arazi özel sağlık tesisi oldu!

Kağıthane Belediyesi kendi mülkiyetindeki 7.5 dönümlük arazinin 'sağlık tesisi' olan imar durumunu 'özel sağlık tesisi' yaptı. İl Sağlık Müdürlüğü, İBB Meclisi’nde oy çokluğuyla onaylanan plan değişikliğine, 'aile sağlığı merkezi' yapılmasını isteyerek karşı çıktı ama karar değişmedi.

Aliağa Belediyesi eski hizmet binası sağlık ocağı olacak!

Aliağa Belediyesi, Helvacı Eski Belediye Hizmet Binası'nı sağlık ocağına dönüştürme kararı aldı. 

Sarıyer'e sağlık merkezi inşa ediliyor!

Sarıyer Belediyesi, Maden Mahallesi'nde yeni bir sağlık ve yaşam merkezi için çalışmalara başladı. Merkeze koronavürüse karşı aşı geliştirme çalışmaları yapan Uğur Şahin ve Özlem Türeci’nin isimleri verilecek.

Bağcılar'a 6 yeni sağlık merkezi inşa edilecek! 

Bağcılar Belediyesi, pandemi döneminde hastanelerdeki yoğunluğu azaltmak için 6 aile sağlık merkezi inşa edecek. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden İl Sağlık Müdürlüğü’ne yer tahsisi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyes,i Ekim ayı birleşim toplantılarında alınan karar doğrultusunda İl Sağlık Müdürlüğü’ne sağlık merkezi için yer tahsis edecek. 

Mamak Belediyesi Sağlık Bilimleri Yüksek Teknoloji Araştırma Vakfı'na arazi mi tahsis etti? 

2013 yılında hizmet veren Ankara Mamak Belediyesi'nin, Sağlık Bilimleri Yüksek Teknoloji Araştırma Vakfı'na arazi tahsis ettiği iddia edildi.

Yenimahalle Belediyesi sağlık ocakları Haberi

Yenimahalle Belediyesi sağlık ocakları

Vatandaşların sağlığını her daim düşünen Yenimahalle Belediyesi sağlık ocaklarına bir yenisini daha ekledi. Şentepe'nin Çiğdemtepe Mahallesi'ne sağlık ocağı açan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ı coşkulu bir kalabalık karşıladı. Evlerinin balkonlarından da bayraklar ve afişlerle Yaşar'a destek veren Şentepeliler, sağlık ocaklarına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. 


Yenimahalle Belediyesi Başkan Yardımcıları Başar Bal ve Erhan Aras'ın yanı sıra, birim müdürleri, sağlık memurları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşen açılışın ardından Yaşar, vatandaşlarla sağlık ocağını gezdi. 


Çiğdemtepe mevcut Muhtarı ve Adayı Davut Hekim'in Yaşar'a teşekkür konuşmasıyla başlayan açılışta Yaşar, "Bugün Yenimahalle Belediyesi'nin Şentepe'ye kazandırmış olduğu sağlık ocaklarından birini de Çiğdemtepe'ye açıyoruz. Hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Şentepe can buldu Vatandaşın tezahüratları ve alkışlar eşliğinde konuşmasını yapan Yaşar, göreve geldiği günden beri Şentepe'ye elinden gelen bütün hizmetleri...