26 / 04 / 2024

yenimahalle yamaçevler

yenimahalle yamaçevler

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle'deki gecekondu sorununu 8 yılda çözdüklerini, çalışmalarda sona gelindiğini söyledi.

Ankara Çiğdemtepe Mahallesi sakinleri 15 yıllık konut sorunlarının çözülmesini istiyor!

Ankara Yenimahalle ilçesi Çiğdemtepe Mahallesi sakinleri, başlatılması için karar alınan ancak hayata geçirilemeyen Yamaçevler Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yıkılan konutlarının yerine yeni konutların yapılmasını ve senelerdir çözülemeyen altyapı sıkıntılarının da çözülmesini istiyor.

Ankara Yamaçevler'de kentsel dönüşüm hızlandı!

Ankara Yenimahalle Belediyesi’nin gerçekleştirdiği ‘Yamaçevler Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi’nde çalışmalara hızla devam ediliyor. 

Yenimahalle Yamaçevler'de dönüşüm başlıyor!

Ankara'nın Yamaçevler bölgesinin yeni silueti gün yüzüne çıkarken belediye yetkilileri ile hak sahipleri arasında görüşmeler başladı.

Ankara Yamaçevler'de tapu heyecanı yaşanıyor!

Yenimahalle’nin son gecekondu bölgesi Yamaçevler’de tapusu olmayan 500’e yakın vatandaş hak sahibi yapıldı. Ankara Yamaçevler'de tapu heyecanı yaşanıyor. 

Ankara Yenimahalle'de gecekondu tarihe gömülecek!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Yamaçevler Yenimahalle’nin son gecekondu bölgesi. Bu projeyle ilçemizde gecekonduyu tarihe gömüyoruz. Yenimahalleliye yakışır, kaliteli, sosyal donatı alanlarıyla tercih edilen bir semt yaratmak amacıyla harekete geçtik." dedi...

Ankara Yamaçevler'e dönüşümle 4 bin konut!

Ankara Yenimahalle’nin son gecekondu bölgesi olan Yamaçevler’in yeni silueti gün yüzüne çıktı. Bölgeye dönüşümde 4 bin konut inşa edilecek.

Başkent Yonca Evler Yenimahalle fiyat!

Başkent Yonca Evler Yenimahalle fiyat listesi 318 bin TL'den başlıyor. Projedeki konutların tamamı 4 oda 1 salon olarak tasarlanıyor...

Başkent Yonca Evler ön satış fiyatları!

Başkent Yonca Evler ön satış fiyatları 318 bin TL'den başlıyor. Proje Ankara Yenimahalle'de Başkent Sancak Sitesi Konut Yapı Kooperatifi tarafından hayata geçiriliyor...

Yenimahalle Yamaçevler'de dönüşüm başlıyor!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle Yamaçevler'de başlayan dönüşüm çalışmalarını inceledi.

Yamaçevler'de kentsel dönüşüm başladı!

Yamaçevler’de kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Neslihanoğlu ile birlikte gecekondu bölgesine gelerek mahalle sakinleriyle sohbet etti, yıkım çalışmalarına başlandı.

Yenimahalle Yamaçevler'de dönüşüm başladı!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın üzerinde hassasiyetle durduğu Yamaçevler gecekondu bölgesinin Bakanlar Kurulu kararıyla kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edilmesiyle bölgede çalışmalara hız verildi.

Ankara Beştepe projelerine onay geldi!

CHP’li Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın Beştepe’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğü Yamaçevler, Tepekule ve Hükümet Konağı projelerine onay geldi. İlçe sakinlerinin de merakla beklediği projeler yakında hayata geçirilecek

Ankara Yamaçevler Kentsel Dönüşüm projesine darbe rötarı!

CHP’li Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la Külliye’de görüştüğü Yamaçevler Dönüşüm Projesi’nin Bakanlar Kurulu gündemine getirildiğini ancak FETÖ’nün darbe girişimi nedeniyle ileri bir tarihe ertelendiğini ifade etti.

yenimahalle yamaçevler Haberi

yenimahalle yamaçevler

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Yenimahalle'de çok büyük bir gecekondu sorunu yoktu, 8 yıldır yürüttüğümüz çalışmalarla neredeyse bitirme noktasına geldik." dedi.


Yaşar AA muhabirine Yamaçevler'de başlatılan kentsel dönüşüm projesi kapsamındaki çalışmalara ilişkin bilgi verdi.


Kentsel dönüşüm kapsamındaki alanlarda gecekondular ile ağaçların tespit edilerek kayıt altına alındığını kaydeden Yaşar, çalışmaların tamamlanmasının ardından Yahyalar, Çiğdemtepe ve Avcılar Mahallesi sınırları içerisinde kalan bölgede görüntü kirliliğinin son bulacağını belirtti.


Yaşar, yaklaşık 66 hektarlık alanda, 5 bin 200 kişinin yaşamını sürdürdüğü bin 300 gecekondunun etap etap yıkımın yapıldığına vurgu yaparak, bölgede daha modern binaların inşa edileceğine dikkati çekti.


-"Amaç çağdaş yaşam alanları"


Ayrıca Macunköy 3’üncü etaptaki kentsel dönüşüm için de yaklaşık 10 hektarlık alanda çalışmalara yakın zamanda başlayacaklarına işaret eden Yaşar, "130 gecekonduyu yıkarak yerine modern konutlar inşa edeceğiz."...