19 / 04 / 2024

Yenişehir nereye inşa edilecek

Yenişehir nereye inşa edilecek

Yenişehir projesinin mevcut planlarının değişeceği ve Yenişehir'in Arnavutköy ile Eyüp arasındaki lokasyondan Sazlıdere'nin kuzeyindeki alana kurulacağı iddia ediliyor. Kulislerde konuşulan iddiaya göre Yenişehir ve Kanal İstanbul, Sazlıdere'ye geliyor...

Tuzla'daki rezerv yapı alanına gümrük binası inşa edilecek! 712 bin 436 metrekarelik arazide imar planı değişti!

Depremi bekleyen İstanbul’da riskli yapıların dönüştürülmesi amacıyla daha önce rezerv yapı alanı ilan edilen Tuzla’daki dev arazide, Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve diğer hizmet birimleri için yeni hizmet binası inşa edilmesine karar verildi. İşte o imar planı değişikliği ile ilgili detaylar...

TOKİ projelerini bekleyen Kayserililere son dakika müjdesi! O ilçede 309 ucuz konut inşa edilecek!

Dar gelirli aileler için Türkiye'nin 81 ilinde yeni konut projeleri inşa eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayseri Melikgazi'de 309 yeni konut inşa edecek.

Opel Grandland'in Ağustos ayı fiyatlarını gören inanamıyor! İşte Opel Grandland fiyat listesi 5 Ağustos 2022!

Yeni Opel Grandland'in Ağustos ayı fiyatları otomobil almak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Opel'in en beğenilen modelleri arasındaki Grandland'in Ağustos ayı fiyatları ne kadar? En ucuz Opel Grandland ne kadar? İşte Opel Grandland fiyat listesi 5 Ağustos 2022...

TOKİ Yenişehir kura sonucu açıklandı mı? Bursa Yenişehir kura sonucu 28 Temmuz 2022!

TOKİ Yenişehir kura sonucu açıklandı mı sorusunun yanıtı ve Bursa Yenişehir kura sonucu 28 Temmuz 2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bursa Yenişehir projesi detayları...

Mevsim İstanbul müstakil villa projesi Bahçeşehir'de inşa edilecek! İşte villa özellikleri ve fiyatları

Sarılar Grup, Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesini hayata geçirdi. 50 bin metrekare alana inşa edilecek villaların fiyatı ve özellikleri açıklandı. İnşaatı biten villalar 2024 yılının aralık ayında teslim edilecek.

Trabzon'da 26 afet konutu inşa edilecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Akçaabat'ta 26 yeni adet konutu inşa edecek. Projenin ihalesi 22 Mart 2022 tarihinde yapılacak.

Mersin Yenişehir için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili, Yenişehir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

TOKİ Şırnak'ta 139 yeni dükkan inşa edecek!

Yeni projeler için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şırnak Merkez'de 139 yeni dükkan inşa edecek.

TOKİ, Eskişehir'de 3 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Yatırımlarına son sürat devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Eskişehir'de 3 yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Bahçeşehir Koleji Antalya'ya 72 milyon TL'lik kampüs inşa ediyor!

Bahçeşehir Koleji, Antalya’nın Serik ilçesine 22 bin 500 metre karelik alana yeni kampüs inşa edecek. İnşa edilecek kampüsler  Bahçeşehir Koleji'nin en büyük 3 kolejinden biri olacak. 

Manisa Kırkağaç'a modern itfaiye binası inşa ediliyor! 

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kırkağaç Belediyesi ortaklığında ilçeye yeni itfaiye binası inşa ediliyor.

Aydın Söke'de yeni adliye binası inşa edilecek!

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, mevcut adliye binasının yetersizliğinden dolayı Söke’ye yeni bir adliye binası inşa edileceğini açıkladı.

İsrail hükümeti, Doğu Kudüs’te 530 yeni illegal konut inşa etme kararı aldı!

İsrail hükümeti, işgal altında olan Doğu Kudüs’te Yahudi yerleşimciler için 530 yeni konut inşa etme kararı aldı.

Yenişehir nereye inşa edilecek Haberi

Yenişehir nereye inşa edilecek
Yenişehir Sazlıdere'ye mi kurulacak?


Yenişehir projesinin Arnavutköy'ün kuzeyinden Başakşehir Sazlıdere bölgesine kaydırılacağı iddia edildi. Emlakkulisi.com'a ulaşan bilgiye göre Yenişehir, Sazlıdere'nin kuzeyine kurulacak... İşte Yeni İstanbul projesi ile ilgili son kulisler...


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın "Yeni İstanbul" projesi olan Yenişehir'in, Sazlıdere'nin kuzeyinde kurulacağı iddia ediliyor. Emlakkulisi.com'a ulaşan kulis bilgilerine göre; Rezerv Yapı Alanın ve Mikro Bölgeleme Etütleri bile yapılan Yenişehir projesinin Başakşehir, Hadımköy, Arnavutköy ve Küçükçekmece'yi de kapsayacak haritasının değişeceği dile getiriliyor. 


Arnavutköy ve Eyüp arasında, İstanbul'un kuzey kesimlerini kapsaması planlanan Yenişehir'in güneydeki Sazlıdere Barajı'nın kuzeyine kurulacağı söylentisi dolaşmaya başladı. 


İddialara göre 2 milyon 400 bin kişinin yaşayacağı Yenişehir projesinde inşa edilecek 800 bin konut, Kanal İstanbul projesinin etrafında hayata geçirilecek.


Yenişehir planları sil baştan!


Arnavutköy ve Eyüp'te dilden dile yayılan kulis doğru çıkarsa, Çevre ve...