25 / 04 / 2024

Yeniyalı Mahallesi köprü

Yeniyalı Mahallesi köprü

Körfez’de alt yapı, asfalt ve yol açım çalışmalarının kalıcı olmasına önem vererek, çalışmaları başarılı bir şekilde sürdüren Körfez Belediyesi, planlamalar çerçevesinde Yeniyalı Mahallesi Dalyan Sokak’a modern köprü inşa edecek.

Adana Köprülü Mahallesi'nin dönüşüm planına onay!

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Köprülü Mahallesi'nin 1/25000, 1/5000 ve 1/1000 imar planları onaylandı. Bölgede dönüşüm planında sona gelindi. 

Antalya Elmalı Bayralar’a yeni köprü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı İlçesi Bayralar Mahallesi grup yolunda bulunan köprüyü baştan aşağı  yeniliyor. Köprü tamamlandığında daha geniş ve modern olacak.

Taşköprü Yaylası’nda fırsatçıların kaçak yapıları yıkıldı!

Gümüşhane'nin Taşköprü Yaylası’nda 15 Temmuz Evleri olarak inşa edilen kaçak yapılar yıkıldı. Ekipler, '15 Temmuz Mahallesi' tabelalarını kaldırarak yıkıma başladı.

Sivas'ta 40 yıldır beklenen köprü açıldı!

Sivas’ta Karşıyaka Mahallesi halkının 40 yıldır hayali olan köprü düzenlenen törenle halkın kullanımına açıldı...

Sivas Karşıyaka Köprüsü 25 milyon liraya yapıldı!

Sivas’ta Karşıyaka Mahallesi'nde yapımına başlanılan Karşıyaka Köprüsü'nün bir kısmı tamamlandı. Projenin 25 milyon liraya mal olduğu açıklandı.

Kastamonu Taşköprü'de 41.2 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Kastamonu Taşköprü Belediyesi, Gizlice Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yaptırıyor. İşin ihalesi 11 Nisan'da gerçekleşecek..

Yavuz Selim Köprüsü Yol Düzenlenmesi imar planı değişikliği askıda!

Eyüp İlçesi, Alibeyköy Mahallesi, Atatürk Caddesi ve Yavuz Selim Köprüsü Yol Düzenlenmesine ilişkin imar planı değişikliği bugün askıya çıktı..

Kocaeli İlk Adım Köprüsü tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sanayi Mahallesi’nde yer alan İlk Adım köprüsünün çalışmalarını tamamladı.

Gebze'ye yeni yaya köprüsü inşa edilecek!

Gebze D-100 Osman Yılmaz Mahallesi mevkiinde yapılacak olan yaya köprüsünün ihalesi yapıldı.

Kocaeli İlk Adım Köprüsü tamamlanıyor!

Büyükşehir Belediyesi, Sanayi Mahallesi’nde yer alan İlk Adım Köprüsü’nün genişletme çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor.

Gebze’ye yaya köprüsü inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze D-100 üzeri Osman Yılmaz Mahallesi bölgesinde yaya köprüsü inşa edilecek.

Kastamonu Taşköprü TOKİ 310 konut ihalesi bugün!

TOKİ Kastamonu İli, Taşköprü İlçesi, Gizlice Mahallesi, Kurban Tepe Mevkii 310 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Kastamonu Taşköprü 310 konut ihalesi yarın!

Kastamonu Taşköprü Gizlice Mahallesi, Kurban Tepe Mevkii Emekli 310 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın yapılacak.

Yeniyalı Mahallesi köprü Haberi

Yeniyalı Mahallesi köprü

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın yapmış olduğu incelemeler ve halkın da istek ve talepleri sonucunda hazırlanan projenin yapımına kısa bir süre içerisinde başlanılacak. Körfez’i çağdaş ve daha modern bir yapıya kavuşturmak için, sosyal projeler ve çevre düzenlemesi çalışmalarını aralıksız sürdüren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, ulaşım konusundaki çalışmalarını da hız kesmeden sürdürüyor. Açılan yeni yollar, yapılacak olan alternatif yollar Körfez’e nefes aldıracak. Bu kapsamda Yeniyalı mahallesine yapılacak olan modern köprü vatandaşlara ulaşım konusunda büyük bir rahatlık sağlayacak.

Yeniyalı Mahallesi Dalyan Sokak’ta bulunan istinat duvarının üzerinden yapılacak olan köprü merkez camisine gidecek vatandaşların güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlayacak. Bölge halkının güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlamak amacıyla yapılan köprünün çelik kondisyonlarla yapılacağı çalışmaların da kısa bir süre içerisinde başlanılacağı belirtildi. Yapılacak olan...