19 / 04 / 2024

Yeniyalı Mahallesi yeni köprü

Yeniyalı Mahallesi yeni köprü

Körfez’de alt yapı, asfalt ve yol açım çalışmalarının kalıcı olmasına önem vererek, çalışmaları başarılı bir şekilde sürdüren Körfez Belediyesi, planlamalar çerçevesinde Yeniyalı Mahallesi Dalyan Sokak’a modern köprü inşa edecek.

Gaziosmanpaşa Yeni Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Gaziosmanpaşa ilçesi, Yeni Mahallesi, 2925 ada, 16, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 parseller ile 3933, 16058, 16059, 16061, 16062 parseller ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Rami Yeni Mahallesi'nin imar planları değişti!

Rami Yeni Mahallesi'nde yapısal ömrünü tamamlamış konutlar sağlıklı ve güvenli yaşam alanlarına dönüşüyor.

Ataşehir Yenişehir Mahallesi'ndeki kentsel dönüşümde son durum ne?

İstanbul’un Ataşehir ilçesine bağlı Yenişehir Mahallesi’nde Toplu Konut ve Kamu Ortaklığı İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesi yılan hikayesine döndü. 

TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi 495 yeni konut ihalesi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 495 yeni konut inşa edecek.

Çankırı Çerkeş Yeni Mahallesi kentsel dönüşüm projesi ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı ili, Çerkeş ilçesi, Yeni Mahallesi'nde 134 yeni konut hayata geçirecek. 

Pendik Yenişehir Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Pendik ilçesi, Yenişehir Mahallesi, Millet Caddesi ile Saray Sokak Kesişimi Yol kavşak Düzenleme Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Gölbaşı Belediyesi'nden Seğmenler Mahallesi'ne yeni bisiklet yolu!

Gölbaşı Belediyesi, Seğmenler Mahallesi Ahmet Özsoy Devlet Hastanesi arkasında yer alan boş arazide yeni yaşam alanı oluşturuyor. Proje kapsamında, ağaçlandırma alanı, bisiklet-koşu yolu, seyir terası ve kent mobilyaları yer alacak.

Esenyurt Mehmet Akif Ersoy Mahallesi yeni muhtarlık binasına kavuştu!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, verdiği sözü tutarak 18 aydır kirada olan Mehmet Akif Ersoy Mahalle Muhtarlığı için yeni bina inşa ettirdi. Yeni yerinde hizmet vermeye başlayan Muhtar Ali Göleli, Başkan Bozkurt’a teşekkür etti.

Bursa Osmangazi Yenikent Mahallesi'ne yeni cami inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Yenikent Mahallesi’ne yeni ve modern bir cami kazandırıyor. Günümüz mimarisi ve Selçuklu motiflerinin harmanlanmasıyla hayata geçirilen yeni cami,  Ramazan Ayı’nda hizmete açılacak.

Yenimahalle Belediyesi'nden Ata Mahallesi’ne 2 yeni yatırım!

Yenimahalle Belediyesi ilçenin en hızlı gelişen mahallelerinden Ata Mahallesi’ne 2 yeni yatırım kazandıracak...

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü binası yıl sonunda açılacak!

Başiskele Mahmutpaşa Mahallesi, Yeni Gölcük Yolu üzerindeki Kalibre Boru karşısında yapımı devam süren Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nün yeni hizmet binasında inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Ataşehir Yeni Sahra Mahallesi nazım imar planı askıda!

Ataşehir İlçesi, Yeni Sahra Mahallesi ve Yakın Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı askıya çıkarıldı... 

Bolu Belediyesi'nden 6.1 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Bolu İli Merkez İlçesi Büyükcami Mahallesi Yeni Belediye Binası yanında yer alan 7 adet gayrimenkul toplamda 6 milyon 136 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Yeniyalı Mahallesi yeni köprü Haberi

Yeniyalı Mahallesi yeni köprü

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın yapmış olduğu incelemeler ve halkın da istek ve talepleri sonucunda hazırlanan projenin yapımına kısa bir süre içerisinde başlanılacak. Körfez’i çağdaş ve daha modern bir yapıya kavuşturmak için, sosyal projeler ve çevre düzenlemesi çalışmalarını aralıksız sürdüren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, ulaşım konusundaki çalışmalarını da hız kesmeden sürdürüyor. Açılan yeni yollar, yapılacak olan alternatif yollar Körfez’e nefes aldıracak. Bu kapsamda Yeniyalı mahallesine yapılacak olan modern köprü vatandaşlara ulaşım konusunda büyük bir rahatlık sağlayacak.

Yeniyalı Mahallesi Dalyan Sokak’ta bulunan istinat duvarının üzerinden yapılacak olan köprü merkez camisine gidecek vatandaşların güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlayacak. Bölge halkının güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlamak amacıyla yapılan köprünün çelik kondisyonlarla yapılacağı çalışmaların da kısa bir süre içerisinde başlanılacağı belirtildi. Yapılacak olan...