20 / 04 / 2024

yeşil beylikdüzü projesi

yeşil beylikdüzü projesi

Yeşil İnşaat, Beylikdüzü Esenyurt'ta gerçekleştireceği 12 bin konutluk dev yaşam projesinde herkesi ev sahibi yapmak için harekete geçti.

Tevfik Göksu'dan İBB'ye İncirli-Beylikdüzü Metrosu yanıtı!

Esenler Belediye Başkanı Göksu, İBB yönetiminin İncirli, Sefaköy, Beylikdüzü Metro Hattı Projesi'nde de "Engelleniyoruz" söylemine başvurduğuna dikkat çekerek proje yapmak için Cumhurbaşkanı'ndan onay alınmasının gerekli olmadığını belirtti.

Kiler GYO Beylikdüzü projesi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler GYO portföyünde yer alan İstanbul ili Beylikdüzü ilçesinde yer alan konut projesinin 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Alya Grandis Beylikdüzü'nde 700 bin TL'ye! Yeni proje!

Alya Grandis Beylikdüzü projesi BOSS4 Gayrimenkul İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 100 daire ve 8 dükkana yer verilen projede fiyatlar 700 bin TL'den başlıyor. 

KYK, EPD belgesi ile yeşil binalara çözüm sunacak!

KYK Yapı Kimyasalları, seramik yapıştırıcı ürünleri için EPD belgesi aldı. KYK, bu belgeyle yeşil binalara da çözümler sunabilecek.

Demir Anatolia Beylikdüzü projesi ay sonu satışta!

Demir Anatolia Beylikdüzü projesi ay sonu satışa sunulacak. Demir Anatolia projesinde konut sayısı 1.100'e çıktı...

Referans Beylikdüzü ne zaman başlayacak?

İstanbul Beylikdüzü ilçesine bağlı Yakuplu'da konumlandırılan Referans Beylikdüzü projesi 31 bin 309 metrekare alanda inşa edilecek. Peki Referans Beylikdüzü ne zaman başlayacak?

Referans Beylikdüzü projesi yakında başlıyor!

Kiler GYO, Beylikdüzü Yakuplu'da Referans Beylikdüzü projesine başlayacak. Referans Beylikdüzü projesi 868 daire ve 28 dükkandan oluşuyor...

Servet Gayrimenkul Beylikdüzü projesi için kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzaladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Servet Gayrimenkul Beylikdüzü projesi için kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzaladı.

Metro Home Beylikdüzü projesi teslim tarihi!

Kameroğlu Metrohome Suites projesi İstanbul Beylikdüzü'nde yükseliyor. Projede metrekare birim fiyatı 3 bin 750 TL'den başlıyor.

Yeşilırmak HES projesi protesto edildi!

Yeşilırmak üzerinde yapılması planlanan HES projesi, Yeşildere Vadisi'nde bulunan bazı köylülerce protesto edildi. Protestoya CHP Grup Başkanvekili Özel ile bazı CHP milletvekilleri de katıldı.

Saklıvadi Konakları Beylikdüzü projesi satışa çıktı!

Saklıhan İnşaat’ın Beylikdüzü bölgesinde hayata geçirdiği üçüncü projesi Saklıvadi Konakları, 295 konut ve 29 ticari üniteden oluşuyor. Saklı Vadi Konakları’nda 2+1,3+1,4+1 ve 5+2,6+2 dubleks olmak üzere beş farklı daire tipi yer alıyor

Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü Projesi satışları!

Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü Projesi tamamı konut, rezidans, mağaza, otel ve hastaneden oluşacak. Proje Kameroğlu İnşaat imzasıyla yükseliyor. Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü Projesi satışları tarihlerini haberimizde bulabilirsiniz...

Pusula İnşaat Beylikdüzü Projesi: Bulvar Home!

Pusula İnşaat'tan Beylikdüzü Bulvar Home projesi geliyor. Beylikdüzü Bulvar Home'da detaylar 20 Ocak'ta netleşecek.

yeşil beylikdüzü projesi Haberi

yeşil beylikdüzü projesi

İngiltere'nin en büyük İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Şirketi Salamanca'nın yüzde 50 ortak olduğu Yeşil İnşaat Modernist'te ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 15 ile kolay ev kampanyası başlattı.

Yeşil İnşaat Kolay İnşaat kampanyasına başladı. Yüzde 15 peşinatla girilen kampanyada 6 ay sonra yüzde 10, onu takip eden 6 ay sonunda yüzde 10 ile tamamlanmakta. Kalan yüzde 65'ini ise evin tesliminde ödeniyor. İnşasına Nisan 2007'de başlanan ve Eylül 2009'da teslim edilecek dev yaşam projesinin ilk etabı 61 bin metrekare arsa üzerinde 19 katlı 7 blok'tan oluşacak. 18 farklı kat planı bulunan Modernist1'de aynı zamanda size özel kapalı otopark ve depo bulunuyor. Yüzde 85'i yeşil ve doğal güzelliklere ayrılan Modernist1 de, çim ve koru alanı, şelale, gölet,...