25 / 04 / 2024

Yeşil İnşaat İnnovia 4 nerede

Yeşil İnşaat İnnovia 4 nerede

Daire tipleri arasında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salonların yer aldığı İnnovia 4 Evleri 'nde yüzde 1 KDV uygulanıyor. Peki Yeşil İnşaat İnnovia 4 nerede?

Yeşil GYO'dan Innovia 4 açıklaması: Sermaye artışının 285 milyon TL'si proje için kullanılacak!

Yeşil GYO, sermaye artışından elde edilecek fonun kullanım yerlerini tek tek açıkladı. Innovia-4 projesi ile ilgili de açıklama yapıldı. İşte ayrıntılar...

Yeşil GYO'dan Innovia 4 için yeni ruhsat başvurusu! Innovia 4 kaldığı yerden devam edecek!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın, Esenyurt ilçesi Yeşilkent Mahallesi 2945 ada 59 parselde yer alan Innovia 4 projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte Yeşil GYO İnnovia 4 projesi ile ilgili o son dakika gelişmesi...

Yeşil GYO'nun Innovia Arifiye ve Elexia Tuzla projeleri tamam!

Yeşil GYO'nun Innovia Arifiye ve Elexia Tuzla projelerinde inşaat çalışmaları tamamlandı. Projelerde teslimlere geçilmesi planlanıyor...

Yeşildağ İnşaat Kağıthane'de dönüşüme giriyor!

Kağıthane'de hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile adından söz ettiren Yeşildağ İnşaat ilçede yeni bir kentsel dönüşüm projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

Yeşil GYO gayrimenkullerini sattı, borcunu ödedi!

Yeşil GYO'nun İnnovia 1, İnnovia 2 ve İnnovia 3 projesindeki toplam 17 adet bağımsız bölümün Wowwo E Ticaret'e 7 milyon 5 bin TL'ye satıldı. Satış tutarının tamamı ile şirketin banka kredileri ödendi.

Yeşil GYO banka kredilerini ödedi!

Yeşil GYO'nun İnnovia 1, İnnovia 2 ve İnnovia 3 projesindeki toplam 17 adet bağımsız bölümün Wowwo E Ticaret'e 7 milyon 5 bin TL'ye satılmasına satış tutarının tamamı ile şirketin banka kredilerinin ödenmesine karar verildi. 

Filyos Limanı'nın 2'nci ihalesini 695.4 milyon TL'ye Kolin İnşaat aldı!

“2. Abdülhamit’in Rüyası” olarak tanıtılan Filyos Limanı için ikinci bir ihale gerçekleştirildi. İkinci ihale “Pazarlık” usulüyle düzenlendi. İhale 695.4 milyon TL'ye Kolin İnşaat’a verildi. İhale sonucu tam 439 gün sonra açıklandı.

Yeşil GYO'nun 21 milyon TL'lik pay senedi dağıtıldı!

Yeşil GYO'nun birleşme nedeniyle ihraç olunacak beheri 1 TL nominal değerde 21 milyon 9 bin 6387 adet pay senedi birleşme oranı esas alınarak birleşme ile infisah eden Yeşil İnşaat Yapı Düzenleme ve Pazarlama Tic. A.Ş. ortaklarına dağıtıldı.

Innovia 4'ün inşaatı ne zaman başlayacak?

Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesini geçtiğimiz yıl durdurdu. Peki Innovia 4'ün inşaatı ne zaman başlayacak?

Engin Yeşil'den Innovia 4 açıklaması!

Yeşil Holding Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil, inşaatı duran Innovia 4 projesiyle ilgili bir açıklama yaptı.

Innovia 4 mağdurları bugün İBB önünde toplanıyor!

Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesinin inşaatını durdurdu. Projeden ev alan binlerce vatandaş bugün İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde toplanacak.

Innovia 4'ün inşaatı durdu! 5 bin mağdur var!

Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesini durdurdu. Projede çalışan bütün işçilerin işten çıkarıldığı bildirildi.

Yeşil İnşaat değerleme raporu özetini yayınladı!

Yeşil İnşaat Gayrimenkul, MGI Bağımsız Denetim tarafından hazırlanan değerleme raporunun yönetici özeti ve sonuç kısmını yayınladı.

Yeşil İnşaat İnnovia 4 nerede Haberi

Yeşil İnşaat İnnovia 4 nerede

Yüzde 10 peşin ödemeler ile daire sahibi olunabilen İnnovia 4 Rezidans 'ta 0 faiz fırsatı sunuluyor. Daire teslimlerinin 2016 yılında gerçekleşmesi öngörülen proje 95 bin metrekare arazi üzerinde inşa ediliyor.


"Yeşil İnşaat İnnovia 4 nerede?" sorusuna İstanbul Beylikdüzü yanıtını verebilmek mümkün. Projede 1+1'ler için 900 TL, 2+1'ler için 1.600 TL, 3+1'ler için ise 2 bin 450 TL taksit ödemesi yapılıyor. 


Yeşil GYO imzası taşıyan Beylikdüzü İnnovia 4 projesinde fitness merkezi, yürüyüş yolları, koşu parkuru, çocuk oyun alanları, buhar odası, tenis kortu, basketbol sahası, yüzme havuzu, voleybol sahası ve sauna gibi ortak yaşam alanları bulunuyor.


Yüzde 1 KDV oranı uygulanan İnnovia 4 Konutları 1 oda 1 salon evlerde 139 bin lira, 2 oda 1 salon evlerde 249 bin lira, 3 oda 1 salon...