29 / 03 / 2024

Yeşil Vadi Konakları satılık daire

Yeşil Vadi Konakları satılık daire

T.C. İstanbul Anadolu 17. İcra Dairesi, Yeşil Vadi Konakları'ndaki 200 metrekarelik daireyi  5 milyon 680 bin TL'ye icradan satıyor. İşte ev alacakların merak ettiği satışa ilişkin tüm detaylar...

Yeşil İnci Villaları 2'de son fırsat! Yüzde 50 peşin kalanı 12 ay taksit fırsatıyla!

Yeşil İnci Villaları, Yeşil Vadi tarafından,  İstanbul’un her geçen gün değerine değer katan ilçesi Silivri’de inşa ediliyor. Yeşil İnci Villaları 2'de son fırsat villanın satışı devam ediyor.

Yeşil Vadi Konsept Yeşil Mahalle lansman fiyatlarıyla satışta! 15 ay 0 faiz imkanı!

Türkiye’nin ilk bungalov mahallesi Yeşil Mahalle projesi satışa sunuldu. Teslimleri 10 ay sonra yapılacak olan projede lansmana özel fırsatlar sunuluyor.

Yeşil Vadi Arsa Ofisi’nden 5 ilde taksitle arsa fırsatı!

Yeşil Vadi Arsa Ofisi, 24 aya kadar olan taksit imkanlarıyla Türkiye’nin beş ilinde isteyen kişileri arsa sahibi yapıyor. Peki, Yeşil Vadi Arsa Ofisi, hangi illerde arsa satıyor, kaç taksit yapıyor? İşte detaylar…

Yeşil Vadi Arsa Ofisi'nin cirosu BizDevAllStars ile yüzde 300 arttı! 

Yeşil Vadi Arsa Ofisi'nin cirosu BizDevAllStars ile yüzde 300 arttı. İşte BizDevAllStars ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Yeşil Vadi Konakları'nda 200 metrekare daire 5.6 milyon TL'ye icradan satılıyor!

T.C. İstanbul Anadolu 17. İcra Dairesi, Yeşil Vadi Konakları'ndaki 200 metrekarelik daireyi  5 milyon 680 bin TL'ye icradan satıyor. İşte ev alacakların merak ettiği satışa ilişkin tüm detaylar...

Huzzak Yeşil Vadi Orman Evleri'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Tüm dünyayı derinden etkileyen koronavirüs pandemisi nedeniyle müstakil ve bahçeli evlere talep yükselince artınca emlak firmaları da bu ihtiyacı karşılamayla ilgili projeler üretti. Bu ihtiyaçtan hareketle yola çıkan Huzzak Yeşil Vadi Orman Evleri Projesi tamamlanıyor.

Yeşil Vadi Group Limited Şirketi kuruldu!    

Yeşil Vadi Group Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdala Taha A. Mohamed Wahdan, Ali Gasim Ali Elyaharri ve Yaser A. Nasser Gümaan ortaklığında kuruldu.

Yeşil Vadi Projesi Kırıkkale İl Özel İdaresi’ne devredilecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankara-Kırıkkale karayolu üzerinde bulunan Yeşil Vadi Projesi, Kırıkkale İl Özel İdaresi’ne devredilecek.

Saklı Vadi Konakları'nda aylık 2 bin 700 TL'ye!

Çekmeköy'de Burçlar Yapı imzası ile yükselen Saklı Vadi Konakları'nda  ister aylık 2 bin 700 TL ödeme seçenekleri, ister nakit ödeme yüzde 15 indirimiyle avantajı sunuluyor...

Bizim Yeşil Vadi teslimleri!

Ankara Yenimahalle'de Sınırlı Sorumlu Bizim Yeşil Vadi Konut Yapı Kooperatifi imzasıyla hayata geçirilecek olan Bizim Yeşil Vadi projesi 35 bin 95 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 

Çekmeköy Saklı Vadi Konakları'nda aylık 2 bin 700 TL'ye!

"Hayatın merkezinde, doğanın kalbinde" sloganı ile hayata geçirilen Çekmeköy Saklı Vadi Konakları'nda aylık 2 bin 700 TL'ye daire sahibi olunabiliyor..

Bizim Yeşil Vadi ile Ankara'ya 235 konut geliyor! Yeni proje!

Bizim Yeşil Vadi projesi, Ankara Yenimahalle'de hayata geçiriliyor. Projenin 2019'da tamamlanması planlanıyor..

Arsa yatırımcısının adresi: Yeşil Vadi Arsa Ofisi!

Yeşil Vadi Arsa Ofisi, Bugüne kadar 300 milyon TL’nin üzerinde satış yaparak 17 binin üzerinde yatırımcıya hizmet verdi. Ofis yatırımcılara birikimlerini rahatça kazanca dönüştürebilmeleri için vade farksız taksit imkanı sağlıyor. 

Yeşil Vadi Konakları satılık daire Haberi

Yeşil Vadi Konakları satılık daire

T.C. İstanbul Anadolu 17. İcra Dairesi tarafından, İstanbul Ümraniye'de bulunan Yeşil Vadi Konakları'ndaki 200 metrekarelik daire 5 milyon 680 bin TL'ye icradan satışa çıkarıldı. 

KİPTAŞ tarafından İstanbul Ümraniye'de hayata geçirilen Yeşil Vadi Konakları'nda yer alan 200 metrekarelik daire icradan satılıyor. 

Yeşil Vadi Konakları 119 bin metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor ve  9 adet Akasya, 4 adet Erguvan, 3 adet Ladin, 2 adet Manolya ve 6 adet Sedir olmak üzere toplamda 24 blok halinde yükseliyor. 627 adet konut bulunan projenin sosyal donatı alanlarında okul, kreş, yürüyüş parkurları, AVM, basketbol ve voleybol sahası, kapalı yüzme havuzu, tenis kortu, fitness salonu, sauna ve kapalı otopark yer alıyor. 

Daire, mevcutta binanın zemin katında bina girişinin sağ tarafında konumlanıyor. Daire net 200, brüt ise 240 metrekare büyüklüğe...