20 / 04 / 2024

Yeşilkent imar planı

Yeşilkent imar planı

Avcılar Belediyesi tarafından Yeşikent’te gerçekleştirilen imar toplantısına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Malatya'nın İkizce ve Mollakasım mahallelerinde imar planı değişikliği kabul edildi!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, 2023 mali yılına ait ek bütçe teklifi ile Yeşilyurt ilçesine bağlı İkizce ve Mollakasım mahallelerinde imar planı değişikliği kabul edildi.

Çeşme ve Güzelbahçe'deki imar planı askıda! Çiğli'deki Büyük Gül Parkı'nı da ilgilendiriyor... 

İzmir'in Çeşme ve Güzelbahçe ilçelerinde mülkiyeti Hazine'ye kayıtlı kimi parsellerin imar planı değişiklikleri Resmi Gazete ilanı ile birlikte askıya çıkarıldı.

Çiğli’ye imar planı müjdesi! Bölgede yapılaşma süreci başlıyor!

Çiğli Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesince Harmandalı Bölgesine ilişkin devam eden imar planı çalışmalarının askı süresi sona erdi. İdari prosedürlerin tamamlanmasından sonra bölgede yeni imar planına uygun yapılaşma süreci başlayacak.

40 yıllık imar planındaki kör düğüm çözüldü! Avcılar Yeşilkent muradına erdi! Hiç kimse hak kaybına uğramayacak!

Avcılar Yeşilkent Mahallesi’nin 1/1000 ölçekli İmar Planı IBB Meclisi’nde oybirliğiyle kabul edildi ve mahallelinin 40 yıllık imar sorunu çözülmüş oldu.

Arnavutköy'deki 67 bin metrekarelik alanın imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Yeşilbayır Mahallesi 247 ve 62 Parsele İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı. İşte  67 bin metrekarelik alanın imar planı değişikliği ile ilgili detaylar...

İstanbul Ankara ve İzmir'deki Hazine'ye ait taşınmazlar satılıp imar planı değişti! İşte yeni sahipleri

Özelleştirme kapsamındaki bazı taşınmazların satışı ve imar planı değişikliği onaylandı. Mülkiyeti Maliye Hazinesi'ne kayıtlı Ankara, İstanbul ve İzmir'deki taşınmazlara en yüksek fiyat tekliflerini veren şirketler belli oldu. İşte detaylar...

Avcılar Yeşilkent Mahallesi sakinlerinden imar planı tepkisi!

İstanbul Avcılar'da bulunan Yeşilkent Mahallesi'de yaşayan vatandaşlar İBB'nin imar planını mahallenin mevcut konumu dikkate almadan hazırladığı gerekçesiyle itiraz etti.

Avcılar Yeşilkent Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Avcılar ilçesi, 1/5000 ölçekli Yeşilkent Mahallesi, Kısmi Revizyon Nazım İmar Planı'na ilişkin 18.12.2021 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Avcılar Yeşilkent Mahallesi imar planına kavuşuyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Avcılar Yeşilkent Mahallesi’nde 1/5000 ölçekli imar planını hayata geçiriyor.

Yatırımcı için 'imar planı' fırsatı!

İstanbul Arnavutköy, Esenyurt; İzmir Salhane; Ankara Gölbaşı ve Mamak; Aydın Didim; Muğla Bodrum Gökçebel ile Eskişehir Odunpazarı’nda mülkiyeti Hazine’ye ait arsalarda yapılan imar planı değişiklikleri onaylanarak yatırımcılar için cazip hale getirildi.

Afif Paşa Mehtabiye Köşkü'nün imar planı değişikliği İBB Meclisi'nde görüşüldü!

İstanbul Boğazı'nın en görkemli yalılarından biri olan ve Afif Paşa Yalısı'nın restorasyonu ve imar planı değişikliği için köşkün yeni sahibi Fiba Holding, İBB'ye başvurdu. Başvuru İBB meclisinde görüşüldü ve dosya kurula gönderildi...

11 maddede imar planı değişikliği!

İmar planlarında değişiklikleri içeren teklif TBMM'ye sunuldu. Peki değişiklik neleri kapsıyor? İşte 11 maddede imar planı değişikliği...

Avcılar 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıda!

İstanbul İli Avcılar İlçesi Yeşilkent Mahallesi 1 Pafta, 63 Parsel ve Bir Kısım Kadastral Boşluğa İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Yeşilkent imar planı Haberi

Yeşilkent imar planı

Avcılar Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesinden beklenen 1/5000 ölçekli imar planı yapımı sürecinin hızlandırılmasına yönelik çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Avcılar Belediyesi imar konularının çözümünde ortak akıl kullanarak özellikle halkın taleplerini büyük titizlikle dikkate alıyor. 

Yeşilkent’te düzenlenen imar toplantısında Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, merak edilen sorulara cevap verdi. İmar Planı konusunda vatandaşları bilgilendirmenin önemini ifade eden Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, “Yeşilkent Mahallemizde, imar planlarına ilişkin vatandaşlarımızı bilgilendirmek ve sorularını ilk elden ekibimle birlikte cevaplamak için bir araya geldik. Toplantımıza katılan CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekilimiz Turan Aydoğan’a, İlçe Başkanımız Erhan Bozan’a, düzenleyen ve emeği geçen İ-ANAKDEF Başkanı Mehmet Kaya’ya Meclis Üyelerimiz Cafer Çadırardıç ve İsmail Algül’e ve tüm vatandaşlarımıza teşekkür...