25 / 04 / 2024

yeşilköy gül inşaat

yeşilköy gül inşaat

Gül İnşaat'ın Yeşiköy'deki 100 konutluk projesinden daire almak isteyenlerin önce mesleği ve itibarı soruşturulacak. Konutların metrekare fiyatı 3 bin 400 dolardan başlıyor.

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Gaziantep'te 59 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Gaziantep İli Oğuzeli Belediye Başkanlığı 58 milyon 962 bin TL'ye bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Malatya'da 31 milyon TL'ye arsa devri karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Malatya Yeşilyurt'ta arsa devri karşılığı inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştiriyor.

Gül İnşaat Esenyurt projesi geliyor! Yeni proje!

Gül İnşaat'ın İstanbul Esenyurt'ta hayata geçireceği yeni projesi için ÇED süreci başladı. Projede 208 konut ve 20 iş yeri yer alacak.

Gül İnşaat Katar’da villa, Kuveyt’te kule yapacak!

Aralık ayında Katar’da ofis açan Gül İnşaat Katar’da ruhsat aşamasında olan 34 villalık projenin ardından Kuveyt’te de bir kule projesi için çalışmalara başladı.

Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulü bugün satışta!

Turyap 2018’in ilk gayrimenkul açık artırmasını bugün gerçekleştirecek. Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulü bugün satışa çıkarılıyor. 

Gül İnşaat konut ve iş yeri açık artırma fiyatları!

Turyap aracılığı ile Gül İnşaat'ın Sefaköy, Ataköy ve Basın Ekspres'te yer alan toplam 10 projesindeki konut ve iş yeri açık artıma usulü ile satılıyor..

Gül İnşaat konut ve iş yeri açık artıma ihalesi 2018!

Turyap aracılığı ile Gül İnşaat'ın Sefaköy, Ataköy ve Basın Ekspres'te yer alan toplam 10 projesindeki konut ve iş yeri açık artıma usulü ile 6 Şubat'ta satışa çıkarılıyor. 

Gül İnşaat gayrimenkul ihalesi ne zaman?

Gül İnşaat, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Sefaköy, Ataköy ve Basın Ekspres bölgelerinde yer alan 10 projesindeki toplam 212 konut ve işyerini açık artırma ile satışa çıkarıyor. Peki, Gül İnşaat gayrimenkul ihalesi ne zaman?

Turyap Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulünü satıyor!

Turyap 2018’in ilk gayrimenkul açık artırmasını düzenliyor. Gül İnşaat'ın mülkiyetindeki 212 gayrimenkulü satışa sunuyor..

Avenue İstanbul Gül İnşaat fiyat listesi!

İstanbul Büyükçekmece'de hayata geçirilen Avenue İstanbul projesinde dairelerin 2019 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Avenue İstanbul Gül İnşaat fiyat listesi 443 bin TL'den başlıyor...

Avenue İstanbul Gül İnşaat Evleri ne zaman teslim?

Toplam 436 daireden meydana gelen Avenue İstanbul projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Büyükçekmece'ye bağlı Cumhuriyet Mahallesi'nde inşa ediliyor. Peki Avenue İstanbul Gül İnşaat Evleri ne zaman teslim?

Gül İnşaat Beykent Avenue İstanbul teslim tarihi!

Ön taleplerin toplandığı Avenue İstanbul projesi İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece Cumhuriyet Mahallesi'nde inşa ediliyor. İşte Gül İnşaat Beykent Avenue İstanbul teslim tarihi...

yeşilköy gül inşaat Haberi

yeşilköy gül inşaat

İstanbul'un Florya, Yeşilköy ve Yeşilyurt bölgesinde onlarca projeye imza atan Gül İnşaat, yeni bir projeye başladı. Yeşilköy'de 10 bin 700 metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Yeşilköy Konakları, 10 blokta toplam 100 konuttan meydana geliyor. İnşasına 7 ay önce başlanan proje, Atatürk Havalimanı'na 5 dakikalık bir mesafede hayata geçiriliyor.

Dairelerde 6+2 oda var

Projede A ve B blokları olmak üzere iki farklı tipte blok bulunuyor. Yeşilköy Konakları'nda daireler metrekare büyüklüklerine göre de 3'e ayrılıyor. Buna göre, 6 oda ve 2 salondan oluşan daireler 350, 4 oda ve 1 salondan oluşan daireler ise 197 metrekare büyüklüğünde. Projede ayrıca 140 metrekarelik bahçe katları da mevcut. Yüzde 75'i yeşil alanlara ayrılan Yeşilköy Konakları'nda kapalı, yarı olimpik...