26 / 04 / 2024

yeşiloba-konakları

yeşiloba-konakları

Zekeriyaköy'de inşa edilen Yeşiloba Konakları'nda fiyatlar 575 bin dolar ile 725 bin dolar arasında değişiyor

Yeşil Vadi Konakları'nda 200 metrekare daire 5.6 milyon TL'ye icradan satılıyor!

T.C. İstanbul Anadolu 17. İcra Dairesi, Yeşil Vadi Konakları'ndaki 200 metrekarelik daireyi  5 milyon 680 bin TL'ye icradan satıyor. İşte ev alacakların merak ettiği satışa ilişkin tüm detaylar...

Göktürk Yalı Konakları'nda 12 milyon TL'ye icradan satılık villa! 

T.C. İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Göktürk Mahallesi, 542 parsel, Yalı Konakları'nda yer alan villayı 12 milyon TL'ye satıyor...

Yeşilyurt Tarihi Konaklar restorasyon alanında inceleme!

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Yeşilyurt'un tarihi ve kültürel geçmişine uygun olarak restore edilen Yeşilyurt Konaklarındaki çalışmaları yerinde inceledi. 

Çekmeköy Saklı Vadi Konakları'nda aylık 2 bin 700 TL'ye!

"Hayatın merkezinde, doğanın kalbinde" sloganı ile hayata geçirilen Çekmeköy Saklı Vadi Konakları'nda aylık 2 bin 700 TL'ye daire sahibi olunabiliyor..

Günpark Vadi Konakları'nda 350 bin TL'ye 2+1!

Günpark A.Ş. tarafından inşa edilen Günpark Vadi Konakları 4 ay sonra teslim edilecek. Projede fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor ve 850 bin TL'ye kadar çıkıyor. İşte detaylar...

Marmara Konakları 2. Etap CNR Emlak 2017’de görücüye çıktı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Marmara Yapı, Marmara Konakları'nın ikini etabını CNR Emlak 2017'de görücüye çıkardı.

Taşyapı İzmir'de 40 milyon TL'ye 'Taş Konakları' inşa edecek!

İzmir'in en çok göç alan yerleşim yerlerinden Menemen'de gayrimenkul sektöründe alışkanlıkları bozacak bir yatırım hayata geçiriliyor.

Beylikdüzü Marmara Konakları 8 Ekim'de görücüye çıkıyor!

Marmara Yapı tarafından hayata geçirilen Marmara Konakları projesi 8 Ekim'de görücüye çıkacak. 124 konut ve 4 dükkandan oluşan projenin 2018 yılının Temmuz ayında teslim edilmesi planlanıyor...

Adana Seyhan Yeşiloba'da Taziye Evi hizmete açıldı!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, yoğun çalışma temposunu Ramazan ayında da hiç düşürmeden sürdürüyor. İşte haberin ayrıntıları...

Saklı Vadi Konakları görücüye çıkıyor!

Mimaroba’da Sunrise Residence, Beylikdüzü’nde Saklıhan Konakları ile adından söz ettiren Saklıhan İnşaat, yeni projesi Saklı Vadi Konakları’nı görücüye çıkarıyor.

Kayseri Yeşil Mahalle'deki semt konaklarında sona gelindi!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Yeşil Mahalle’de ilki açılan Semt Konakları’ndan kalan 7 tanesinin de bitme aşamasında olduğunu söyledi.

Bahçesaray Yeşilyurt Konakları'nda 5 villa hemen teslim!

MALATYA'nın en özgün yapı projesi Bahçesaray Yeşilyurt Konakları Yumak İnşaat tarafından Yeşilyurt'ta hayata geçiriliyor. Proje, 55 bin metrekare alanda 99 villadan meydana geliyor...

Beylikdüzü Yeşilyurt Konakları fiyat!

Toplamda 3 bin 940 metrekare alan üzerinde inşa edilen Yeşilyurt Konakları'nda 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri bulunuyor. Beylikdüzü Yeşilyurt Konakları fiyat listesi haberimizde bulunuyor.

yeşiloba-konakları Haberi

yeşiloba-konakları

Hasko İnşaat tarafından Zekeriyaköy'de 78 dönüm üzerine kurulan Yeşiloba Konakları 72 villadan oluşuyor. Yeni deprem yönetmeliğine göre inşa edilen villaların büyüklükleri 384, 457 ve 554 metrekare arasında değişiyor. Son 9 villanın kaldığı Yeşiloba Konakları'ndaki villaların peşin fiyatlar 575 bin dolar ila 725 bin dolar. Ayrıca HSBC Bank'tan konut kredisi kullanılabiliyor.

Sitede full jeneratör sistemi, 3 adet açık, 3 adet kapalı havuz, 3 adet fitness salonu, 3 adet çocuk oyun odaları, vitamin barlar, 3 adet sauna yer alıyor. Villaların tam müstakil, kapalı garajları mevcut. Site 24 saat kamera sistemi ile korunuyor.

Villalarda toprak altı bohçalama, toprak üstü mantolama sistemi ile su ve ısı izolasyonları mevcut. Konutların tamamı iskanlı, kat mülkiyetli, tapulu olarak teslim ediliyor.
 

0212 202 53 97

www.haskoinsaat.com

Sinem...