28 / 03 / 2024

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, "Bir şehrin bir ilçenin gelişmesi ve büyümesi orada yapılan İnşaat faaliyetleriyle doğru orantılıdır" dedi.

Hacı Uğur Polat kimdir?

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat kimdir? Hacı Uğur Polat, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hacı Uğur Polat, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Hacı Uğur Polat...

Malatya Yeşilyurt'ta genel bakım ve temizlik çalışmaları sürüyor!

Malatya Yeşilyurt Belediyesi ilçede genel bakım ve temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Özal Mahallesi'nde genel bakım ve temizlik çalışmalarına devam etti. Ekipler, muhtarlık ve semt konağının bulunduğu alanda çevre düzenlemesi yaptı...

Forum Göztepe geliyor! İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesine Belediye Başkanı Selvitopu’dan destek

Turkmall eli ile Esentepe'de uygulanacak ve İzmir'in en büyük kentsel dönüşüm projesi unvanını alacak olan Forum Göztepe'ye Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu desteklerini iletti. İşte detaylar…

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'dan CHP'ye kentsel dönüşüm eleştirisi!

Merakla beklenen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Şelale Evleri'ndeki konutların tesliminde önemli açıklamalar yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, "CHP örgütü engellemek için her şeyi yapıyor" dedi.

Malatya Yeşilyurt kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Malatya Yeşilyurt Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Turgut Özal Mahallesi'nde devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi.

Malatya Yeşilyurt'ta kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yeşilyurt Kaymakamı Osman Uğurlu ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Turgut Özal Mahallesi'nde hayata geçen kentsel dönüşüm projelerini inceledi.

Malatya Yeşilyurt kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Malatya Yeşilyurt Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi. 

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in villasına inceleme! 

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in, imar barışı öncesinde imar izni olmayan 1700 metrekare arsa üzerine 7 milyon TL'ye villa yaptırdığı iddialarıyla ilgili AKP İlçe Başkanı Ufuk Ay, açıklama yaptı.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras hakkında suç duyurusu!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras hakkında 'görevi kötüye kullanma' iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulunuldu, Aras yakın akrabalarına menfaat teminiyle suçlanıyor.

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'ye icra şoku!

Samsun Atakum Belediye Başkanı seçilen CHP'li Cemil Deveci, koltuğu AKP’li başkandan devralır almaz icra şoku ile karşılaştı.

Malatya Yeşilyurt'ta 5 yılda 247 bina yıkıldı!

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, "Vizyonel projelerle donatılmış, yaşam standardı yüksek, her yönüyle modern Yeşilyurt'u gelecek nesillere bırakmak adına ilçemizin her noktasında değişim ve yenileme hizmetlerimize ağırlık veriyoruz" diye konuştu.

Malatya Yeşilyurt'ta 206 metruk ev yıkıldı!

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, kent estetiğini bozan, çalışmalarımıza engel teşkil eden 206 adet metruk evin yıkımını tamamladıklarını söyledi.

Malatya Yeşilyurt Belediyesi sosyal tesisleriyle öne çıkıyor!

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ilçede yapımı devam eden projeleri ve yatırımları değerlendirdi. Çınar, ilçede hizmet sunulan sosyal tesislerin mimari yapısı, hizmet kalitesi ve sosyal alanlarıyla dikkat çekici özelliklere sahip olduğunu dile getirdi.

İsrail, Batı Şeria'da bir belediye başkanının evini yıktı!

İsrail güçlerinin, işgal altındaki Batı Şeria'da Filistinli bir belediye başkanının evini ve bir istinat duvarını yıktığı bilgisi açıklandı. 

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz'a soruşturma!

CHP’li belediyenin Mudanya'da, 107 zeytinlik alanı yasaya aykırı şekilde arsaya çevirip sattığı ortaya çıktı. Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve 55 kişi hakkında soruşturma başlatılacak.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat Haberi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat

MÜSİAD Şube Derneği'nde gerçekleşen toplantıya Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, MÜSİAD Şubesi Başkanı Mehmet Balin, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları Haydar Şahin, Muammer Zafer, Mehmet Çınar, Mehmet Güner, Rıza Murat Türksoy, Meltem Kavuk, Yeşilyurt Belediyesi Birim Müdürleri ve Malatyalı işadamları katıldı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, iş adamlarının tek tek maddeler halinde hazırlanan sorunlarını ve çözüm önerilerini dinleyerek not aldı. 

MÜSİAD'ın Malatya'nın gelişmesi açısından çok önemli bir kurum olduğunu belirten Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Malatya MÜSİAD İnşaat Sektör Kurulu tarafından organize edilen ve ilimizde inşaat sektörünün karşılaştığı sorunlar hakkındaki raporları doğrultusunda belediye olarak yatırımcılarının sorunlarına çözüm bulmaya çalıştı. 


OLMAZSA OLMAZIDIR 

Polat, "Yeşilyurt İlçemiz Malatya'nın gelişime açık bölgelerin başında gelmektedir. Bir şehrin bir ilçenin gelişmesi ve büyümesi orada yapılan inşaat...