28 / 03 / 2024

Yeşilyurt Belediye Meclisi imar komisyonu

Yeşilyurt Belediye Meclisi imar komisyonu

Yeşilyurt Belediye Meclisi, Ekim ayı olağan Toplantısı 2. oturumunda Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından belirlenen 2017 yılı mali gelir-gider bütçesi ile yeni yılın ücret tarifelerini karara bağladı.

Yeşilyurt Belediye Meclisi Nisan toplantısında imar konuşuldu!

Yeşilyurt Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı yapıldı. 2015 yılı çalışmaları ile ilgili yapılan faaliyetlerin yer aldığı Kitap “2015 Yılı Faaliyet Raporu” Meclis’te oylanarak oy çokluğu ile kabul edildi.

Yeşilyurt Belediye Meclisi'nin Ocak gündeminde imar var!

Yeşilyurt Belediye Meclisi Ocak ayı olağan ikinci oturumunu, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat Başkanlığında gerçekleştirdi. Ocak ayı 1.Oturum Meclis Toplantısı'na ait karar özeti de oy birliğiyle kabul edildi.

Malatya Yeşilyurt Belediye Meclisi imarı görüştü!

Yeşilyurt Belediye Meclisi, 2015 yılı çalışmalarına Aralık Ayının ikinci toplantısıyla son verdi. Aralık Ayı 1.Oturum Meclis Toplantısı'na ait karar özeti oy birliğiyle kabul edilirken, görüşülen maddeler ve alınan kararlar şöyle:

Malatya Yeşilyurt'taki köy evleri 2024'ün baharında teslim edilecek!

Malatya'nın merkez Yeşilyurt ilçesinde köy evlerinin inşası hızla sürdürülüyor. Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 2024'ün baharında konutların teslim edilmesinin planlandığını açıkladı. İşte Malatya Yeşilyurt'taki son durum...

Malatya Yeşilyurt kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Malatya Yeşilyurt Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Turgut Özal Mahallesi'nde devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi.

Malatya Yeşilyurt'ta kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yeşilyurt Kaymakamı Osman Uğurlu ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Turgut Özal Mahallesi'nde hayata geçen kentsel dönüşüm projelerini inceledi.

Malatya Yeşilyurt kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Malatya Yeşilyurt Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi. 

Malatya Yeşilyurt Belediyesi'nden 70.5 milyon TL'ye inşaat işi ihalesi!

Malatya İli Yeşilyurt Belediye Başkanlığı, Yeşilyurt İlçesi Turgut Özal (Çilesiz) Mahallesi Riskli Alan sınırları içerisinde 70 milyon 576 bin 516 TL'ye kat karşılığı inşaat yaptıracak.

İstanbul Yeşilyurt'ta kaçak inşaat gerginliği!

İstanbul Bakırköy ilçesine bağlı Yeşilyurt sahilinde imar izni olmadan yapılan inşaat çevre halkını rahatsız etti. Konuyu İBB ve Bakırköy Belediye'ye bildiklerini söyleyen bölge sakinleri henüz bir dönüş alamadıklarını dile getirdi. 

Malatya Yeşilyurt'ta belediye hizmet binası inşa ediliyor! 

Malatya Yeşilyurt Belediyesi, kente yeni hizmet binası kazandırmak için çalışmalara başladı. Hizmet binasının kısa sürede tamamlanması bekleniyor. 

Kartal'da çöken Yeşilyurt Apartmanı davasında belediye görevlileri hakim karşısına çıktı!

Kartal’da, 2019'da Yeşilyurt Apartmanı’nın çökmesine ilişkin binanın ruhsatının alındığı tarihten çöktüğü güne kadar belediyede çalışan görevliler ilk defa hakim karşısına çıktı. Sanıklar çeşitli sebeplerle olaydan sorumlu olmadıklarını dile getirdi ve suçlamaları kabul etmedi.

Kartal'daki Yeşilyurt Apartmanı soruşturması genişliyor!

İstanbul Kartal’da Yeşilyurt Apartmanı’nın çökmesi sonucu 21 kişinin yaşamını yitirdiği olaya ilişkin, belediye çalışanları hakkında başlatılan soruşturmada yeni bir gelişme daha yaşandı. 

Kartal Yeşilyurt Apartmanı'na ilişkin yeni soruşturma!

Kartal'da 21 kişinin öldüğü Yeşilyurt Apartmanı'nın çökmesine ilişkin 3 sanığın yargılanması devam ediyor ve olayda kusuru bulunan belediye çalışanları hakkında da soruşturma yürütülüyor...

Malatya Gündüzbey'e katlı otopark projesi!

Malatya Yeşilyurt Belediye Meclisi, Şubat Ayı Olağan toplantısında Gündüzbey Mahallesi’ne yapılacak katlı otopark için İmar Komisyonu tarafından hazırlanan imar plan tadilatı raporu kabul edildi.

Malatya Yeşilyurt'ta 5 yılda 247 bina yıkıldı!

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, "Vizyonel projelerle donatılmış, yaşam standardı yüksek, her yönüyle modern Yeşilyurt'u gelecek nesillere bırakmak adına ilçemizin her noktasında değişim ve yenileme hizmetlerimize ağırlık veriyoruz" diye konuştu.

Malatya Yeşilyurt'ta 206 metruk ev yıkıldı!

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, kent estetiğini bozan, çalışmalarımıza engel teşkil eden 206 adet metruk evin yıkımını tamamladıklarını söyledi.

Yeşilyurt Belediye Meclisi imar komisyonu Haberi

Yeşilyurt Belediye Meclisi imar komisyonu

Yeşilyurt Belediye Meclisi, Ekim ayı olağan Toplantısı 2. oturumunda Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından belirlenen 2017 yılı mali gelir-gider bütçesi ile yeni yılın ücret tarifelerini karara bağladı. 


Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat Başkanlığında MAŞTİ karşısındaki Hizmet Binası toplantı salonunda gerçekleşen ikinci oturumda öncelikle 4 Ekim 2016 tarihli 1. oturumun karar özeti okunarak oy birliği ile kabul edildi.


Ekim Ayının ilk toplantısında görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Yeşilyurt Belediyesi bütçesi 2017 yılı mali gelir-gider bütçesi gündemin ikinci maddesi olarak ele alındı. Bütçe tasarısının okunmasından sonra yapılan görüşme ve oylamanın ardından 2016 yılında 130 Milyon 460 bin TL olan bütçe 2017 Yılında 143 Milyon 600 Bin TL olarak kabul edildi.


2017 yılı bütçe kararnamesinin onaylanmasından sonra gündemin dördüncü maddesi olarak da...