19 / 04 / 2024

Yeşilyurt Belediyesi

Yeşilyurt Belediyesi

Yeşilyurt Belediyesi personellerinin hesabına tek seferde 27 bin 50 lira banka promosyonunun yatırılacağı duyuruldu. Belediyenin sosyal medya hesabından yapılmış olunan paylaşımda “Belediye Personelimizin maaş ihalesini sonuçlandırdık. 27 bin 50 lira banka promosyonu hayırlı olsun” şeklinde açıklama

Malatya Yeşilyurt Belediyesi toplam 7 binayı yıktı!

Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 2016 yılının ilk üç ayı içerisinde yol ve park çalışmalarına engel teşkil eden toplam yedi binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Malatya Temizlik İşleri Müdürlüğü yeni hizmet binası hizmete açıldı!

Yeşilyurt Belediyesi tarafından hizmetlerin daha verimli ve hızlı bir şekilde halka ulaşmasını sağlamak adına fiziki yapılanma çerçevesinde başlattığı çalışmalar kapsamında Temizlik İşleri Müdürlüğüne yeni bir bina tahsis edildiği bildirildi.

Yeşilyurt Belediyesi TOKİ bölgesine oyun alanı yapacak!

Yeşilyurt Belediyesi, Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ın talimatları sonrasında bu bölgenin sosyal dokusuna katkı sağlayacak şekilde tasarlanan Çocuk Oyun Alanları ve üç adet market yaptırılacak.

Yeşilyurt 5 belediyeyle kardeş oldu!

Yeşilyurt Belediyesi, Halepçe Belediyesi, Melikgazi Belediyesi, Kovancılar Belediyesi, Tut Belediyesi ve Göle Belediyesi'yle kardeş belediye oldu. Yeşilyurt Belediye Meclisi Nisan ayı olağan toplantısını Hacı Uğur Polat'ın Başkanlığında düzenlendi.

Malatya Yeşilyurt Belediyesi'nden 18 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Malatya Yeşilyurt Belediyesi, Malatya ili, Yeşilyurt İlçesi Yakınca Mahallesi 1232 ada 1 parselde bulunan gayrimenkulü 18 milyon TL'ye satıyor...

Malatya Yeşilyurt kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Malatya Yeşilyurt Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Turgut Özal Mahallesi'nde devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi.

Malatya Yeşilyurt kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Malatya Yeşilyurt Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi. 

Malatya Yeşilyurt Belediyesi'nden 70.5 milyon TL'ye inşaat işi ihalesi!

Malatya İli Yeşilyurt Belediye Başkanlığı, Yeşilyurt İlçesi Turgut Özal (Çilesiz) Mahallesi Riskli Alan sınırları içerisinde 70 milyon 576 bin 516 TL'ye kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Malatya Yeşilyurt'ta belediye hizmet binası inşa ediliyor! 

Malatya Yeşilyurt Belediyesi, kente yeni hizmet binası kazandırmak için çalışmalara başladı. Hizmet binasının kısa sürede tamamlanması bekleniyor. 

Çöken Yeşilyurt Apartmanı davasında istenen cezalar belli oldu!

Kartal'da bulunan Yeşilyurt Apartmanı'nın çökmesinin ardından yıkıldığı tarihe kadar olan dönemde Kartal Belediyesi'nde görevde bulunan 31 kişi hakkında dava açıldı.

Malatya Yeşilyurt'ta kentsel dönüşüm talebi!

Malatya Yeşilyurt Belediyesi sınırları içinde bulunan Yeşiltepe Yeşilkaynak ve Fatih Mahalle sakinleri uzun zamandır kentsel dönüşümün başlamasını bekliyor.

Malatya Yeşilyurt'un mimari yapısı tehlikede!

Şehrin mimari yapısındaki tehlikeden bahseden Malatya Yeşilyurt Belediyesi İmar Komisyonu Başkanı Şahin, “Şehrin siluetini bozmadan, depreme dayanıklı yeni yapı alanlarını, stoklarını oluşturmalıyız'' dedi.

Yeşilyurt Belediyesi'nden 27.8 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Mülkiyeti Yeşilyurt Belediyesi'ne ait olan 7 adet arsa toplamda 27 milyon 883 bin 499,500 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan arsa için ihale tarihi 14 Mart 2019 olarak belirlendi. 

Yeşilyurt Belediyesi'nden 27.8 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Mülkiyeti Yeşilyurt Belediyesi'ne ait olan 7 adet gayrimenkul toplamda 27 milyon 883 bin 499,500 TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkullerin ihalesi 14 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Sakarya Yeşilyurt Ticaret Merkezi’ndeki iş yerleri kiraya verilecek!

Hendek Belediyesi, Yeşilyurt Ticaret Merkezi'nde yer alan 14 iş yerini 4 yıllığına kiraya veriyor.

Malatya Yeşilyurt Belediyesi sosyal tesisleriyle öne çıkıyor!

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ilçede yapımı devam eden projeleri ve yatırımları değerlendirdi. Çınar, ilçede hizmet sunulan sosyal tesislerin mimari yapısı, hizmet kalitesi ve sosyal alanlarıyla dikkat çekici özelliklere sahip olduğunu dile getirdi.

Malatya Yeşilyurt'ta 27.8 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Malatya Yeşilyurt Belediyesi, Yakınca Mahallesi'nde yer alan 7 arsayı ihale ile satıyor. İhale 6 Kasım'da yapılacak..

Yeşilyurt Belediyesi Haberi

Yeşilyurt Belediyesi

Yeşilyurt Belediyesi personellerinin hesabına tek hamlede 27 bin 50 lira banka promosyonu yatırılacağı duyuruldu.

Yeşilyurt Belediyesi’nin resmi sosyal medya hesabı Twitter’dan yapılmış olunan paylaşımında; "Belediye Personelimizin maaş ihalesi sonuçlandı. 27 bin 50 lira. Banka promosyonu hayırlı olsun" ifadelerine yer verildi.

"ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMIZA HAYIRLI OLSUN"

Yeşilyurt Başkanı Mehmet Çınar ise, "Çalışma arkadaşlarımıza hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

1030 PERSONELİ İÇİNE ALACAK

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'ın talimatı ile yürütülen ve Yeşilyurt Belediyesi'nde görev alan bin 30 personeli kapsama durumuna alan maaş promosyon ihalesi bitirildi.

Yapılan ihale sonucunda ise anlaşmaya varılan banka ile Yeşilyurt Belediyesi personellerinin hesabına tek seferde 27 Bin 50 lira banka promosyonu yatırılmış olacak.

İHALE TAMAMLANDI

Yeşilyurt Belediyesi'nde görev alan toplam bin 30 personelin maaşlarının yatacağı banka ve personele ödenecek promosyon miktarının belirlenmesi amacı ile yapılan ihale...