27 / 04 / 2024

yeşilyurt inşaat Still İstanbul Adoria

yeşilyurt inşaat Still İstanbul Adoria

Still İstanbul Adoria’da sınırlı sayıda kalan 1+1 daireleri için kira garantisi veriyor. 31 Mayıs 2016 tarihine kadar alınan 1+1 daireler için geçerli olan kampanyada 2017 yılı boyunca 1000 TL kira avantajı sağlanıyor.

Yeşilyurt Still İstanbul Adoria’dan 25 farklı ödeme planı!

Yeşilyurt İnşaat tarafından Anadolu yakasının yeni merkezi Kurtköy’de hayata geçirilen Still İstanbul Adoria oluşturduğu çeşitli ödeme seçenekleriyle konut alıcılarının yüzünü güldürüyor.

Still İstanbul Adoria’da dairelerin yüzde 40’ı satıldı!

Yeşilyurt İnşaat tarafından Kurtköy’de inşa edilen ve 20 Mart tarihinde lansmana çıkan Still İstanbul Adoria projesinde satışların yüzde 40’ı tamamlandı. Projedeki dairelerin metrekaresi 2 bin 670 TL’den satılıyor.

Pendik Still İstanbul Adoria iletişim!

Firma bünyesinde 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabilen Pendik Still İstanbul Adoria iletişim için 0216 482 48 73 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Proje 3 blokta 199 adet daireden oluşuyor.

Still İstanbul Adoria satışta!

Toplam 199 adet dairenin yer aldığı Still İstanbul Adoria satışta. Zemin +9 katlı olarak dizayn edilen proje İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de, Yeşilyurt İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Still İstanbul Adoria lansman tarihi!

Still İstanbul Adoria lansman tarihi 20 Mart olarak belirlendi. Yeşilyurt İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje İstanbul Anadolu Yakası Pendik ilçesine bağlı Kurtköy bölgesinde inşa ediliyor.

Still İstanbul Adoria iletişim!

Still İstanbul Adoria iletişim için 0216 482 48 73 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Yeşilyurt İnşaat imzası ile yükselen proje 70 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.

Yeşilyurt İnşaat Still İstanbul Adoria nerede?

Lansmanı 20 Mart Cuma günü gerçekleşecek olan Still İstanbul Adoria projesinde 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki Yeşilyurt İnşaat Still İstanbul Adoria nerede?

Still İstanbul Adoria nerede?

Still İstanbul Adoria'da 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Detayları henüz belli olmayan proje 70 milyon TL yatırım bedeline sahip. Peki Still İstanbul Adoria nerede?

Still İstanbul Adoria'da metrekaresi 2 bin 670 TL!

Yeşilyurt İnşaat, yaşanabilen projelerine bir yenisini daha ekliyor. Kurtköy'de 199 konutluk yeni projesi Still İstanbul Adoria'yı metrekaresi 2 bin 670 TL'den satışa çıkarıyor.

Still İstanbul Adoria görücüye çıkıyor!

Kurtköy’de yaptığı butik projelerle dikkat çeken Yeşilyurt İnşaat, yine aynı bölgede yatırım değeri 70 milyon TL olan yeni bir projeye başlıyor.

Malatya Yeşilyurt'taki 135 afet konutunun kaba inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen Malatya'nın Yeşilyurt ilçesine bağlı 14 kırsal mahallede yapım çalışmaları devam eden 605 tek katlı köy tipi kalıcı afet konutundan 135 tanesinin kaba inşaatı tamamladı.

Yeşilyurt Group Yapı İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilyurt Group Yapı İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Yeşilyurt ve Selim Yeşilyurt ortaklığında kuruldu.

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bostancı Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bostancı Şubesi 127 milyon 111 bin 877 bin 51 TL sermaye bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Merter Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Merter Şubesi 127 milyon 11 bin 877,51  TL yatırım bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi 127 milyon 11 bin 877,51  TL yatırım bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Yeşilkemer İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Parçaları Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilkemer İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Parçaları Şirketi  Ümraniye’de  400 bin TL sermaye bedeli  ile Turgay Ertuğrul tarafından kuruldu.

Yeşildağ İnşaat Kağıthane'de dönüşüme giriyor!

Kağıthane'de hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile adından söz ettiren Yeşildağ İnşaat ilçede yeni bir kentsel dönüşüm projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

Malatya Yeşil Topsöğüt konutları inşaatı durduruldu mu?

Malatya Yeşilyurt Belediyesi tarafından inşa edilen Yeşil Topsöğüt konutları inşaatının imara aykırı bir şekilde gerçekleşmesi sebebiyle durdurulduğu iddia edildi. 

Yeşilyurt Konut Yapı İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yeşilyurt Konut Yapı İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yeşilyurt Konut Yapı İnşaat Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Malatya Yeşilyurt Belediyesi'nden 70.5 milyon TL'ye inşaat işi ihalesi!

Malatya İli Yeşilyurt Belediye Başkanlığı, Yeşilyurt İlçesi Turgut Özal (Çilesiz) Mahallesi Riskli Alan sınırları içerisinde 70 milyon 576 bin 516 TL'ye kat karşılığı inşaat yaptıracak.

İstanbul Yeşilyurt'ta kaçak inşaat gerginliği!

İstanbul Bakırköy ilçesine bağlı Yeşilyurt sahilinde imar izni olmadan yapılan inşaat çevre halkını rahatsız etti. Konuyu İBB ve Bakırköy Belediye'ye bildiklerini söyleyen bölge sakinleri henüz bir dönüş alamadıklarını dile getirdi. 

Malatya'da 31 milyon TL'ye arsa devri karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Malatya Yeşilyurt'ta arsa devri karşılığı inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştiriyor.

Malatya'da 32.9 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Malatya İli Yeşilyurt Belediye Başkanlığı, Malatya'da 32 milyon 968 bin 543 TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi düzenliyor.

yeşilyurt inşaat Still İstanbul Adoria Haberi

yeşilyurt inşaat Still İstanbul Adoria

Yeşilyurt İnşaat, Still İstanbul Adoria’da sınırlı sayıda kalan 1+1 daireleri için kira garantisi veriyor.

Yeşilyurt İnşaat, Kurtköy’de hayata geçirdiği butik projesi Still İstanbul Adoria’da sınırlı sayıda kalan 1+1 daireleri için kira garantisi veriyor.  31 Mayıs 2016 tarihine kadar alınan 1+1 daireler için geçerli olan kampanyada 2017 yılı boyunca 1000 TL kira avantajı sağlanıyor. 


70 milyon TL yatırım değeriyle hayata geçirilen 199 konutluk Still İstanbul Adoria, 10 bin metrekare arsa alanı üzerinde 27 bin metrekare inşaat alanına sahip bulunuyor. 2 bin 240 metrekare açık, 850 metrekare kapalı sosyal tesis alanı yer alıyor. Yüzde 85’i yeşil alana ayrılan Still İstanbul Adoria’nın Aralık 2016’da sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Zemin +9 katlı 3 bloktan meydana gelen Still İstanbul Adoria’da alanları 60 ila 211 metrekare arasında...