19 / 04 / 2024

Yıkılan boğaziçi yalıları

Yıkılan boğaziçi yalıları

1981 yılında Kanlıca'daki tarihi Kadri Paşa Yalısı'na bindiren Yunan bandıralı şilep yalıdan denize çekilmiş. Hasara uğrayan tarihi yalının çökmemesi için askıya alma işlemi uygulanmış. Gemi çekildikten sonra yalı çökmemiş.

1942'de Boğaziçi'nde 130 bin liraya satılık yalı!

İstanbul Boğaziçi'nde 1942 yılında bahçesi olan yalı 130 bin liraya satışa çıkarılmış. Satılık ilanında yalının taş yapılı olduğu belirtiyor...

Diyarbakır'da Depremde Yıkılan Galeria Sitesi İçin Bilirkişi Raporu Tamamlandı: Çökmenin nedeni belli oldu!

Diyarbakır'da, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan ve 89 kişinin hayatını kaybettiği siteye ilişkin bilirkişi raporu tamamlandı.

Deprem korkusu İstanbul Boğazı'nı da vurdu! Yalı sahipleri artık güvenli ve büyük rezidanslara geçiyor!

İstanbul’da beklenen büyük deprem Boğaziçi İmar Kanunu’na tabi bölgelerde yer alan konutların sahiplerini de korkuttu. Deprem korkusu İstanbul Boğazı'nı da vurdu! Yalı sahipleri artık güvenli dairelere geçiyor! 

Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Lojmanları için yıkım kararı!

Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Beşiktaş Etiler’deki Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar lojmanlarının yıkılması konusunda ön mutabakata vardı.

Depremde yıkılan ev ve iş yerinin sorumluluğu kimde?

Deprem sebebiyle evi veya iş yeri yıkılan vatandaşların hukuki hakları nelerdir? Yıkılan ev ve iş yerinin sorumluluğu kimdedir? İşte deprem sonrası haklar...

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Büyük Çamlıca Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Büyük Çamlıca Şubesi Üsküdar'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Şaşkınbakkal Yeraltı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Şaşkınbakkal Yeraltı Şubesi Kadıköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Şaşkınbakkal Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Şaşkınbakkal Sahil Şubesi bugün Kadıköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçüksu Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçüksu Parkı Şubesi bugün Beykoz'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Özgürlük Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Özgürlük Parkı Şubesi bugün Kartal'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçükyalı Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçükyalı Sahil Şubesi bugün Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Yalı Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Yalı Sahil Şubesi bugün Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Yalın Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Yalın Şubesi bugün Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli le Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Yıkılan boğaziçi yalıları Haberi

Yıkılan boğaziçi yalıları



YALIYA GİREN YUNAN GEMİSİ BUGÜN ÇEKİLİYOR


Boğaz'ı geçerken tarihi Kadri Paşa Yalısı'na giren Yunan bandıralı şilep, bugün yalıdan çekilecek. Geçtiğimiz hafta meydana gelen kaza sonucu, büyük hasara uğrayan yalının çökmemesi için yapılan askıya alınma çalışmaları da tamamlandı. 4 milyon liraya mal olan takozlama işlemi sırasında, geminin denize çekilmesi sonucu yalının dengesini kaybetmemesi için, tüm ağırlık kara tarafına verildi. Ayrıca, geminin bağlı olduğu şirket yöneticileri, ev sahibi ile anlaşmaya vararak tazminat ödemelerinin aksamadan yapılacağını belirtildi. Şilebin kaptanı Thedorakos ile kılavuz kaptan Hüdaverdi Bozkurt aleyhine açılan davaya da pazartesi günü devam edilecek.


Milliyet Gazetesi 6 Şubat 1981