26 / 04 / 2024

yıldıray altın kimdir

yıldıray altın kimdir

Marriott Grubu'nun lüks segment markalarından The Luxury Collection, Türkiye’deki  üçüncü otelini Çeşme'de Reges, a Luxury Collection Resort & SPA adıyla hizmete açtı...

Altın çakıldı! Çeyrek altın ne kadar oldu? Bugün altın fiyatları kaç lira? 12 Aralık Salı altın fiyatları

Geçen hafta rekor kıran altın fiyatları bu resmen çakıldı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın kaç lira? Çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 12 Arak 2023 altın fiyatları.

Bu yüksek fiyatlardan altın alınır mı? Altın alacaklar dikkat! Altın yatırımı için doğru zaman mı? Tek tek açıklandı! 

Altın alacak vatandaşlar 'Bu yüksek fiyatlardan altın alınır mı?, Altın yatırımı için doğru zaman mı?' sorularının yanıtlarını merak ediyor. Uzman isimler tek tek açıkladı. İşte merak edilenler...

Ekrem Yıldırım kimdir? Ne iş yapıyor? Nereli? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Yönetim Kurulu Üyesi ve Grup Başkanı Ekrem Yıldırım kimdir? Kaç yaşında? Ekrem Yıldırım daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ekrem Yıldırım'ın eğitim hayatı nasıldı?

Altın raydan çıktı! Bu rakamlar ilk kez görüldü! Elinde altını olanlar şimdiden hazırlanın! Gözler cuma gününe çevrildi

Altın fiyatları bugün raydan çıktı. Altının ons fiyatı 2025 dolara kadar yükseldi. Bu rakam 2022 mart ayından sonra ilk kez görüldü. Altın fiyatları yükselemye devam edecek mi? Gözler cuma gününe çevrildi.

İstanbul, 23 yıldır dönüşemiyor! Megakent nasıl depreme hazırlanacak? 

Dünya Gazetesi köşe yazarı Naki Bakır, bugünkü köşesinde beklenen büyük İstanbul depremini ve İstanbul'daki kentsel dönüşümü kaleme aldı. İstanbul, 23 yıldır dönüşemiyor! Megakent nasıl depreme hazırlanacak? İşte ayrıntılar...

Altın için büyük iddia! Altın fiyatları 20 gün sonra düşecek mi? Altını olanların etekleri tutuştu! Acil bakın

Son günlerde düşüşe geçen altın için büyük iddia ortaya atıldı. Altın fiyatları düşecek! Altını olanların etekleri tutuştu! Peki altın fiyatları düşecek mi? Acil bakın!

Altın fiyatları çakıldı! Bu rakamları görenler tarumar oldu! Elinde altını olan hemen baksın! 6 Şubat altın fiyatları

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta Fed faiz kararı sonrasında yükselişe geçerken sonrasında sert düştü. Bugün de güne düşüşle başlayan altın fiyatları resmen çakıldı. Elinde altını olan hemen baksın! 6 Şubat altın fiyatları.

Altında yeni rekor! Bu rakamlar ilk kez görüldü! Gram altın, çeyrek altın ne kadar? 23 Ocak 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeler yaşanıyor. Altın fiyatları yakından takip edilirken, bugün altında yeni rekor görüldü. Gram altın, çeyrek altın ne kadar? 23 Ocak 2023 canlı altın fiyatları.

Gram altın 10 gün sonra kesintisiz bu kadar olacak! Peş peşe açıklama geldi! Rakamı görenler hemen altınına sarıldı

Gram altın cuma günü rekor kırdı. 1190 TL seviyelerine yükselen gram altının ne kadar olacağı ise merak konusu. Gram altın 10 gün sonra kesintisiz bu kadar olacak! Peş peşe açıklama geldi! Rakamı görenler hemen altınına sarıldı! Hemen bakın...

Gram altın çıldırdı! Altın dehası İslam Memiş yeni rekoru hemen açıkladı! Bu rakamı görenler mutluluktan ağlayacak!

Altın fiyatları haftanın son işlem gününe damgasını vurdu. Ons altın mayıs ayından bu yana ilk kez 1900 doları görürken gram altın çıldırdı. Altın dehası İslam Memiş yeni rekoru hemen açıkladı! Bu rakamı görenler mutluluktan ağlayacak!

Yatırımcı altın sertifikasına hücum etti! Fiziki altın ile sertifika arasında makas açıldı!

Gram altın ile borsada işlem gören altın sertifikası arasındaki makas açıldı. Gram altının spot piyasadaki değeri ile altın sertifikasının borsadaki değeri arasında yüzde 7-8'e varan farklar oluştu.

Gram altın rekordan rekora koşarak baş döndürüyor! 2023 yılında altın bu kadar olacak!

Gram altın yatay seyirden yükselişe geçti ve rekor seviyeyi gördü. Altına yatırım yapan vatandaşlar altın yükselecek mi, altın düşecek mi? sorusuna yanıt arıyor. Altın rekor üstüne rekor kırarken 2023 yılı için uzmanlardan kritik uyarılar geldi.

Altında çok büyük deprem! Altının 15 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı, duyanlar mıh gibi çakıldı! Hemen göz atın

Yatırımcıların güvenli limanları arasında yer alan altın fiyatlarındaki dalgalı seyir devam ediyor. Ekonomist İslam Memiş, gram altının 15 gün sonra ne kadar olacağını açıkladı, bu şok rakamı duyanlar mıh gibi çakıldı... Hemen göz atın...

yıldıray altın kimdir Haberi

yıldıray altın kimdir

30 marka ve 6 bin 900’den fazla otel işletmesiyle dünyanın en büyük otel zinciri olan Marriott Grubu'nun lüks segment markalarından The Luxury Collection’ın tüm dünyada 110'dan fazla oteli bulunuyor. Türkiye’de de Ankara ve Bodrum’dan sonra markanın üçüncü oteli Çeşme'de hizmete açıldı. Reges, a Luxury Collection Resort & SPA adıyla hizmet veren otel, Çeşme’nin ilk uluslararası lüks otel işletmesi olarak da dikkat çekiyor. Otel Boyalık Koyu manzaralı.

Ekonomist’te yer alan habere göre; Reges, a Luxury Collection Resort & SPA Çeşme Genel Müdürü Yıldıray Altın, “İzmir ve Çeşme Yarımadası doğasının benzersiz yapısı, tarihi ve kültürel zenginliği ve gurme dünyasının çeşitliliğiyle beraber ülkemiz için çok önemli bir destinasyon. Amacımız bölgemizdeki lüks hizmetin en iyi adresi olmak" diye...