19 / 04 / 2024

yıldırım bina yıkımı

yıldırım bina yıkımı

Yıldırım’ı çarpık yapılaşma yerine yaşam standartları yüksek şehir kimliğine kavuşturmak isteyen Yıldırım Belediyesi, kaçak yapılaşma ile mücadelesini tüm hızıyla sürdürüyor. 

Yıldırım'da üç buçuk yılda 276 metruk bina yıkıldı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, metruk binaları yıkarak madde bağımlılarının mekanı olmasını önlüyor.

Bursa Yıldırım'da 21 metruk bina yıkıldı!

İlçenin üçte ikisini kapsayan Kentsel Dönüşüm projesini hayata geçiren Yıldırım Belediyesi, kaçak yapılaşmaya karşı mücadele ederken kullanılmaz haldeki terk edilmiş yapıları da gerekli önlemlerin alınmasının ardından yıkmaya devam ediyor

Yıldırım'da 19 ayda 143 bina yıkıldı!

Gençleri ve çocukları madde bağımlılığı tehlikesinden uzak tutmayı hedefleyen Yıldırım Belediyesi, atıl durumda bırakılan ve görüntü kirliliğine neden olan metruk yerlerin yıkımına hızla devam ediyor.

Yıldırım'da kentsel dönüşümle 31 kaçak bina yıkıldı!

Kentsel dönüşüm ile Yıldırım'ı daha yaşanabilir bir şehir kimliğine kavuşturmak isteyen Yıldırım Belediyesi'nin kaçak yapılaşma ile mücadelesi hız kesmeden devam ediyor.

TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi 495 yeni konut ihalesi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 495 yeni konut inşa edecek.

Aziz Yıldırım, Bodrum Yalıkavak’taki evini kızlarına bıraktı!

Şampiyonluğu kılpayı kaçıran Fenerbahçe Spor Kulübü’nün eski başkanları arasında yer alan Aziz Yıldırım, gözde tatil beldesi Bodrum Yalıkavak’ta bulunan evini kızlarına bıraktı.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor: Yıkımlar başladı!

Yıldırım Belediyesi’nin, TOKİ ile beraber hayata geçireceği Mevlana Mahallesi 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yıkım çalışmaları Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un da katıldığı törenle başlatıldı. Törende Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, açıklamalarda bulundu.

Bursa Yıldırım'a 600 dönümlük yeni yaşam alanı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yeşil alan sayısının en az ilçelerden biri olan Yıldırım'da dev projeye başlamaya hazırlanıyor. Yaklaşık 600 dönümlük orman arazisi yeni yaşam alanına dönüşecek.

Bursa Yıldırım 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar başlıyor!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde devam eden 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkım çalışmaları başlıyor.

Bursa Yıldırım Belediyesi'nden tapu işlemlerinde büyük kolaylık! 

Bursa Yıldırım Belediyesi, Yıldırım İlçe Tapu Müdürlüğü ile yeni protokol anlaşması imzalayarak tapu işlemlerinde büyük kolaylık sağlayacak uygulamayı hayata geçirdi. 

Bursa Yıldırım'da riskli binalar yıkılıyor!

Bursa Yıldırım Belediyesi, Mollaarap Mahallesi'nde yer alan toprak kayması riski olan bölgelerde binaların yıkımıı gerçekleştirmeye devam ediyor.

Yıldırım'a yeni kültür merkezi kazandırılacak!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Molla Fenârî'nin torunu Alim Alâeddin Ali Fenârî'nin Yıldırım’a miras bıraktığı 600 yıllık tarihi restore edilerek İncirli Kültür Merkezi olarak hizmete hizmete açılacak.

Öğretmen Semiha Yıldırım Külliyesi ve Hicret Camisi açıldı!

Kartal'da hayata geçirilen "Öğretmen Semiha Yıldırım Külliyesi ve Hicret Camisi" açıldı...

Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi Acarkent’e taşındı!

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi, 3 çocuğunu daha sakin bir semtte yaşamak için “kıta” değiştirme kararı aldı. 

Yıldırım Sezer: Gölcük, depremden sonra sıfırdan yapıldı!

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 17 Ağustos 1999 depreminde ağır hasar görmüş ve yıkılması gereken bina olmadığını, yeni bir Gölcük'ün oluştuğundan bahsederek, "Gölcük depremle ilgili acı hatırayı unutmayacak ama bir yandan da geleceğe umutla bakmaya devam edecektir" şeklinde konuştu.

Bursa Yıldırım'daki 9 kaçak yapı yıkıldı!

Bursa Yıldırım Belediyesi ekipleri, ilçede bulunan metruk binaların yıkımı tamamlanıyor. Bölgede kaçak olduğu tespit edilen 9 yapı hakkında yıkım işlemi tamamlandı.

Öz Yıldırım Nakliye Turizm Taşımacılık Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yıldırım Nakliye Turizm Taşımacılık Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şerif Yıldırım tarafından kuruldu. 

yıldırım bina yıkımı Haberi

yıldırım bina yıkımı

Yıldırım Belediyesi’nin 6 mahallede gerçekleştirdiği yıkımlar ile birlikte 2018’in ilk 4 ayında yıkılan kaçak yapı sayısı 36’ya ulaştı.  Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali kaçak yapılaşmayla mücadeleden taviz verilmeyeceğini dile getirdi.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Ekipler Şirinevler, Duaçınarı, Arabayatağı, Millet, Yunusemre ve Zeyniler Mahallelerinde kaçak olduğu tespit 8 yapı hakkında yıkım işlemi gerçekleştirdi. Yıldırım Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri 2018 yılının ilk 4 ayında kaçak olduğu tespit edilen 36 yapı hakkında yıkım işlemleri gerçekleştirerek kaçak yapılaşmaya taviz vermiyor. 

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, kaçak ve plansız yapılaşma devrinin sona erdiğini vurgulayarak, “Yeni Yıldırım’da böyle bir yapılaşmaya yer yok. Yıldırım artık, güvenli konutları, sosyal donatı alanları ve geniş yollarıyla örnek bir şehir olacak” diye konuştu.