19 / 04 / 2024

Yıldırım Hacivat Mahalle Konağı nerede

Yıldırım Hacivat Mahalle Konağı nerede

Yıldırım Belediyesi, mahallelere çok amaçlı konaklar kazandırmaya devam ediyor.Mahalle kültürünü ayakta tutmayı hedefleyen Yıldırım Belediyesi, mahalle konaklarına bir yenisi daha eklendi.

Yıldırım Belediyesi'nden 54 yeni okul alanı!

Yıldırım Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında imar revizyonuna gittiği Arabayatağı, Ulus, Mevlana, Hacivat, Çınarönü, Yavuzselim, Değirmenönü ve Karapınar mahallelerinde mevcut 22 okula ek olarak yeni planlarda 54 eğitim alanı oluşturdu.

Yıldırım Belediyesi yeni mahalle konakları inşa ediyor!

İlçede yeni yatırımlar hayata geçiren Yıldırım Belediyesi, mahalle konakları inşa etmeye devam ediyor.

Bursa Yıldırım'daki 7 mahalle dönüşecek!

Bursa Haber Gazetesi köşe yazarı olan İlhami Yıldız bugünkü yazısında Bursa'nın Yıldırım ilçesindeki kentsel dönüşümü değerlendirdi. İşte o haber...

Bursa Yıldırım'ın 6 mahallesine imar müjdesi

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Ankara Yolu'nun altında bulunan Arabayatağı, Hacivat, Ulus, Yavuzselim, Mevlana ve Çınarönü mahallelerine imar müjdesi verdi

Bursa Yıldırım'da konak sayısı artıyor!

Bursa Yıldırım'da konak sayısı artıyor. Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, mahalle konaklarının ilçeyi değerlendireceğini açıkladı.

Yıldırım Anadolu Mahalle Konağı açıldı!

Bursa Yıldırım'da 268 metrekarelik alanda muhtarlık, toplantı odası ile 4 adet YIL-MEK kurs merkezinden oluşan Anadolu Mahalle Konağı Yıldırımlıların hizmetine açıldı

Bursa Yıldırım'da Anadolu Mahalle Konağı açıldı!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Anadolu Mahalle Konağı’nın açılışını yaptı. Edebali, yaşam standartları yüksek, şehir estetiğine sahip, sükunetin hakim olduğu yaşam alanları inşa ettiklerini belirtti.

Yıldırım Ankara Yolu'nun altına modern dönüşüm!

Yıldırım Belediyesi’nin hayata geçirdiği dönüşüm projeleriyle Ankara Yolu’nun altında yer alan Arabayatağı, Ulus, Mevlana, Hacivat, Yavuzselim ve Çınarönü mahallelerinin kaderi değişecek.

Yıldırım Davutkadı Mahalle Konağı tamamlandı!

İlçedeki her mahalleye işlevsel ve modern mahalle konakları kazandıran Yıldırım Belediyesi, Davutkadı Mahallesi’ndeki yeni mahalle konağının yapımını tamamladı.

Bursa Yıldırım'ın 5 mahallesine çok amaçlı konak!

Yıldırım Belediyesi, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılama konusunda yetersiz kalan binaların yerine Davutdede, Maltepe, Anadolu, Selçukbey ve Eğitim mahallelerinde yer alacak mahalle konaklarının inşasını tüm hızıyla sürdürüyor.

Yıldırım Musababa'ya mahalle konağı!

Yıldırım’da mahalle kültürünü ayakta tutmayı amaçlayarak insanların ortak paylaşımlarını artırmayı hedefleyen mahalle konaklarının bir yenisi Musababa Mahallesi’ne kazandırıldı.

Yıldırım Arabayatağı Mahallesi’nde dönüşüm başlıyor!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Arabayatağı Mahallesi’nde yapılması planlanan dönüşüm öncesinde mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Bursa Yıldırım'da 6 yeni mahalle konağı inşa ediliyor!

Yıldırımlıların sosyal ve kültürel hayatlarına önemli katkılar sağlama hedefiyle hizmetlerine hız veren Yıldırım Belediyesi, çocuklardan yetişkinlere, gençlerden kadınlara toplumun tüm kesimlerine hitap eden mahalle konaklarının sayısını artırıyor.

Yıldırım Hacivat Mahalle Konağı nerede Haberi

Yıldırım Hacivat Mahalle Konağı nerede

Yıldırım Belediyesi, mahallelere çok amaçlı konaklar kazandırmaya devam ediyor.


Mahalle kültürünü ayakta tutmayı hedefleyen Yıldırım Belediyesi, mahalle konaklarına bir yenisi daha eklendi. Yıldırım Belediyesi, bünyesinde YIL-MEK eğitim birimleri, deprem odası, muhtarlık ofisi, PTT tahsilat bürosu ve okul öncesi eğitim sınıfı bulunan Hacivat Mahalle Konağı’nı hizmete açtı. Toplam 250 bin TL’ye mal olan konak 255 metre kare alana kuruldu. Açılış töreninde konuşan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, mahalle konağının aynı zamanda bir eğitim ve kültür merkezi olacağının altını çizerek, “Özellikle kadınlarımıza çok önem veriyoruz. YIL-MEK bünyesine düzenleyeceğimiz kurslarla kadınlarımızın meslek sahibi olmasına katkı sağlayacağız. Mahalle konağındaki okul öncesi eğitim birimi ile 50 çocuğa ev ortamında eğitim verilecek. Aile sıcaklığı oluşturan uzman eğitmenlerimiz, yavrularımıza anne baba şefkatiyle yaklaşıyor. Her şeyin en...