19 / 04 / 2024

yıldırım kaçak yapı yıkımı

yıldırım kaçak yapı yıkımı

Bursa Yıldırım Belediyesi ekipleri, ilçede bulunan metruk binaların yıkımı tamamlanıyor. Bölgede kaçak olduğu tespit edilen 9 yapı hakkında yıkım işlemi tamamlandı.

Bursa Yıldırım'da kaçak binalar yıkılıyor!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde kentsel dönüşüm hızla devam ediyor. Plansız yapılaşmaya son vermeyi hedefleyen Yıldırım Belediyesi, kaçak yapıları tek tek yıkıyor.

Yıldırım'da 36 kaçak yapı yıkıldı!

Yıldırım’ı çarpık yapılaşma yerine yaşam standartları yüksek şehir kimliğine kavuşturmak isteyen Yıldırım Belediyesi, kaçak yapılaşma ile mücadelesini tüm hızıyla sürdürüyor. 

Bursa Yıldırım 304 kaçak yapı yıkıldı!

Yıldırım'ı çarpık yapılaşmadan kurtaran Yıldırım Belediyesi, 2014 yılından itibaren 304 adet kaçak yapıyı yıktı.

Yıldırım'da kaçak yapı yıkımı devam ediyor!

Yıldırım Belediyesi’nin yıkımını gerçekleştirdiği kaçak yapı sayısı 2017’de 51’e ulaşırken Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, kaçak yapılaşmayla mücadeleye kararlıkla devam edeceklerini açıkladı.

Bursa Yıldırım'da 31 kaçak yapı yıkıldı!

Kentteki çarpık yapılaşma için yıkımlarına devam eden Yıldırım Belediyesi 2017'nin ilk altı ayında 31 kaçak yapı yıktı.

Bursa Yıldırım'da 11 ayda 97 kaçak yapı yıkıldı!

Yıldırım Belediyesi’nin kaçak yapıyla mücadelesi aralıksız devam ediyor. 2016’nın ilk 11 ayında yıkılan kaçak yapı sayısı 97’ye çıktı.

Yıldırım'daki kaçak yapılar yıkılıyor!

Yıldırım’ı ‘ideal şehir’ kimliğine kavuşturmak amacıyla kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, bir yandan kaçak yapılaşma ile mücadelesini de sürdürüyor.

Yıldırım'da kaçak yapıya geçit yok!

Yıldırım’ı çarpık yapılaşma yerine yaşam standartları yüksek şehir kimliğine kavuşturmak isteyen Yıldırım Belediyesi, kaçak yapılaşma ile mücadelesine hız kesmeden devam ediyor.

Bursa Yıldırım'da kaçak yapıya geçit yok!

Kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilçenin yüzde 33’ünü yeniden planlayarak Yıldırım’ı çarpık yapılaşmayla anılmayan modern şehir kimliğine kavuşturmak isteyen Yıldırım Belediyesi, diğer yandan da kaçak yapılaşma ile mücadelesini hız kesmeden sürdürüyor.

İsmail Hakkı Edebali: Yıldırım'da kaçak yapıya göz yumulmayacak!

Yıldırım Belediyesi’nin ilgili birimlerine kaçak yapılaşmayla tam mücadele talimatını veren Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Kimsenin güzel ilçemiz Yıldırım’ın geleceğine zarar verme hakkı yok." dedi...

Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Ekrem Yıldırım kimdir? Ne iş yapıyor? Nereli? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Yönetim Kurulu Üyesi ve Grup Başkanı Ekrem Yıldırım kimdir? Kaç yaşında? Ekrem Yıldırım daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ekrem Yıldırım'ın eğitim hayatı nasıldı?

Yıldırım Elit Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırım Elit Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Ömer Yıldırım tarafından kuruldu.

Öz Yıldırım 1 Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yıldırım 1 Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de İsa Yıldırım tarafından kuruldu.

Muğla'da Kıyı Kenar Kanunu'na aykırı ve kaçak yapılar yıkılacak!

Muğla Valisi Orhan Tavlı yaptığı açıklamada, "Muğla’da imara aykırı ve kaçak yapılarla mücadelemiz kesintisiz devam edecek." dedi.

Bursa Yıldırım'daki 9 kaçak yapı yıkıldı!

Bursa Yıldırım Belediyesi ekipleri, ilçede bulunan metruk binaların yıkımı tamamlanıyor. Bölgede kaçak olduğu tespit edilen 9 yapı hakkında yıkım işlemi tamamlandı.

Yıldırım Grup Yapı Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırım Grup Yapı Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Feyzullah Yıldırım tarafından kuruldu.

Aybars Yıldırım’ın kaçak binasında şaşırtan ilan!

CHP’li Aybars Yıldırım’ın Çeşme’de otel yaptıracağım diyerek inşa ettiği 6 katlı binaya yıkım kararı çıktı. Yapı kayıt belgesi iptal edilen binada ‘satılıktır’ ilanı olması şaşırttı.

Çeşme'de kaçak inşaat yapan Aybars Yıldırım yargılanıyor!

CHP’li Aybars Yıldırım, otel diye 29 daireli apartman dikmişti. Yıldırım, ardından inşaat mühürlenip yıkım kararı verilince yalan beyanla imar barışı belgesi aldı. Şimdi sahtekarlıktan yargılanıyor.

Çeşme'de kaçak inşaat yapan Aybars Yıldırım istifa etti!

CHP’li Çeşme Belediye Meclisi Üyesi Aybars Yıldırım otel ruhsatı aldığı binayı 6 katlı, 29 daireli apartmana döüştürerek satışa çıkardı. Kaçağı ortaya çıkarınca Yıldırım imar komisyonu üyeliğinden istifa etti.

Aybars Yıldırım'ın kaçak inşaatıyla ilgili savcılığa suç duyurusu!

Çeşme Belediyesi, otel inşaatı ruhsatıyla apartmanlar yapan CHP’li Aybars Yıldırım ile ilgili savcılığa suç duyurusu yaptı. Ayrıca 25 bin lira da imar para cezası verildi.

Aybars Yıldırım otel inşaatı ruhsatıyla apartman inşa etti!

CHP’li Aykut Erdoğdu’nun Çeşme’deki villasında kaçak tadilatı sonrasında bir imar yolsuzluğu daha tespit edildi. Bu kez de CHP’li Aybars Yıldırım, otel inşaatı ruhsatıyla apartman inşa etti.

Aybars Yıldırım Çeşme'de otel inşaatı ruhsatıyla apartman mı yaptı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu’nun Çeşme’deki villasında kaçak tadilatının ardından bir iddia daha orataya atıldı. CHP’li Aybars Yıldırım'ın otel inşaatı ruhsatıyla apartman diktiği öne sürüldü...

yıldırım kaçak yapı yıkımı Haberi

yıldırım kaçak yapı yıkımı

Bursa Yıldırım Belediyesi ekipleri, ilçede kaçak olduğu tespit edilen 9 yapı hakkında yıkım işlemini tamamladı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Belediye tarafından yapılan açıklamada, Yıldırım Belediyesi, kaçak yapılaşmayla kararlı mücadelesine devam ediyor. Yıldırım Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü'nün ekipleri, Ulus, Arabayatağı, Çınarönü ve Yiğitler mahallelerinde kaçak olduğu tespit edilen 9 yapı hakkında yıkım işlemini tamamladı. Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, yılbaşından bu yana kaçak olduğu tespit edilen 34 yapı hakkında yıkım işlemlerini gerçekleştirdi.

Açıklamalarına yer verilen Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, kaçak yapılaşmaya asla izin vermeyeceklerini açıkladı. Kaçak yapılaşmayla mücadele de mevzuatın tereddüt edilmeden uygulanacağını anlatan Yılmaz, "İlçemizdeki kaçak yapılaşma sonucunda kalitesiz ve güvenirliği olmayan yapılar, doğrudan onu yapanların ve ailelerinin can güvenliğini tehdit ediyor. Vatandaşlarımız kaçak yapılaşmayla ailesinin, çocuklarının ve kendisinin hayatını...