19 / 04 / 2024

yıldırım konut şerhi

yıldırım konut şerhi

Bursa’nın merkez Yıldırım ilçesinde, Gökdere sınırındaki alanlar için ticari bina ve konut yapılamaz şerhi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın onayıyla kaldırıldı.

Yıldırım Palace satışta! Teslimler aralık 2024'te!

Yıldırım Mimari tarafından inşa edilen Yıldırım Palace konut projesi satışa çıktı. Peki, Yıldırım Palace konut fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Deniz manzaralı Yıldırım Panorama konut projesi satışta! Peşin ödemelerde yüzde 8 indirim fırsatı!

Yıldırım Mimari tarafından inşa edilen Yıldırım Panorama konut projesi satışa çıktı. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi 495 yeni konut ihalesi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 495 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Bursa Yıldırım 644 konut ihalesi bugün!

Türkiye'nin dört bir yanındaki dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Yıldırım projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Bursa Yıldırım Mevlana Mahallesi 7. Etap dönüşüm ihalesi 24 Mayıs'ta!

TOKİ, Bursa Yıldırım Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap 644 Adet Konut ve 177 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 24 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde kentsel dönüşüm için geri sayım başladı. Yüzde 95 uzlaşı ile başlanacak projede 11 bin konut inşa edilecek.

Bursa Yıldırım'da 150 sosyal konut inşa edilecek!

Bursa'nın Yıldırım ilçesine bağlı İsabey Mahallesi'nde sosyal konut projesi kapsamında 150 ev inşa edilecek. 

Binali Yıldırım: İzmir'deki konutlar 1 yıl dolmadan sahiplerine teslim edilecek!

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, İzmir depremiyle ilgili olarak, "İzmirli her şeyin farkında, devletinin büyüklüğünü ve şefkatini yaşayarak gördü ve hemen yaralar sarıldı, yine talimatınızla konut yeri belirlendi başlanacak ve senesi dolmadan hak sahiplerine teslim edilecek." dedi.

Yıldırım Belediyesi'nden satılık 112 konut ve 9 dükkan!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından 112 adet konut ve 9 adet dükkan ihale ile satılacak. İhale 24 Eylül 2020 günü saat 14:00’te gerçekleşecek.

TOKİ Bursa Yıldırım 236 konut ihalesi yarın!

Bursa İli Yıldırım İlçesi İsabey Mahallesi 236 Adet Konut , 6 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ'den Bursa Yıldırım'a 236 yeni konut!

Bursa İli Yıldırım İlçesi İsabey Mahallesi 236 Adet Konut , 6 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 21 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ 100 bin konut Bursa Yıldırım kura sonuçları 2020!

TOKİ 100 bin konut Bursa Yıldırım kura sonuçları 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Yıldırım kura sonuçları listesi ve TOKİ 100 bin konut Bursa Yıldırım kura sonuçları 2020...

TOKİ Bursa Yıldırım 150 konut kura çekilişi 2020 ne zaman?

TOKİ Bursa Yıldırım 150 konut kura çekilişi 2020 ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. TOKİ Bursa Yıldırım 150 konut kura çekilişi tarihi ne zaman? TOKİ Bursa Yıldırım 150 konut kuraları ne zaman çekilecek?

yıldırım konut şerhi Haberi

yıldırım konut şerhi

Bursa’nın merkez Yıldırım ilçesinde, Gökdere sınırındaki alanlar için ticari bina ve konut yapılamaz şerhi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın onayıyla kaldırıldı.


Konu hakkında açıklamada bulunan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, AK Parti Bursa milletvekilleri ile Ankara’da yoğun bir mesai yaptıklarını söyleyerek, “Bölgede günü birlik sökülebilir ve takılabilir büfe ve lokanta gibi yapılar hariç ticari bina ve konut yapılmaması şerhi ortadan kaldırılarak bu mesele çözüme kavuşturuldu” dedi.


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın aldığı kararla birlikte bölge sakinlerinin herhangi bir mağduriyet yaşamayacağını belirten Edebali, “Yerel yönetim olarak bizim ve Hükümetimizin temel önceliği kamu menfaatidir. Bununla birlikte devlette devamlılık esastır. Verilen haklarda geriye doğru bir gidiş söz konusu olmaz. Mevcut durum korunacak. Vatandaşlarımız her hangi bir mağduriyet yaşamayacak. Yıldırımlı hemşehrilerimin tedirgin olacağı bir durum kalmadı,...