20 / 04 / 2024

yıldırım kule Ofis projeleri

yıldırım kule Ofis projeleri

Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım, ofis projelerinin en karlı yatırım olma ile ön plana çıktığını anlatarak “Kira gelirine ihtiyacınız varsa önceliğiniz ofis projeleri olmalı” diye açıklama yaptı. 

Yıldırım Kule'de doluluk oranı yüzde 80'e ulaştı!

Konya yolu üzerinde hayata geçen lokasyonu ve marka karması ile Ankara’nın en gözde iş ve yaşam merkezi Yıldırım Kule'de doluluk oranı yüzde 80'e ulaştı.

Yıldırım Kule, Hollanda Büyükelçiliği'ne ev sahipliği yapacak!

Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım, 6 Hollanda Büyükelçiliği’nin tüm birimleri ile 11 yıllık kiralama protokolü imzalandığını söyledi...

Yıldırım Kule'de son 18 ofis için kampanya!

Konya Yolunda inşa edilen Yıldırım Kule, hayata geçireceği proje ile bir ilke imza atarak; ofis sahiplerinin can dostlarına kapılarını açacak.

Yıldırım Kule çalışma hayatına yeni bir soluk getiriyor!

Ankara’nın prestijli projesi Yıldırım Kule, çalışma hayatınıza yeni bir soluk getiriyor.  Yaşam standardınızı yükselten proje özgün tasarımı ve modern mimarisi ile fark yaratıyor.

Yıldırım Kule'de sınırlı sayıda kiralık cadde mağazaları!

Yıldırım Kule projesi cadde mağazaları ve dükkanlarıyla Ankara'ya yeni bir soluk getiriyor. Yıldırım Kule, birçok küresel firmayı bünyesinde barındıracak.

Yıldırım Kule'de KDV kampanyası Şubat 2018’e uzatıldı!

Yıldırım Kule'de Kasım ayında başlatılan KDV kampanyası satış anlamında olumlu etkilediği için kampanya Şubat 2018’e kadar uzatıldı..

Yıldırım Kule'de uygun aidat avantajı!

Sıradan kalıpların dışına çıkan farklı bir mimariyle hayata geçirilen ve Ankaralıların karşısına çıkan Yıldırım Kule, uygun aidat ile de fark yaratıyor.

Ankara Yıldırım Kule kazandırıyor!

Başkent’in merkezi Konya yolunda inşa edilen Yıldırım Kule'nin şehrin tam merkezinde bulunduğunun önemle altını çizen Yıldırım Grup İcra Kurulu ve Fertaş A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım “2018’e kadar KDV’niz bizden” dedi.

Yıldırım Kule basın lansmanı 21 Eylül'de!

Yıldırım Grup güvencesiyle Ankara’nın gözde lokasyonlarından Konya Yolu’nda yükselen Yıldırım Kule basına tanıtılıyor.

Zafer Yıldırım, Yıldırım Kule'yi anlattı!

Ticari hayatta yılların tecrübesine rağmen hala ilk gün ki heves, heyecan ve azimle yeni projeler üretmeye devam eden Yıldırım Grup, 50. Yılını Cevizlidere’de inşa ettikleri Yıldırım Kule ile taçlandırıyor.

Zafer Yıldırım, Yıldırım Kule projesinin detaylarını anlattı!

Konya Yolu’nda hayata geçen Yıldırım Kule projesinin detaylarını anlatan Yıldırım Grup İcra Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım “Yıldırım Kule’yi hayata geçirirken kendi iş yeri ihtiyaçlarımızdan yola çıktık. Farklıysan ancak fark edilirsin ”dedi.

Mustafa Yıldırım: Kentsel dönüşüm kapsamında Anadolu Yakası’nda 2 butik projemiz olacak!

Tebernüş Kireçci'nin Emlak Kulisi programında bugünkü konuğu Anadolum İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yıldırım'dı. Kireçci, Mustafa Yıldırım’la Kurtköy’ü ve Anadolu Yakası’ndaki ucuz konut piyasasını konuştu...

Mustafa Yıldırım: Kentsel dönüşüm kapsamında Anadolu Yakası’nda 2 butik projemiz olacak!

Tebernüş Kireçci'nin Emlak Kulisi programında bugünkü konuğu Anadolum İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yıldırım'dı. Kireçci, Mustafa Yıldırım’la Kurtköy’ü ve Anadolu Yakası’ndaki ucuz konut piyasasını konuştu...

yıldırım kule Ofis projeleri Haberi

yıldırım kule Ofis projeleri


Zafer Yıldırım, ofis projelerinin yatırım anlamında konut projelerinin önüne geçtiğine vurgusunu yaptı. Yönelinen markalı ofis projelerinin konut projelerine göre daha avantajlı olduğunu da sözlerine ekledi.

Yıldırım,  “Konut iyi bir yatırım aracı olmasına rağmen, kira getirisi, kar etme oranları düşünüldüğünde; ofis projelerinin bir tık gerisinde kaldığını görüyoruz. Kira geliri alma ve yatırımlarınızı bu yönde yapma amacınız varsa önceliğinizin ofis projesi olmalı. Ofis kiracısı, bir iş sahibi olduğu ve işini devam ettirmek mecburiyetinde olduğu için genelde ödemesini düzenli yapar.”

‘Ofisler, düzenli kira getirisi sağlıyor’
Ofis projelerinin kira getirisinin daha düzenli olduğuna dair açıklamalar yapan Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım “ Aldığınız konut projesini kiraya verirken dört duvar olması yeterlidir ancak; ofis sahibi ofisini en güzel şekilde tasarlamak, bakım ve onarım masraflarını üstlenmek...