25 / 04 / 2024

Yıldırım projeleri

Yıldırım projeleri

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, kentsel dönüşümün üssü olarak değerlendirdiği Planlama ve Kentsel Gelişim Merkezi’nde Bursa Valisi İzzettin Küçük’ü ağırlayarak Yıldırım’a çağ atlatacak projeler hakkında bilgi verdi.

Bursa Yıldırım, vizyon projelerle geleceğe yürüyor!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD) Başkanı Adil Gökçadır'ı ağırladı. Toplantıda ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında gelinen son aşamalar hakkında bilgi verdi.

Bursa Yıldırım vizyon projelerle şaha kalkıyor!

AK Parti Yıldırım İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen genişletilmiş danışma meclisi, Yıldırım Belediyesi Planlama ve Kentsel Gelişim Merkezi'nde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Yıldırım’ın çehresini değiştirecek projeler hayata geçiyor!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Modern mimariye sahip olan köprümüz engelli kardeşlerimiz başta olmak üzere vatandaşlarımızın günlük hayatlarını kolaylaştıracak” dedi.

İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım projelerini anlattı!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ""Biz, daha iyi, daha yaşanabilir bir Yıldırım ve daha mutlu bir Yıldırım için sadece kendimizle yarışıyoruz" dedi.

İsmail Hakkı Edebali: Kentsel dönüşüm iyi planlanmalı!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Yıldırımlıların sağlıklı ve güvenli bir hayat sürmeleri için kentsel dönüşüm bir tercih değil , zorunluluktur” dedi.

Yıldırım projelerinin yüzde 70'i 18 ayda tamamlandı!

30 Mart Yerel Seçimleri döneminde verdiği sözleri görevdeki ilk 18 ayında hızla hayata geçiren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, özellikle katılımcı ve sosyal belediyecilik anlamında önemli adımlar attı

İsmail Hakkı Edebali: Projelerin yüzde 70’ini 18 ayda tamamladık!

Seçim döneminde vaat ettiği projeleri tek tek hayata geçiren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 5 yıllık projelerin yüzde 70’ini 18 ayda tamamladıklarını söyledi.

Yıldırım'ın çehresi değişiyor!

Yıldırım Belediye Başkanı Edebali "Sular Vadisi ve Doğa Parkı, Molla Yegan Kültür Merkezi, Türkiye'nin en büyük spor kompleksi gibi yatırımlarla ilçenin çehresi değişecek" dedi.

Yıldırım yeni projelerle cazibe merkezi olacak!

Kentsel dönüşümün öncü yapıları olacak Yıldırım, Spor Kompleksi, Sular Vadisi, Doğa Parkı, Molla Yegan Kültür Merkezi, bölgeyi Bursa’nın cazibe merkezi haline getirecek.

İsmail Hakkı Edebali Yıldırım'daki projeleri anlattı!

Yıldırım Belediyesi’nin hazırladığı ve 700 bin nüfuslu ilçenin tamamına yakınını kapsayacak kentsel dönüşüm projeleri ile ilçenin kanayan yarası haline gelen çarpık yapılaşma yerini modern konutlara bırakacak.

Cumalıkızık projesine onay çıktı!

‘Yeni Yıldırım’ı turizm merkezi haline getirmek için projeler üreten Başkan İsmail Hakkı Edebali, dünya mirası Cumalıkızık’ı yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri haline getirmek için çalışmalarını da sürdürüyor.

İsmail Hakkı Edebali: Yıldırım çekim merkezi olacak!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali göreve gelmesinin birinci yılında gerçekleştirdiği basın toplantısında, "Bizim için bu bir yıl, önümüzdeki senelere referans olacaktır. Gelecekte de hizmetlerimiz artarak devam edecek" diye konuştu.

İsmail Hakkı Edebali: Vatandaşlarımızın isteklerine yön vereceğiz!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Zümrütevler ve Musababa mahallelerini ziyaretinde vatandaşlarla bir araya gelerek master planı onaylanan kentsel dönüşüm projesi hakkında bilgiler verdi....

Yıldırım kentsel dönüşüm master planı onaylandı!

Bursa Yıldırım için tarihi Yıldırım'ı geleceğin şehri yapma yolunda hayati önem taşıyan " Kentsel Dönüşüm Projesi Master Planı ", Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı.

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş'tan kentsel dönüşüm eleştirisi!

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz'ın kentsel dönüşüm projeleri hakkında eleştirilerde bulundu. 

TOKİ Bursa Yıldırım 2020 kura çekilişi tarihleri ne zaman?

TOKİ Bursa Yıldırım 2020 kura çekilişi tarihleri ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. TOKİ 100 bin konut projeleri kapsamında Bursa'da da 3 bin 200 yeni konut hayata geçirilecek.

Binali Yıldırım'ın İstanbul projeleri 2019!

AK Parti adayı Binali Yıldırım, kampanyanın son gününde İstanbulluları sevindirecek büyük müjdeyi verdi. İşte Binali Yıldırım'ın İstanbul projeleri 2019...

Binali Yıldırım demek, proje demektir!

Partisinin Küçükçekmece Hürriyet Caddesi'ndeki seçim noktasını ziyaret eden AK Parti İBB Başkanı Adayı Yıldırım, "İstanbul’da büyük projeleri gerçekleştirdik. Binali Yıldırım demek tecrübe demektir. Binali Yıldırım demek, proje demektir" dedi...

Binali Yıldırım: Deprem dönüşümünü tamamlayacağız!

AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, yeni dönemde hayata geçirilecek yatırımlardan ve ulaşım projeleri hakkında konuştu.

Yıldırım'da kentsel dönüşüm başarısı!

Yıldırım belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'nin seçim vaadi olan kentsel dönüşüm projeleri hızla yükseldi. Bölgede 4 buçuk yıl içerisinde 812 konut ve 12 bin metrekare ticari alanı inşa edildi.

Kentsel dönüşüm Bursa Yıldırım'a değer katıyor!

Bursa Yıldırım Belediyesi, özgün mimariye sahip modern pazar yerleri ile vatandaşların ihtiyaçlarına cevap veriyor. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı.

Aziz Yıldırım'ın FB için hazırladığı çılgın proje!

Fenerbahçe'nin Başkanı Aziz Yıldırım, yeniden başkan adayı olduğunu açıkladı. Yıldırım'ın Fenerbahçe için hazırladığı projeler ise merak ediliyordu. İşte Yıldırım'ın çılgın projeleri...

Yıldırım'da kentsel dönüşüm projelerine ağırlık verilecek!

2018 yılının Yıldırım’ın yılı olacağını açıklayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım'daki kent projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Bursa Yıldırım'a 2 büyük meydan ve AVM geliyor!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 2018 yılının vizyon projeleri ve kent yatırmları hakkında açıklamalar yaptı. 

Yıldırım'ın dönüşüm projeleri Bursa İnşaat Fuarı'nda görücüye çıktı!

Yıldırım Belediyesi’nin kentsel dönüşüm ve vizyon projeleri Rising City Gayrimenkul ve İnşaat Fuarı’nda görücüye çıktı.

Bursa Yıldırım inşaatta altın çağını yaşıyor!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından hayata geçirilen projeler ilçenin değerini katlıyor. Gerçekleşen konut projeleri, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla Yıldırım, altın çağını yaşıyor.

İşte Bursa Yıldırım'ın dönüşüm haritası!

Ankara’da temaslarda bulunan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım'da hayata geçirilecek kentsel dönüşüm ve plan uygulama projeleri ile ilgili bilgi verdi.

Yıldırım projeleri Haberi

Yıldırım projeleri


Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, kentsel dönüşümün üssü olarak değerlendirdiği Planlama ve Kentsel Gelişim Merkezi’nde Bursa Valisi İzzettin Küçük’ü ağırlayarak Yıldırım’a çağ atlatacak projeler hakkında bilgi verdi. Yıldırım’ı ‘ideal şehir’ konumuna getirecek kentsel dönüşüm çalışmalarının ve vizyon projelerin hazırlandığı merkez hakkında bilgiler veren Başkan İsmail Hakkı Edebali, “İlçemizde yaşayan vatandaşlarımıza kentsel dönüşüm çalışmalarımızı anlatacağımız, Yıldırım Han Toplantı ve Konferans Salonu, projelerin hazırlandığı Kentsel Tasarım birimi, AR-GE ve Kalite Yönetim Temsilciliği bulunan merkezimiz Yıldırım’ı ortak akılla yönetmemize imkan sağlayacak” dedi.



YILDIRIM’DA UYGULAMA DÖNEMİ BAŞLADI



Yıldırım’a ‘altın dönem’ yaşatacak vizyon projelerde gelinen son aşamaları da anlatan Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Sadece Yıldırımlıların değil tüm Bursalıların faydalanabileceği bir sosyal alan olacak Sular Vadisi ve Doğa Parkı projemizi somut hale getirmek için çalışmalarımızın startını...