28 / 03 / 2024

Yıldırım Şirinevler imar planı

Yıldırım Şirinevler imar planı

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Şirinevler Mahallesi’nin kaderini değiştirecek imar planı çalışmaları sürüyor. İmar planı ve uygulaması ile bölgenin sosyal donatıya ve alt yapı hizmetlerine sahip olacak.

Bursa Yıldırım'daki imar barışı kentsel dönüşümü nasıl etkiledi?

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak, Bursa'nın Yıldırım ilçesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Albayrak, "Yıldırım'daki kentsel dönüşüm çalışmalarına en büyük darbeyi imar barışı vurdu" dedi.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Bursa'da Yıldırım Belediyesi’nin, ilçenin geleceğine katkı sağlayacak ve kentsel dönüşümün önünü açacak yeni imar plan ve uygulama çalışmaları etkisini gösterdi.

Yıldırım Şirinevler Mahallesi'nde imar planı değişikliği!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Şirinevler Mahallesi’nin kaderini değiştirecek imar planı çalışmaları sürüyor. İmar planı ve uygulaması ile bölgenin sosyal donatıya ve alt yapı hizmetlerine sahip olacak.

Yıldırım’da koronavirüse karşı ‘e-imar’ sistemi!

Koronavirüs ile mücadele kapsamında gerekli tedbirlerin alınması ve uygulanması konusunda çalışmalar gerçekleştiren Yıldırım Belediyesi, bu yıl hayata geçirdiği ‘e-imar dijital onay sistemi’ ile imar işlerinin belediyeye gidilmeden elektronik ortamda gerçekleştirilebiliyor.

Yıldırım'da 2020 kentsel dönüşüm hedefleri!

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz 2020’deki kentsel dönüşüm hedeflerini açıkladı ve imar sorununa öncelik verdiğini söyledi.

Yıldırım’a Millet Bahçesi ve dönüşüm müjdesi!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, kentsel dönüşümden ulaşımı rahatlatacak yeni yollarla, imar planı düzenlemesinden millet bahçesi inşasıyla, Bursa’da ilk olacak e-belediyecilik hizmetinin 2020 yılı hareketlendireceğini söyledi.

Çeşme'de kaçak inşaat yapan Aybars Yıldırım yargılanıyor!

CHP’li Aybars Yıldırım, otel diye 29 daireli apartman dikmişti. Yıldırım, ardından inşaat mühürlenip yıkım kararı verilince yalan beyanla imar barışı belgesi aldı. Şimdi sahtekarlıktan yargılanıyor.

Çeşme'de kaçak inşaat yapan Aybars Yıldırım istifa etti!

CHP’li Çeşme Belediye Meclisi Üyesi Aybars Yıldırım otel ruhsatı aldığı binayı 6 katlı, 29 daireli apartmana döüştürerek satışa çıkardı. Kaçağı ortaya çıkarınca Yıldırım imar komisyonu üyeliğinden istifa etti.

Aybars Yıldırım'ın kaçak inşaatıyla ilgili savcılığa suç duyurusu!

Çeşme Belediyesi, otel inşaatı ruhsatıyla apartmanlar yapan CHP’li Aybars Yıldırım ile ilgili savcılığa suç duyurusu yaptı. Ayrıca 25 bin lira da imar para cezası verildi.

Aybars Yıldırım otel inşaatı ruhsatıyla apartman inşa etti!

CHP’li Aykut Erdoğdu’nun Çeşme’deki villasında kaçak tadilatı sonrasında bir imar yolsuzluğu daha tespit edildi. Bu kez de CHP’li Aybars Yıldırım, otel inşaatı ruhsatıyla apartman inşa etti.

Bakanlıktan Bursa Yıldırım'a imar desteği!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde yıllardır kangren haline gelen imar sorunun çözümü için yoğun bir çaba harcayan Yıldırım Belediyesi’ne Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan destek geldi.

Binali Yıldırım: Amacımız sadece şehir imar etmek değil!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım yaptığı açıklamada "Bizim de amacımız, sadece şehir imar etmek değil, o şehirde yaşayanları mutlu etmektir" diye konuştu.

Binali Yıldırım'dan Avcılar'a imar müjdesi!

Mevcut belediyenin Avcılar'daki imar sorununu çözmediğini söyleyen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, imar sorunun çözüleceğini müjdeledi.

Yıldırım Şirinevler imar planı Haberi

Yıldırım Şirinevler imar planı

Bursa'da Yıldırım Belediyesi, Şirinevler Mahallesi’nde hayata geçirilen imar planı ve uygulaması ile bölgenin sosyal donatıya ve alt yapı hizmetlerine sahip olacak.

Milliyet'te yer alan habere göre; Yıldırım’ın göç sonucu yaşadığı kontrolsüz şehirleşme nedeniyle, şehrin geleceğinin önündeki en büyük engel oluşacağı plansız yapılaşmayı ve sağlıksız yapıları ilçenin gündeminden çıkaracak tarihi adımlarına hız veren Yıldırım Belediyesi, Şirinevler Mahallesi’nin kaderini değiştirecek imar planı çalışmalarına devam ediyor. İmar uygulama çalışmaları kapsamında belediye bürokratları ile yoğun mesai yapan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, bölgenin geride kalan dönemde sit alanı statüsünde bulunması nedeniyle imar uygulama çalışması olmadığından resmi altyapı hizmetlerinin ulaştırılamadığı Şirinevler Mahallesi’nde sağlıklı bölgenin adımlarının atılması ve bölgenin uzun yıllar boyunca beklediği alt yapı hizmetlerine kavuşması için hummalı çalışma gerçekleştiriyor. Riskli alan statüsünde yer alan...