29 / 03 / 2024

yıldız entegre lansman toplantısı

yıldız entegre lansman toplantısı

Yıldız Entegre her ay olduğu gibi büyük projelerde adı olan mimarlık ofisleri ile buluşmalarına devam ediyor…

Yıldız Entegre mimarlarla buluşmaya devam ediyor!

Yıldız Entegre her ay olduğu gibi büyük projelerde adı olan mimarlık ofisleri ile buluşmalarına devam ediyor…

Yıldız Entegre'den Vario serisi!

Türkiye’nin ağaç sanayiinde lider firması Yıldız Entegre, 22-26 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Intermob 19’uncu Uluslararası Mobilya Yan Sanayii, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojileri Fuarı’nda en yeni ürünleriyle yer alıyor.

Haluk Yıldız: Rusya'da büyümeye devam edeceğiz!

Rusya’daki en büyük 4 Türk yatırımcıdan biri olduklarını ifade eden Hayat Holding Ağaç Grubu Başkanı Haluk Yıldız, Kastamonu Entegre ve Hayat Kimya şirketleriyle 700 milyon dolara yakın yatırımla girdikleri Rusya'da büyümeye devam edeceklerini açıkladı.

Yıldız Entegre Anadolu 500’de üçüncü sırada!

Yıldız Entegre, 2015'te 2,8 milyar TL'lik cirosuyla Anadolu'nun en büyük üçüncü şirketi oldu. Yıldızlar Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Yıldız, orman ürünlerinde dünyanın en büyük üç şirketi arasına girmeyi hedeflediklerini söylüyor.

Yıldız Entegre enerjiye 1.5 milyon euro yatırım yaptı!

Yıldızlar Yatırım Holding’in lokomotif şirketi Yıldız Entegre, TEB-AFD’den (Fransız Kalkınma Ajansı) “enerji verimliliği” kredisi aldı. Şirketin 1.5 milyon Euro’ya ulaşan verimlilik yatırımlarının 15 ay içinde ülke ekonomisine geri dönüşü hedefleniyor.

Yıldız Entegre ABD'de 100 milyon dolarlık yatırım yapacak!

Yıldız Entegre, birisi Kartepe'de olan toplam 7 tesisiyle Türkiye'nin sunta, MDF ihtiyacının yüzde 35'ini üretiyor. Hakkı Yıldız, geçen yıl yüzde 20 büyüme oranıyla 3.2 milyar TL ciro elde ettiklerini bildirdi.

Yıldız Entegre konut ve AVM projesi inşa ediyor!

Yıldızlar Yatırım Holding İcra Kurulu Başkanı Hakkı Yıldız, "Türkiye'de TL ile değil Romanya'da euro ile üreterek kur riskini yönetmeyi başardık. Ya farklı iş bir yapacaktık ya da işi farklı yapacaktık. Tercihimiz ikincisi oldu" dedi..

Yıldız Entegre 4 ülkede 2 milyar TL'ye tesis kuracak!

Yıldız Entegre, Romanya, Bulgaristan, Hırvatistan ve Rusya ’da eş zamanlı tesis kuracak, dünyada ilk 6 'ya girecek. Yıldız Entegre 4 dış yatırıma birden başlıyor.

İMSAD zirvesi Taner Yıldız'ın katılımı ile yapıldı!

İMSAD’ın, enerji tasarrufu konusunda, kamuoyunu bilinçlendirme kampanyası kapsamında ilk adım olarak hazırladığı “Enerjimizi Boşa Harcamayın” kamu spotunun lansmanı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız tarafından yapıldı...

Aytaç Et Yıldız Holding'e devredilecek!

Yıldız Holding ve iştirakleri, Aytaç Et Entegre Tesisleri'nin yüzde 75'inin satın alınması için Yimpaş Holdingle ön anlaşma imzaladı. Satışın tamamlanması Rekabet Kurumu onayından sonra "a kalite" gerçekleşecek...

Ar Yıldız'dan 8 Mart'ta Kadının Değerini Bilen Erkekler'e ödül!

Kadınlar, Facebook'ta 8 cümle ile eşlerini anlatacak; birincilik ödülü Side'de 5 yıldızlı ikinci balayı... Mutfaktan başlayarak yaşamın her alanında Türk kadınının yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefleyen Ar Yıldız, erkekleri de bu çabaya ortak olmaya çağı

Mira Beşyıldız Evleri'nde 320 bin TL'ye! Aralık'ta teslim!

Çekmeköy'de hayata geçirilen Mira Beşyıldız Evleri projesinde yıl sonunda teslimler başlıyor. Projede ev fiyatları 320 bin liradan başlangıç gösteriyor

Maltepe Deniz Yıldızı'nda 1 milyon 850 bin TL'ye! Mayıs'ta teslim!

Çolakoğlu İnşaat tarafından yapılan Maltepe Deniz Yıldızı projesinde teslimler önümüzdeki Mayıs ayında gerçekleşecek

yıldız entegre lansman toplantısı Haberi

yıldız entegre lansman toplantısı

Dünya çapında bir şirket olan Yıldız Entegre ve orman ürünleri sektöründe hizmet veriyor. Her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği toplantılarında mimarlar ile buluşuyor.  Anadolu Ajansı’nın haberine göre, dünya çapında yapılmış ve yapılacak olan gelişmeleri takip ederek, kendi bünyesine uyarlayan Yıldız Entegre, Türkiye’nin öne çıkarn mimarlık ofislerinden biri olan Erginoğlu & Çalışlar Mimarlık ile görüştü. 

Gerçekleşen toplantıda mimaride ve tasarımda orman ürünleri hakkında her açıdan olası durumlar konuşuldu. Yıldız Entegre ekibi, sektörün bugün olduğu yer, gelecekteki hedefleri hakkında Erginoğlu & Çalışlar Mimarlık çalışanları ile karşılıklı iş ortaklığına dayalı fikir alışverişi yaptılar. 

Gerçekleşen buluşmada mimarlar Yıldız Trend ve Yıldız Home ürünlerine büyük ilgi gösterdiler.  Ürünlerin teknik detayları üzerine sorular yanıt bulurken, orman ürünleri ve mimarlığın ortak paydaları, sektörün gelişimi için atılacak adımlar, daha geniş...