26 / 04 / 2024

yıldız entegre toplantıları

yıldız entegre toplantıları

Yıldız Entegre her ay olduğu gibi büyük projelerde adı olan mimarlık ofisleri ile buluşmalarına devam ediyor…

2023'ün yıldızı arsa yatırımı oldu!

Son dönemlerde arsa yatırımına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini dile getiren Yeşil Vadi Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Orhan Demiral arsa yatırımlarının 2023 yılının yıldızı olduğunu söyledi.

'Gümüşün bir anda yıldızı parlar' diyen İslam Memiş gümüş için yeni rekoru açıkladı!

'Gümüşün bir anda yıldızı parlar' diyen İslam Memiş gümüş için yeni rekoru açıklayarak yatırımcıları uyardı. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüşün gramı kaç lira olacak?

Arjantili yıldız Messi Milano'dan ev aldı!

Bayern Münih'e elenen Barcelona'da taşlar yerinden oynayacak. Bir süredir kulüp yönetiminden duyduğu memnuniyetsizlik basına yansıyan Lionel Messi ayrılmayı düşünüyor. Arjantili yıldız Messi'nin Milano'dan ev aldığı da öne sürüldü!

Zeynep Tandoğan: Emlak sektörü Türk yatırımcılar için yıldız olacak!

Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari İşlerden Sorumlu Eş Genel Müdürü Zeynep Tandoğan, konut satışlarında yaşanan dikkat çekici artışın, emlak sektörünün yabancı ve Türk yatırımcılar için yeniden parlayan yıldız olacağını söyledi.

Mavi Yıldız İnşaat ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Yıldız İnşaat ve Emlak Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hadjer Bellatiche ve Hamza Rezgui tarafından kuruldu.

Yıldız Günay: TEV'de bağışların büyük bölümünü gayrimenkul oluşturuyor!

TEV Genel Müdürü Yıldız Günay, Türk Eğitim Vakfı hakkında açıklamalarda bulundu. Günay; "Gayrimenkul yönetimimiz aynı zamanda mali işler yönetimimiz çok iyi çalışıyor." dedi...

Konut yatırımının yeni yıldızı İzmir!

Son dönemlerde özellikle beyaz yakalıların birinci tercihi haline gelen İzmir, yeni açılan İstanbul-İzmir Otoyolu’nun sağladığı avantajlarla konut sektörünün parlayan yıldızı haline geldi.

Yıldız Entegre mimarlarla buluşmaya devam ediyor!

Yıldız Entegre her ay olduğu gibi büyük projelerde adı olan mimarlık ofisleri ile buluşmalarına devam ediyor…

Kenan Yıldız Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Şirketi kuruldu!

Kenan Yıldız Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Yıldız tarafından kuruldu.

Next Level Yıldız projesi!

Next Level Yıldız projesi Pasifik İnşaat tarafından Ankara Dikmen Vadisi'nde inşa ediliyor. Satışların henüz başlamadığı proje 400 bin metrekare inşaat alanına sahip.

Pasifik İnşaat Next Level Yıldız projesi yolda! Yeni proje!

Next Level Yıldız projesi Ankara Dikmen Vadisi'nde Pasifik İnşaat tarafından hayata geçirilecek. 400 bin metrekare inşaat alanına sahip projede satışlar henüz başlamadı. 

Üçyıldız Solutions Mühendislik Proje Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Üçyıldız Solutions Mühendislik Proje Tasarım Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mamoun Al Fara tarafından kuruldu. 

Yıldız Holding UCZ'yi satın aldı!

YILDIZ Holding, bir süredir market perakendeciliğinin en hareketli kuruluşlarından biri. ŞOK'u satın alarak sektöre adım atan Yıldız Holding, Diasa, Onurex gibi markaları da alarak büyümesini sürdürdü. İlerleyen süreçte Ciner Holding'ten UCZ'yi de satın alarak bu alandaki büyümesini iyice perçinledi

yıldız entegre toplantıları Haberi

yıldız entegre toplantıları

Dünya çapında bir şirket olan Yıldız Entegre ve orman ürünleri sektöründe hizmet veriyor. Her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği toplantılarında mimarlar ile buluşuyor.  Anadolu Ajansı’nın haberine göre, dünya çapında yapılmış ve yapılacak olan gelişmeleri takip ederek, kendi bünyesine uyarlayan Yıldız Entegre, Türkiye’nin öne çıkarn mimarlık ofislerinden biri olan Erginoğlu & Çalışlar Mimarlık ile görüştü. 

Gerçekleşen toplantıda mimaride ve tasarımda orman ürünleri hakkında her açıdan olası durumlar konuşuldu. Yıldız Entegre ekibi, sektörün bugün olduğu yer, gelecekteki hedefleri hakkında Erginoğlu & Çalışlar Mimarlık çalışanları ile karşılıklı iş ortaklığına dayalı fikir alışverişi yaptılar. 

Gerçekleşen buluşmada mimarlar Yıldız Trend ve Yıldız Home ürünlerine büyük ilgi gösterdiler.  Ürünlerin teknik detayları üzerine sorular yanıt bulurken, orman ürünleri ve mimarlığın ortak paydaları, sektörün gelişimi için atılacak adımlar, daha geniş...