25 / 04 / 2024

yıldız park gaziosmanpaşa havadan videosu

yıldız park gaziosmanpaşa havadan videosu

Yıldız Park Evleri inşaat çalışmalarından yeni görüntüler havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi...

A101 bu haftanın yıldız ürünlerini açıkladı! Bu hafta A101'de neler indirimde? İşte 11 Temmuz 2022 fiyat listesi...

A101'in "Haftanın Yıldızları" ürünleri belli oldu. Peki bu hafta A101'de hangi ürünler indirime girdi, haftanın yıldız ürünlerinin fiyatları ne kadar oldu? İşte 11 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Sedef Adası, Kaşık Adası ve Yıldız Parkı’nda yapılaşmaya izin çıktı!

Boğaziçi Üniversitesi ve çevresinin koruma durumunda değişiklik yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Yıldız Parkı’nın çevresi ile Sedef ve Kaşık adalarının koruma ve kullanım durumlarını da değiştirdi. Parkın çevresi ve adaların bazı kısımlarında yapılaşmaya izin çıktı. 

Sivas Yukarı Tekke Ay Yıldız Camisi hizmete açıldı!

Sivas'ta ay ve yıldız mimarisine sahip Türkiye'de ilk olacak ve yapımı tamamlanan Yukarı Tekke Ay Yıldız Camisi, gerçekleşen törenle hizmete ibadete açıldı.

Kuzey Yıldızı Camii açıldı!

Kuzey Yıldızı Camii'nin açılışını yapan Başkan Recep Tayyip Erdoğan, açılış konuşmasında  "İslam toplumlarında camiler hayatın merkezi olmuşlardır. Nasıl ki kalp ayakta tutan ana organsa mabetler de ilim, hikmet ve fazilet merkezi olarak toplumu ayakta tutar" dedi.

Binali Yıldırım: Gaziosmanpaşa'ya metro gelecek!

Gaziosmanpaşa, Paşa Köşkü’nde düzenlenen ‘Balkan Göçmenleri ile Buluşma’ programında konuşan AK Parti  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Gaziosmanpaşa'ya metro müjdesi verdi.

Sivas'ta 'Ay yıldız' mimarili cami açılışa hazırlanıyor!

Sivas'ta yapımına 2017 yılında başlanan ve "ay yıldız" şeklindeki mimarisine sahip caminin inşaatında sona yaklaşıldı.

Altındağ Yıldız Park fiyat 2018!

Altındağ Yıldız Park fiyat 2018 bilgisi haberimizde yer alıyor. Ankara Altındağ'da hayata geçirilen proje 181 daire 7 ticaret alanından oluşuyor.

BİMER'den Yıldız Teknik Lojmanları açıklaması!

İstanbul Şişli’de eski Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) arazisi üzerinde hayata geçirilen 34 katlı Nurol Tower’ın yükseldiği araziyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Yıldız Park Modern Konutları'nda 2+1'ler 487 bin TL'ye!

Gaziosmanpaşa İş Ortaklığı tarafından İstanbul Caddesi üzerinde inşa edilen Yıldız Park Modern Konutları'nda son daireler satışta. 1+1'lerin satıldığı projede 2+1 dairelerin fiyatları 487 bin TL'den başlıyor.

Yıldız Park Altındağ daire fiyatları!

2019 yılında teslimlerinin yapılması planlanan Yıldız Park projesi Yıldız Park İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanıyor...

Yıldız Park Ankara ev fiyatları ne kadar?

Üç blokta 181 konut ve 7 dükkandan meydana gelen Yıldız Park Ankara projesinde peşin alımlara yüzde 10 indirim uygulanıyor. Peki Yıldız Park Ankara ev fiyatları ne kadar?

Yıldız Park Altındağ fiyatları!

Yıldız Park Altındağ fiyatları 350 bin TL'den başlıyor. Yıldız Park Evleri'nde teslimler Mayıs 2019'da yapılıyor...

Altındağ Yıldız Park fiyatları!

Peşinde yüzde 10 indirim sağlanan Altındağ Yıldız Park Evleri Yıldız Park İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Proje 181 daire 7 ticaret alanından oluşuyor. işte Altındağ Yıldız Park fiyatları...

yıldız park gaziosmanpaşa havadan videosu Haberi

yıldız park gaziosmanpaşa havadan videosu
Yıldız Park Evleri inşaat çalışmalarından yeni görüntüler için...