19 / 04 / 2024

yıldız sarayını kim yaptı

yıldız sarayını kim yaptı

14 Haziran 1933 tarihli Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre Yıldız Sarayı restore edilecekmiş. III. Selim döneminde inşa edilen saray 1933 tarihinde 200 bin lira harcanarak restore edilecekmiş.

Beşyıldız Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beşyıldız Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yıldız ve Yunus Emre Yıldız ortaklığında kuruldu.

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akın ve Yıldız Akın ortaklığında kuruldu.

Kayı Yıldız Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayı Yıldız Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldız tarafından kuruldu.

Sedef Adası, Kaşık Adası ve Yıldız Parkı’nda yapılaşmaya izin çıktı!

Boğaziçi Üniversitesi ve çevresinin koruma durumunda değişiklik yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Yıldız Parkı’nın çevresi ile Sedef ve Kaşık adalarının koruma ve kullanım durumlarını da değiştirdi. Parkın çevresi ve adaların bazı kısımlarında yapılaşmaya izin çıktı. 

Zeynep Tandoğan: Emlak sektörü Türk yatırımcılar için yıldız olacak!

Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari İşlerden Sorumlu Eş Genel Müdürü Zeynep Tandoğan, konut satışlarında yaşanan dikkat çekici artışın, emlak sektörünün yabancı ve Türk yatırımcılar için yeniden parlayan yıldız olacağını söyledi.

Kenan Yıldız Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Şirketi kuruldu!

Kenan Yıldız Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Yıldız tarafından kuruldu.

Yıldız Sarayı Cumhurbaşkanlığı külliyesi mi oluyor?

Restorasyon çalışmaları süren Yıldız Sarayı’nın Cumhurbaşkanlığı İstanbul Külliyesi olarak kullanılması gündeme geldi.

Özlem Yıldız: Evim yok, kirada oturuyorum!

Katıldığı televizyon programında konuşan Özlem Yıldız, yakın dostu Demet Akalın’ın yaşadığı zorlukları ve kendi evliliğini anlattı. Yıldız, evliyken evini sattığını ve şu anda kirada oturduğunu söyledi.

Kocaeli Yıldız Konutları’ndaki iş yerleri dönüşüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yuvam Akarca Mahallesi’nde yer alan Yıldız Konutları’nın işyerleri dönüştürecek, yaşam ve spor merkezi haline getirecek.

Ankara Yıldız Şehir Konutları geliyor!

Yıldız Şehir İnşaat Ankara Çankaya'da Lodumu Mahallesi'nde 283 konutluk yeni proje inşa edecek. Proje inşaatı 30 ay içinde tamamlanacak..

Yıldız Anka İnşaat Gıda İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Anka İnşaat Gıda İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Mingü tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İzmir inşaat sektörünün yıldızı olacak!

İzmir'deki konut projelerin hareketlendiğine dikkat çeken Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır, İzmir'in gelecek 10 yılda inşaat sektörünün yıldızı olacağını ifade etti.

Yıldız Park Altındağ daire fiyatları!

2019 yılında teslimlerinin yapılması planlanan Yıldız Park projesi Yıldız Park İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanıyor...

yıldız sarayını kim yaptı Haberi

yıldız sarayını kim yaptı

Yıldız Sarayı


Tamir ve tefrişe 200.000 lira tahsis edildi


Yıldız Sarayı'nın tamiri için Büyük Millet Meclisi ikinci reisi Hasan Bey'in riyaseti altında bir komisyon teşekkül etmiş ve işe başlamıştır.

Yıldız Sarayı'nın merasim dairesi şehrimizde toplanacak olan beynelmilel konferansların içtimaına tahsis edilmiştir. Bu maksatla sarayın tamir ve tefrişi için iki yüz bin lira ayrılmıştır. Bu paranın yetmiş bin lirası sarayın tefrişine sarfedilecektir.


Merasim dairesinin tamir ve tefrişi bir senede ikmal edilecektir. Balkan konferansı gelecek gelecek sene şehrimizde Yıldız Sarayı'nda toplanacaktır. Saryın tamir işini belediye fen heyeti deruhde edecektir. 


Akşam Gazetesi 14 Haziran 1933



Abdullah Kutalmış...