19 / 04 / 2024

Yılmaz İnşaat Emlak Konut Riva projesi

Yılmaz İnşaat Emlak Konut Riva projesi

Toplam 1.550 konuttan meydana gelecek Galatasaray Riva projesinde inşaat bu ay başlıyor. 6 yılda tamamlanacak proje, 446 milyon 229 bin TL'ye mal olacak..

Osmaniye Valisi Yılmaz'dan deprem konutlarının inşaatının yavaş ilerlediği iddialarına ilişkin açıklama!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in şehirdeki kalıcı deprem konutlarının inşaatının yavaş ilerlediği iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. İşte Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz'ın o açıklamaları...

Hakan Yılmaz İnşaat Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Hakan Yılmaz İnşaat Yatırım Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Yılmaz tarafından kuruldu.

Ykm Architecture İç Mimarlık Dekorasyon İnşaat Emlak Otomotiv Tem.İthalat İhracat Hizm.Ltd.Şti. kuruldu!

Ykm Architecture İç Mimarlık Dekorasyon İnşaat Emlak Otomotiv Tem.İthalat İhracat Hizm.Ltd.Şti. bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Yılmaz tarafından kuruldu.

Gold Güneş İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Güneş İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Yılmaz tarafından kuruldu.

Kayas Grup Turizm İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayas Grup Turizm İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz KAya tarafından kuruldu.

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akın ve Yıldız Akın ortaklığında kuruldu.

Yücesoy Yapı İnşaat Emlak Enerji Medikal Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı

Yücesoy Yapı İnşaat Emlak Enerji Medikal Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yücesoy Yapı İnşaat Emlak Enerji Medikal Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Atalay Yılmaz İnşaat Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atalay Yılmaz İnşaat Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Atalay Yılmaz ve Zeynep Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Çakıroğlu Yılmaz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Yılmaz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Çakır ve Yunus Emre Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Fatma Yılmaz, Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etti!

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Yılmaz'ın istifası kabul edildi. Yerine Müjdat Aybar'ın atanmasına karar verildi. 

Cenk Yılmazer İnşaat Emlak Ve Danışmanlık Sanayi  Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cenk Yılmazer İnşaat Emlak Ve Danışmanlık Sanayi  Ticaret Limited  Şirketi Büyükçekmece’de  100 bin  TL sermaye bedeli ile Cenk Yılmazer tarafından kuruldu.

Emlakkulisi.com Editörü Cansu Yılmaz'ın dayısı vefat etti!

Emlakkulisi.com Editörü Cansu Yılmaz'ın dayısı Ayhan Sat hayatını kaybetti...

Düşler Vadisi Riva’nın 2. etabında yeni yıl fırsatları!

Emlak Konut GYO güvencesiyle, Yılmaz İnşaat & FBA Yapı imzasıyla inşa edilen Düşler Vadisi Riva’nın ikinci etabı yeni yıl avantajlarıyla satışa çıktı. Projede, 0,99’dan başlayan cazip oran ve 120 aya kadar uzayan vadelerle alıcılara ödeme kolaylığı sunuluyor.

Yılmaz İnşaat Emlak Konut Riva projesi Haberi

Yılmaz İnşaat Emlak Konut Riva projesi

Yılmaz İnşaat-Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Adi Ortaklığı, İstanbul'un Beykoz İlçesi'ne bağlı Riva'da planladığı projeye başlıyor. ÇED süreci tamamlanan ve “Çevresel Etki Değerlendirmesi Gerekli Değildir” kararı verilen Riva projesi, 446 milyon 229 bin TL'ye mal olacak.

Toplam 1 milyon 84 bin 443,05 metrekarelik tapu alanında 442 bin 500 metrekarelik inşaat alanına sahip olacak Riva projesinde 1.550 konut yapılacak. Galatasaray Riva Projesinde villalar 2+1, 3+1, 4+1, 3,5+1, 4,5+1, 5,5+1 ve 6+2 olarak inşa edilecek.

Toplam inşaat taban alanı 86 bin 952,22 metrekare olarak belirlenen Proje planına göre 3202 numaralı parselde 1.550 villa 356 bin metrekarelik, otopark alanları ise toplam 60 bin metrekarelik yapı inşaat alanına sahip olacak. 3203 Parsel numaralı alana yapılacak okul 15 bin metrekare, ticaret ve sosyal tesis...