28 / 03 / 2024

Yılmaz Özdilin villası yıkılacak mı

Yılmaz Özdilin villası yıkılacak mı

Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil’in Bodrum’daki kaçak villasının yıkım kararına ilişkin yapmış olduğu yürütmenin durdurulmasına yönelik başvuru Muğla 1. İdare Mahkemesi tarafından oy birliği ile reddedildi

Yılmaz Özdil'in villasındaki kaçak kısımların yıkılması için tebligat gönderildi!

Bodrum'da yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil’in satın aldığı, imara aykırı yapılaşmayla 142 metrekareden 310 metrekareye çıkarılan villanın kaçak kısımlarının yıkılması için tebligat gönderildi.

'Cem Yılmaz Levent'teki villasını 100 milyon liraya satıyor' iddiasına cevap: Artık şakadan çıktı...

Komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz, Levent’teki villasını 100 milyon liraya satışa çıkardığına dair haberler gelirken, Cem Yılmaz ''artık şakadan çıktı, maksatlı bir şeye dönüştü'' diyerek çıkan haberlere tepki gösterdi.

Yılmaz Büyükerşen'den kaçak villa açıklaması!

Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, kaçak yapıldığı tespit edilen villasında suçu arkadaşına yükledi. Yılmaz Büyükerşen, 4 bin metrekare arazi üzerinde inşa edilen 140 metrekarelik eve “villa” denmesini de eleştirdi.

Cem Yılmaz Emel Sayın'ın villasını satın aldı!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Emel Sayın'ın Yalıköy'deki villasını satın aldı. Yılmaz dekorasyon işlemlerinden sonra yeni villasına taşınacak. 

Burak Yılmaz evini Hakan Çalhanoğlu'na sattı! 

Fransa’nın Lille takımında top koşturan başarılı futbolcu Burak Yılmaz, Türkiye-Sırbistan maçında Milanlı Hakan Çalhanoğlu’na Acarkent’teki villasını sattı. 

Yılmaz Özdil Bodrum'daki kaçak villasını kurtarma peşinde!

Bodrum’da bulunan villasını kaçak eklentilerle 143 metrekareden 300 metrekareye ulaşan gazeteci Yılmaz Özdil, kaçak bölümlerin belirlenmesinden sonra şimdi de kurtarma operasyonuna başladı.

Yılmaz Özdil'in villasındaki kaçak kısımlar yıkılıyor!

Bodrum'da yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil'in satın aldığı, imara uygun olmayan yapılaşmayla 142 metrekareden 310 metrekareye ulaşan villanın kaçak eklentileri yıkılıyor.

Cem Yılmaz'ın Zekeriyaköy'deki villası için vergi tartışması!

Cem Yılmaz Zekeriyaköy’deki havuzlu villasını 2 milyon dolara satışa çıkardı. Lüks villa için milyon liralarla ifade edilen satış ve kazanç beklentisi olunca haliyle ‘vergisi var mı’ diye de merak ediliyor...

Yılmaz Özdil'in kaçak eklentili villasının 25 metrekaresi yıkıldı!

Yılmaz Özdil'in Bodrum'un Bitez Mahallesi'ndeki villasında yıkım işlemleri devam ediyor. Kaçak eklentilerle 142 metrekareden 310 metrekareye çıkarılan villadaki eklentilerin 25 metrekaresi yıkıldı...

Yılmaz Özdil'in kaçak villası için süreç nasıl işledi?

Sözcü Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, eşi Hülya Özdil adına Bodrum Bitez'de aldığı villanın ruhsata aykırı bölümlerinin yıkımına başlandı. 

Yılmaz Özdil'in villasının kaçak eklentileri yıkılıyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil'in satın aldığı, imara uygun olmayan yapılaşmayla 142 metrekareden 310 metrekareye çıkarılan villanın kaçak eklentileri yıkılıyor.

Yılmaz Özdil’in kaçak yapılı villası yarın yıkılıyor!

Sözcü Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil’in Bodrum Bitez’deki villasının kaçak bölümleri ile ilgili flaş bir gelişme meydana geldi. Özdil’in villasında bulunan kaçak yapıların yarın yıkılacağı ortaya çıktı. 

Yılmaz Özdil'in Bodrum'daki kaçak villası yarın yıkılacak!

Bodrum Belediyesi, Yılmaz Özdil'in Bodrum'daki kaçak villası'nın yıkılmasına karar verdi. Karara göre önce eşyalar tahliye edilecek daha sonra yıkım gerçekleştirilecek...

Cem Yılmaz Zekeriyaköy'deki villasını 2 milyon dolara satıyor!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Zekeriyaköy'deki villasını 2 milyon dolara satışa çıkardı. Evde kiracı olan futbolcu Gael Clichy, Yılmaz'a her ay 50 bin lira kira ödüyor.

Yılmaz Özdilin villası yıkılacak mı Haberi

Yılmaz Özdilin villası yıkılacak mı

Geçen hafta Bodrum Belediyesi'nin kaçak eklentileri yıkım kararından sonra Yılmaz Özdil'in talebiyle Muğla 1. İdare Mahkemesi yürütmenin durdurulması için karar vermişti. Sabah'tan Seda Tabak'ın haberine göre, tüm evraklarla beraber açılan davaya yanıt vermesi için Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Bodrum Belediyesi'ne 30 günlük süre verilmişti. Aynı gün hazırlanan raporların tekrar mahkemeye sunulması sonucunda verilen karar kaldırılarak yürütmenin durdurulması da oy birliğiyle reddedildi. Edinilen bilgilere göre kararın Bodrum Belediyesi'ne 7 gün içerisinde tebliğ edilmesinden sonra villanın kaçak eklentilerinin yıkılacak.

Kaçaklar nasıl tespit edildi?

-Bakanlık ekipleri tarafından yapılan inceleme sonucunda ilk olarak ana binanın altında yer alan bodrum katın kaçak olduğu tespit edildi. Ana binanın altındaki bodrum katın büyük bir bölümü binanın altında, bir kısmı da dışarıya cepheli olarak yerleştirilmiş durumda. Dolayısıyla bodrum katın daha sonradan yapılma ihtimali yok.