18 / 04 / 2024

Yld Ofis Mobilyaları İnşaat adres

Yld Ofis Mobilyaları İnşaat adres

Yld Ofis Mobilyaları İnşaat Mimarlık Taahhüt Matbaa Reklam Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Yıldırım tarafından kuruldu.

Tuna Mobilya, gayrimenkul sektöründe büyümeyi hedefliyor!

Ev ve ofis mobilyası alanında faaliyet gösteren Tuna Ofis Mobilyaları, turizm ve gayrimenkulde de büyümeyi hedefliyor. Şirket 2 inşaat projelerinin olduğunu, bunları 2024 yılı sonunda bitireceklerini kaydetti. 

Tuna Şirketler Grubu, yeni inşaat projeleri için yer arayışında!

Türkiye'de ofis mobilyalarında en büyük 3 şirketten biri olan Tuna Ofis, üretiminin yüzde 80'ini yurt içine yüzde 20'sini de yurt dışına satıyor.

Çalışkan Mobilya Sri Lanka'nın ofislerini tasarlıyor!

İç pazardaki daralmayı ihracatla aşan Çalışkan Ofis Mobilyaları, Sri Lanka’da faaliyette bulunacak. Kişiye özel tasarım mobilya üreten firma yurtdışında 5 mağaza açmayı planlıyor.

Tuna Ofis ve Ev Mobilyaları Turizm İnşaat Ticaret A.Ş Sofitel Taksim Şubesi açıldı!

Tuna Ofis ve Ev Mobilyaları Turizm İnşaat Ticaret A.Ş Sofitel Taksim Şubesi bugün Beyoğlu'nda 75 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Yld Ofis Mobilyaları İnşaat Mimarlık Taahhüt Matbaa Reklam Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yld Ofis Mobilyaları İnşaat Mimarlık Taahhüt Matbaa Reklam Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Yıldırım tarafından kuruldu.

Senegal Radisson Dakar’ın mobilyalarına Hotelya imzası!

Otel, AVM, hastane, restoran, ofis, cafe ve mağazalar için mobilya tasarımları ve üretimi yapan Hotelya, Senegal Radisson Dakar’ın mobilyalarına hayat verdi. 152 odadan oluşan otelin mobilyalarında Hotelya imzası var.

Addo Furniture’dan modern ofis yaşamına özel yeni ürünler!

Ofis mobilyaları sektöründe tasarımın gücünü yansıtan özgün ve modern koleksiyonlar geliştiren Addo Furniture, 2017’ye ‘yeni nesil ofis’ dinamiklerini yansıtan özel tasarımlarıyla giriş yaptı.

Ersa Mobilya'nın yeni ürünleri İMOB fuarında tanıtıldı!

Ofis mobilyalarında uzmanlaşan Ersa, kendi tasarım ekibinin yanı sıra Türkiye’den ve dünyadan tasarımcılarla çalışarak değişen çalışma ortamları için ürettiği yeni mobilyalarını 13. Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda (İMOB) tanıttı.

Addo Furniture, İSMOB'ta yeni tasarımlarını tanıtacak!

Uluslar arası tasarım anlayışı ile ofis mobilyaları sektöründe özgün ve modern tasarımlara imza atan Addo Furniture, 2017’ye ‘yeni nesil ofis’ dinamiklerini yansıtan özel tasarımlarıyla giriyor.

Can Pirinçal ve Miraç Eyüboğlu'na Mobilya Tasarım Yarışması'ndan ödül!

İZMİR Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü 4. sınıf öğrencileri Can Pirinçal ve Miraç Eyüboğlu, 9. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması'nda, Ofis Mobilyaları Lisans Öğrencisi Kategorisinde Kastamonu Entegre Altın Ödülü'ne layık görüldü.

Geleceğin İç Mimarlarına Kastamonu Entegre Altın Ödülü verildi!

İzmir Üniversitesi İç Mimarlık 4. sınıf öğrencileri Can Pirilçal ve Miraç Eyüboğlu, 9. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışmasında, Ofis Mobilyaları Lisans Öğrencisi Kategorisinde Kastamonu Entegre Altın Ödülüne layık görüldü.

Kaf Design yeni ofisini tanıttı!

Kaf Design'ın sahibi Evci yeni ofisini tanıttı. Grafik tasarım master eğitimini İtalya'da alan Evci ofis mobilyalarını da kendisi tasarladı.

Koleksiyon yeni Ankara Merkezi'ni açtı!

Koleksiyon, yeni Ankara Merkezi’nde değerlerini bir çatı altında topluyor. Ev, ofis mobilyalarından cam ve porselen aksesuarlara kadar çok çeşitli tasarımları bütünsel kurgular içerisinde sunacak.

Yld Ofis Mobilyaları İnşaat adres Haberi

Yld Ofis Mobilyaları İnşaat adres

Yld Ofis Mobilyaları İnşaat Mimarlık Taahhüt Matbaa Reklam Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Yıldırım tarafından kuruldu.

Yld Ofis Mobilyaları İnşaat Mimarlık Taahhüt Matbaa Reklam Ticaret Limited Şirketi konusu:
1.Masa, sandalye, dolap, kanepe, yatak odası, oturma odaları,yemek odaları, genç odası, koltuk, oturma grupları, vitrin gibi bilumum teknik ve gayri teknik ev, otel, mağaza, bilumum ticarethanelerin ekipman ve malzemeleri, parçaları, tüm bu konularla alakalı malzeme, parça, ekipmanların (ahşap,metal, pvc plastik) toptan ve perakende alım satımı, imalat ve montajı, ithalat ve ihracatını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Yld Ofis Mobilyaları İnşaat Mimarlık Taahhüt Matbaa Reklam Ticaret Limited Şirketi adres: Zümrütevler Mahallesi Başaran Sk.No:9/5...