19 / 04 / 2024

Yol Asfalt Şube Müdürlüğü Ekipleri

Yol Asfalt Şube Müdürlüğü Ekipleri

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, çeşitli meslek gruplarının yer aldığı işyeri sitelerine ulaşım sorununu yeni yollar açarak, çözüme kavuşturuyor.

Onyol Asfalt Yol Yapım Telekomünikasyon Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onyol Asfalt Yol Yapım Telekomünikasyon Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Onurcan Gönültaş tarafından kuruldu.

Sağnis Yol Altyapı Asfalt İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sağnis Yol Altyapı Asfalt İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Aymak tarafından kuruldu.

Akost Yol Yapı İnşaat Asfalt Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akost Yol Yapı İnşaat Asfalt Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Meryem Küçük tarafından kuruldu.

Cihat Yol Asfalt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cihat Yol Asfalt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Öürk tarafından kuruldu.

Ortadağ İnşaat Nakliyat Asfalt Yol Yapım Demir Çelik Kömür Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortadağ İnşaat Nakliyat Asfalt Yol Yapım Demir Çelik Kömür Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Birol Dönmez tarafından kuruldu.

Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı!

Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket’inin merkez nakli Sancaktepe’de yapıldı.

Efg Yol İnşaat Asfalt Harita Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efg Yol İnşaat Asfalt Harita Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ferudun Gürbüz tarafından kuruldu.

Tbs Altyapı Üst Yapı İşleri Yol Yapım Asfalt İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tbs Altyapı Üst Yapı İşleri Yol Yapım Asfalt İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Davut Ataş tarafından kuruldu.

Tbs Yol Yapım Asfalt Nakliyat Petrol Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tbs Yol Yapım Asfalt Nakliyat Petrol Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kasim Yılmaz tarafından kuruldu.

Öz Duru Yol Asfalt Akaryakıt İnşaat Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Öz Duru Yol Asfalt Akaryakıt İnşaat Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Astan tarafından kuruldu.

Dolu Yol Asfalt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dolu Yol Asfalt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Dolu tarafından kuruldu. 

İma Asfalt Yol İnşaat Gıda Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İma Asfalt Yol İnşaat Gıda Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhtesin Okşar tarafından kuruldu. 

Fay Asfalt Yol Yapım Hafriyat İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fay Asfalt Yol Yapım Hafriyat İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Davut Ayna ve Ferit Ayna tarafından kuruldu. 

Yol Asfalt Şube Müdürlüğü Ekipleri Haberi

Yol Asfalt Şube Müdürlüğü Ekipleri

Gıda toptancıları, mermerciler, briketçiler, hurdacılar ve diğer meslek gruplarına yönelik inşa edilen meslek sitelerinin yol sorununu çözüme kavuşturan Büyükşehir Belediyesi, Evren Sanayi Sitesi bitişiğinde ve Akçakale Yolu’nda yapımı süren sitelerin yollarını açmak için kazı ve dolgu çalışmalarıyla sert zeminin bulunduğu alanlarda yol açıyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı Yol Asfalt Şube Müdürlüğü Ekipleri, Eyyübiye İlçesinde Evren Sanayi Sitesi bitişiğinde hizmet veren Gıda Toptancıları Sitesi içerisindeki ve çevresindeki yolları asfaltlama çalışmasını da...