18 / 04 / 2024

Yozgat Diyanet Eğitim Merkezi

Yozgat Diyanet Eğitim Merkezi

Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, yapımına bu yıl başlanılan Yozgat Diyanet Eğitim Merkezi inşaatında incelemede bulundu. İnceleme sonrası Yazıcı, eğitim merkezinin 2017 yılında tamamlanmasının planlandığını söyledi.

Mehmed Zâhid Kotku-İpek Diyanet Eğitim ve Kültür Merkezi açılıyor!

Kayseri Melikgazi'de hayata geçirilen Mehmed Zâhid Kotku-İpek Diyanet Eğitim ve Kültür Merkezi 13 Kasım'da açılacak...

Türkiye’nin ilk pandemi hastanesi Heybeliada Sanatoryumu Diyanet'e devredildi!

Atatürk’ün emri ile kurulan Heybeliada’daki Türkiye’nin ilk pandemi hastanesi ve 200 dönümlük arazisinin “İslami Eğitim Merkezi” kurulmak için Diyanet İşleri Başkanlığı’na devredildiği öğrenildi.

Yozgat Adalet Eğitim Merkezi'nin inşaatında sona gelindi!

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç ve Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Adalet Eğitim Merkezi ve kapalı ve açık cezaevi inşaatlarını inceledi. Projelerin inşaatlarında sona gelindiği açıklandı.

Yozgat'a 100 kişilik Güreş Eğitim Merkezi inşa edilecek!

Ata sporu güreşte Avrupa, dünya ve olimpiyat şampiyonları çıkaran Yozgat'a, Gençlik ve Spor Bakanlığınca 100 kişilik Yatılı Güreş Eğitim Merkezi yapılacak.

Yozgat Diyanet Eğitim Merkezi 2017'de tamamlanacak!

Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, yapımına bu yıl başlanılan Yozgat Diyanet Eğitim Merkezi inşaatında incelemede bulundu. İnceleme sonrası Yazıcı, eğitim merkezinin 2017 yılında tamamlanmasının planlandığını söyledi.

Yozgat Güreş Eğitim Merkezi'nin binası yenileniyor!

Yozgat'ta 1989 yılında inşa edilen, son Avrupa ve Dünya Şampiyonu Rıza Kayaalp'in de yetiştiği Güreş Eğitim Merkezi binasının çürük olduğu belirlenince, binanın yıkılarak yeni bir binanın inşa edilmesine yönelik çalışmalara başlanıldı.

Yozgat Güreş Eğitim Merkezi yeniden inşa edilecek!

Yozgat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Oğuzhan Güneşer, ilde 1989 yılında inşa edilen, son Avrupa ve Dünya Şampiyonu Rıza Kayaalp'in de yetiştiği Güreş Eğitim Merkezi binasının çürük olduğunun belirlendiğini bildirdi.

Yozgat'ta okul öncesi eğitim birimi açıldı!

Yozgat'ta Okul Öncesi Eğitim Birimi Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz tarafından eşi Filiz Yılmaz adına açıldı. Eğitim biriminin açılış törenine Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da katıldı.

İstanbul İl Özel İdaresi eğitim yapıları için sözleşme paketi alacak!

İstanbul İl Özel İdaresi eğitim yapılarının güçlendirme ve onarım inşaatı sözleşme paketle satın almak üzere iki ayrı ihale düzenledi

Marmara Üniversitesi Başıbüyük Eğitim ve Araştırma Hastanesi güçlendiriliyor!

İstanbul İl Özel idaresi İSMEP kapsamında Marmara Üniversitesi Başıbüyük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin güçlendirme ve onarım inşaatı için ihale daveti yayınladı

Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi yeni binası Haziran'da hizmete girecek!

Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yeni hizmet binası haziran ayı sonunda hizmet vermeye başlayacak

Cankurtaran Zührevi Hastalıklar Hastanesi, Moda Tasarım Eğitim Merkezi ve müze olacak!

Hayat kadınlarının tedavi edildiği "Cancan" olarak bilinen Cankurtaran Zührevi Hastalıklar Hastanesi'nin Moda Tasarım Eğitim Merkezi ve müze olması için ilk ihale 4 Nisan'da yapılacak

Milli Eğitim Bakanlığı kampüs tarzı liseler kuruyor!

Milli Eğitim Bankalığı (MEB), 12 yıllık zorunlu eğitime geçilmesinin ardından doğacak okul ve derslik ihtiyacını karşılamak için yeni bir proje başlatıyor

Yozgat Diyanet Eğitim Merkezi Haberi

Yozgat Diyanet Eğitim Merkezi

Diyanet Eğitim Merkezi'nin süresinden önce de teslim edilebileceğini ifade eden Yazıcı, "Seksenin üzerinde insanın çalıştığı inşattaki çalışmalar durmaksızın devam ediyor. Yüklenici alt firmanın işi bırakması ve işçilere bir miktar borç bırakması nedeniyle inşatta sıkıntı var gibi mütalaa edilse de asıl yüklenici firma işi tekrar deruhte etti ve inşaatın seyrinde herhangi bir gerileme olmadı" dedi.


Diyanet Eğitim Merkezi'nin Yozgat'ın tanıtımı ve kalkınmasına iyi bir örnek olacağını belirten Yazıcı, şunları kaydetti:"Osmanlı ve Selçuklu mimarisinin kullanıldığı bu güzel eserin bir yıl içerisinde bitmesini beklemekteyiz. Yozgat'ın kendi kabuğunu çatlatma, müreffeh iller arasında yerini alma noktasında çalışmalara aralıksız devam ediyoruz. İlimizin her köşesinde, il merkezi ve ilçelerde hummalı bir şekilde devam eden yatırımların, gerek ödenek gerekse imalat yönünden bir sıkıntısı olmadığını belirtmek isterim. Mevsim şartları...