28 / 03 / 2024

Yozgat İmam Hatip Lisesi inşaatı

Yozgat İmam Hatip Lisesi inşaatı

Rönasans Holding tarafından Yozgat’a yaptırılan ve bin 500 öğrencinin eğitim görebileceği İmam Hatip Lisesi Komplesi 2015-2016 eğitim öğretim yılında hizmete açılacak.

Sakarya İmam Hatip Lisesi inşaatında son durum ne?

Sakarya'da inşa edilen 48 derslikli yeni İmam-Hatip Lisesi inşaatında çalışmalar devam ediyor. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, İmam Hatip Lisesi'nin inşaat alanında incelemelerde bulundu. 

Sakarya'da 48 derslikli İmam-Hatip Lisesi için ilk beton döküldü!

Adapazarı Anadolu İmam-Hatip Lisesi ve askeri lojmanların olduğu alanda yapılacak 48 derslikli İmam-Hatip Lisesi projesi için ilk beton döküldü.

Kadıköy’de imam hatip lisesi yanına AVM planı mahkemeden döndü!

Kadıköy Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi’nin yanına, parsel sahibi vakfın talebi üzerine konut ve AVM yapmak amacıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan plan değişiklik 4 yıl sonra iptal edildi.

Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne modern spor salonu inşa edilecek!

Kocaeli'de çok sayıda spor salonu ve tesis hayata geçiren, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi spor salonu projesi için düğmeye bastı.

Büyükçekmece Belediyesi imam hatip okulu camisinin minaresini yıkıyor!

Büyükçekmece Belediyesi, inşaatı devam eden Nedim Erkan İmam Hatip Lisesi’nde 11 aydır buluna tatbikat caminin minaresini yıkmak için bugün harekete geçti.

Bulancak İmam Hatip Lisesi'nin inşaatı bitti!

Giresun'un Bulancak ilçesinde yapımına başlanılan İmam Hatip Lisesi inşaatı bitirildi.

Yalova Ekşinozlugil Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde sona gelindi!

Yalova Ekşinozlugil Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı. Binanın 2019/2020 eğitim öğretim yılına kadar bitirilmesi hedefleniyor.

Sivas Merkez Kız İmam Hatip Lisesi yeniden inşa ediliyor!

Sivas'ta yıkımı gerçekleşen Merkez Kız İmam Hatip Lisesi'nin yeni binasının inşası sürüyor. Sivas Valisi Salih Ayhan okul inşaatında incelemelerde bulunarak, inşaat hakkında bilgiler aldı.

Konya Akören İmam Hatip Ortaokulu ve Camisi açıldı!

Konya Akören İmam Hatip Okulu Yaptırma ve Yaşatma derneği tarafından 2014'te temeli atılan, Ortaokul, Kız Yurdu, Cami, Şadırvan ve diğer müştemilat yoğun bir katılım eşliğinde dualarla hizmete açıldı.

İmam hatip lisesi inşaatları için 460 milyon TL ayrıldı!

Hükümetin 2019 Yatırım Programı’nda eğitim alanı projelerinde bu yıl da aslan payını İmam hatip liseleri aldı.

Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi inşaatında sona gelindi!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi'nin inşaatını tamamlıyor.

Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi'nde sona gelindi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, inşaat çalışmalarında sona gelinen Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi inşaatını inceledi.

Osmangazi Aliya İzzetbegoviç İmam Hatip Ortaokulu açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi tarafından tadilatı tamamlanan Aliya İzzetbegoviç İmam Hatip Ortaokulu, düzenlenen törenle açıldı.

Yozgat İmam Hatip Lisesi inşaatı Haberi

Yozgat İmam Hatip Lisesi inşaatı

Yozgat’ın en modern okullarından biri olarak inşa edilen ve bin 500 öğrencinin eğitim göreceği, 22 milyon liraya mal olacak 24 derslikli imam hatip ortaokulu, 24 derslikli lise ve 300 yataklı yurt binasının inşattı tamamlanma noktasına geldi.


Yozgat Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, kompleks okullar içerisinde yer alan Yozgat İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulunun 2015 -2016 eğitim öğretim yılında hizmete açılacağını söyledi. İnşaatta çalışmaların tamamlanma noktasına geldiğini ifade eden Milli Eğitim Müdürü Kuş, “İmam Hatip Lisesi binamız inşaatı hızlı bir şekilde yapılarak gününden önce tamamlandı. Önümüzdeki eğitim öğretim yılında öğrencilerimiz bu okulumuzda eğitimlerini sürdürecek” dedi.


İmam Hatip Lisesi Kompleksinde 24 derslikli bir lise ve 24 derslikli bir ortaokul kısmının bulunduğunu ifade eden Kuş, “Modern bir şekilde yapılan okulumuzda yaklaşık olarak bin 500...