18 / 04 / 2024

yozgat Saraykent Termal Tesisi nerede

yozgat Saraykent Termal Tesisi nerede

Yozgat’ın Saraykent İlçesi’nde tarihi İpek Yolu üzerinde Selçuklu döneminden kalma Çinçinli Han’ın içerisinde bulunan termal suyun yeniden kullanımı için hazırlanan termal tesis projesinde sona gelindi.

TOKİ Yozgat Saraykent’de 2+1’ler 608 bin TL , 3+1’ler 850 bin TL !

TOKİ'nin Yozgat’da yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Yozgat Saraykent projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Yozgat Saraykent 2022 sosyal konut projesi...

Yozgat Saraykent Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Yozgat Saraykent Divanlı mah. Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün yapılıyor.

Yozgat Saraykent Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Yozgat Saraykent Divanlı mah. Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Yozgat Saraykent'e millet bahçesi müjdesi!

Yozgat Saraykent Divanlı mah. Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 11 Şubat 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Yozgat 158 konut ihalesi yarın!

Yozgat İli, Saraykent İlçesi 158 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Yozgat'a 158 yeni konut!

Yozgat İli, Saraykent İlçesi 158 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 15 Eylül 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Yozgat için acele kamulaştırma kararı!

Yozgat ili Sarıkaya, Akdağmadeni, Saraykent ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31118 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yozgat'ta termal otel inşaatı tamamlanıyor!

Yozgat'ın Saraykent ilçesinde temeli atılan termal otel inşaatında sona yaklaşıldı. otelin en kısa sürede tamamlanıp açılacağı açıklandı.

Saraykent Şehit Beytullah Yeşilay Devlet Hastanesi açıldı!

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Yozgat'ın Saraykent ilçesinde toplu açılış törenine katıldı. Bozdağ, Saraykent Şehit Beytullah Yeşilay Devlet Hastanesi'nin açılışını yaptı.

Yozgat Saraykent TOKİ başvuruları başlıyor!

Yozgat Saraykent TOKİ başvuruları bugün itibariyle başlıyor. Projede en düşük konut bedeli 125 bin 824 TL olarak belirlendi.

TOKİ Saraykent son başvuru tarihi ne zaman?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Yozgat Saraykent projesinde yer alan 27 adet konut başvurular bugün sona eriyor.

TOKİ Yozgat Saraykent başvuruları!

TOKİ Yozgat Saraykent projesinde yer alan 27 adet konut satışa çıkıyor. Projedeki konutlar için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Yozgat Saraykent son teslim tarihi!

TOKİ'nin Yozgat Saraykent'te hayata geçirdiği projedeki konutlar için son teslim tarihi bugün olarak belirlendi.

yozgat Saraykent Termal Tesisi nerede Haberi

yozgat Saraykent Termal Tesisi nerede

Yozgat’ın Saraykent İlçesi’nde tarihi İpek Yolu üzerinde Selçuklu döneminden kalma Çinçinli Han’ın içerisinde bulunan termal suyun yeniden kullanımı için hazırlanan termal tesis projesinde sona gelindi.

Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, Saraykent’te termal tesisin yapılacağı bölgede incelemelerde bulundu. Yazıcı tesis ile ilgili bütün hazırlıkların tamamlandığını ve önümüzdeki günlerde ihalesinin yapılarak, Saraykent ilçesine yakışır bir termal tesisin temelinin atılacağını söyledi.

Termal tesis hakkında bilgiler veren Vali Yazıcı, tesisin aynı zamanda çevre il ve ilçelere de hitap edecek güzellikte olduğunu belirterek,“Tesis içerisinde, 16 oda 56 yataktan oluşan otel, bay ve bayanlar için ayrı ayrı olmak üzere 148 m2 büyüklüğünde 160 cm derinlikte 2 adet yüzme havuzu, 2 adet sıcak havuz, 2 adet soğukluk ve hamam, 2 adet sauna, 2 adet buhar odası, kafeterya, mescit ve...