25 / 04 / 2024

yozgat saraykent toki konutları

yozgat saraykent toki konutları

YOZGAT’ın Saraykent ilçesinde Başbakanlık TOK) tarafından, mahalle konseptli 86 konutun inşaatı devam ediyor. Saraykent Belediye Başkanı Ahmet Öçal, konutların yapıldığı inşaat sahasını gezerek, ilgililerden bilgi aldı.

TOKİ'den Yozgat Saraykent'e 86 mahalle konseptli konut!

TOKİ Yozgat'ın Saraykent ilçesi'nde "mahalle" konseptli 86 konut inşa edecek. TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, yaptığı açıklamada, şehirlerin yerel dokusunu sosyal konut üretimlerine yansıtma hedefiyle hareket ettiklerini söyledi.

TOKİ Yozgat Saraykent’de 2+1’ler 608 bin TL , 3+1’ler 850 bin TL !

TOKİ'nin Yozgat’da yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Yozgat Saraykent projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Yozgat Saraykent 2022 sosyal konut projesi...

Yozgat Sorgun TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Yozgat Sorgun 2022 projesinde yer alan 95 adet konut satışa çıkarıldı.

Yozgat Saraykent Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Yozgat Saraykent Divanlı mah. Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün yapılıyor.

Yozgat Saraykent Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Yozgat Saraykent Divanlı mah. Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Yozgat Saraykent'e millet bahçesi müjdesi!

Yozgat Saraykent Divanlı mah. Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 11 Şubat 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Yozgat 158 konut ihalesi yarın!

Yozgat İli, Saraykent İlçesi 158 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Yozgat'a 158 yeni konut!

Yozgat İli, Saraykent İlçesi 158 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 15 Eylül 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Yozgat Medrese TOKİ 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat Medrese 2019 projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

Yozgat Medrese TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat Medrese projesindeki konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Yozgat Medrese TOKİ başvuru tarihleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat Medrese projesinde 16 adet konut bulunuyor. Yozgat Medrese TOKİ başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor.

Yozgat Medrese TOKİ başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat Medrese projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Yozgat'ta TOKİ konutları sahiplerini buldu!

Yozgat'ta Çapanoğlu Mahallesi'nde, mülkiyeti Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na ait 530 adet 1 oda 1 salon sosyal konuttan boş durumda bulunan 99 konutun 66'sı yeni sahiplerini buldu.

Yozgat Medrese TOKİ başvuruları 28 Eylül'de sona eriyor!

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konutların yer aldığı Yozgat Medrese TOKİ başvuruları 28 Eylül'de sona eriyor.

yozgat saraykent toki konutları Haberi

yozgat saraykent toki konutları

YOZGAT’ın Saraykent ilçesinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından, mahalle konseptli 86 konutun inşaatı devam ediyor. Saraykent Belediye Başkanı Ahmet Öçal, konutların yapıldığı inşaat sahasını gezerek, ilgililerden bilgi aldı. 


Şehirlerin yerel dokusunu sosyal konut üretimlerine yansıtma hedefiyle geliştirilen projelere devam eden TOKİ, şehirlerde kendine özgü kimliği olan kaliteli ve nitelikli konutlar imar ediyor. Hedef kitle olarak alt gelir grubunu tercih eden TOKİ, yeni konut projelerinde, mimarisi ve sosyal donatılarından, çevre düzenlemelerine kadar bir bütün olarak yaşam alanı oluşturuyor. Bu bağlamda, Saraykent ilçesinde yerel mimari tarzda projelendirilen 86 konut inşa ediliyor. Projede ticaret merkezi ile geniş peyzaj alanı da bulunuyor. Konutların cephelerinde ve zemin katlarında yöresel mimariye uygun taş kaplama kullanılacak. TOKİ tarafından hazırlanan ‘Saraykent projesi’, yöresel mimariye uygun olarak hayata...