26 / 04 / 2024

yozgat sulama tesisleri

yozgat sulama tesisleri

Yozgat'ta açılışı gerçekleştirilen ve 185 milyon liraya mal olacak 22 tesisten 9'unun gölet sulama projesi, 1'inin içme suyu, 1'inin tamamlama, 11'inin ise taşkın koruma tesisi olduğu belirtildi...

Çiftçinin 2022'de ödeyeceği fiyat tarifesi belli oldu! Yüzde 50 indirim uygulanacak

2022 Yılı Sulama Tesisleri İşletme ve Bakım Ücret Tarifelerine İlişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayınlandı. Söz konusu tarifelerde belli şartların yerine getirilmesi şartıyla yüzde 50'ye varan indirimler uygulanacak.

TOKİ Diyarbakır'da 18 bin 578 konut inşa etti!

Diyarbakır'da Bismil Ovası Tarımsal Sulama Tesisleri, Diyarbakır Tekstil OSB 30 Fabrika, 4. Otosanayi Sitesi ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Açılış Töreni"ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, törende TOKİ tarafından kentte inşa edilen projeler hakkında bilgi verdi.

Yozgat ve Tokat'ta acele kamulaştırma kararı!

Yozgat ve Tokat İllerinde Hidroelektrik Santrali Üretim Tesisleri yapımı amacıyla bazı taşınmazlar acele kamulaştırılacak...

Çanakkale'deki taşkın koruma tesisleri TBMM gündeminde!

Çanakkale'deki sulama ve taşkın koruma tesisleri, TBMM gündemine taşındı. Konuya ilişkin CHP Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek soru önergesi hazırladı..

Isparta ve Yozgat Şehir Hastanesi, bölgenin en büyüğü olacak!

Isparta ve Yozgat'ta inşa edilen şehir hastaneleri, bölgenin en büyük sağlık tesisleri olacak. Yozgat Şehir Hastanesi hizmet vermeye başladı, ancak henüz resmi açılışı yapılmadı.

Yozgat'ta 10.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Yozgat Defterdarlığı Sorgun İlçesi Malmüdürlüğü, Mükremin Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı.Termal Turizm ve Sosyal Tesisleri ile Ticari ve Rekreasyon Tesisleri Alanı imarlı arsanın satış bedeli 10 milyon 830 bin 20 TL olarak belirlendi.

Yozgat Kadın Spor Kompleksi Eylül'de açılacak!

Ak Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat’ta inşaatı süren ‘Kadın Termal Aquapark ve Spor Kompleksi’ tesisleri inşaatını gezip, ilgililerden bilgi aldı.

Yozgat Sorgun 5 yıldızlı Safa Termal oteli hizmete açıldı!

Yozgatın en büyük 5 yıldızlı oteli Safa Termal oteli Sorgun ilçesinde Sorgun Büyük Termal tesisleri içerisinde kurularak bölge turizminin hizmetine sunuldu.

Veysel Eroğlu: Yıldırım hızıyla sulama tesisleri yapacağız!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, "Bu yılı 'sulama yılı' olarak ilan ediyoruz. Mevcut biten tesislerden başlamak üzere, yıldırım hızıyla sulama tesislerini yapacağız" dedi.

Gümüşhane köylerine 1 milyar TL'lik sulama tesisi!

Gümüşhane köylerine İller Bankası kaynaklarıyla 1 milyon liralık tarımsal sulama tesisleri yapılırken, İl Özel İdaresi kaynaklarıyla da mevcut tesisler için 32 bin metre uzunluğunda boru ve 22 ton çimento yardımı yapıldı.

Yusuf Başer, Yozgat Kadın Termal Aquapark inşaatını inceledi!

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat’ta kadınlara yönelik olarak yapılan “Kadın Termal Aquapark ve Spor Kompleksi” tesisleri inşaatını inceledi.

Yozgat Spor Vadisi 1. Etap Tesisleri için imzalar atıldı!

Yozgat’ın değişimine önemli katkılar sunacak Yozgat Spor Vadisi 1.Etap Tesisleri ihale işi imza töreni valilik toplantı salonunda Vali Abdulkadir Yazıcı ve Belediye Başkanı Kazım Arslan’ın katılımıyla gerçekleşti...

Sulama birlikleri kanunu!

Sulama birlikleri kanunu, 22 Mart 2011 tarihinde 27882 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Kanunda, inşa edilmiş veya halen inşa edilmekte olan ya da inşa edilmesi planlanan sulama tesisleri ile ilgili esaslara yer veriliyor....

yozgat sulama tesisleri Haberi

yozgat sulama tesisleri


Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "AK Parti hükümetinden önce 79 yılda ürettiğimiz toplam enerjinin iki katını son 11 yılda üretir hale geldik. Bu, büyük bir adım, büyük bir başarıdır" dedi.


Bozdağ, Orman ve Su İşleri Bakanlığınca Boğazlıyan Kaymakamlığı önünde düzenlenen toplu açılış ve temel atma töreninde yaptığı konuşmada, temeli atılacak ve açılışı yapılacak 22 tesisin hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.


Yozgat'ın ve Boğazlıyan'ın sularını tarlayla buluşturup berekete, kazanca dönüştürmek amacıyla yapılmış çalışmaların meyvelerini almak, yeni adımlarını atmak için buraya geldiklerini ifade eden Bozdağ, şunları kaydetti:


"İstanbul 1989'dan sonra CHP'li bir belediyenin becereksizliğiyle susuzluğa mahkum oldu. 1994 yılında Başbakanımız belediye başkanı olduğunda İstanbul'un her yanı bidonlarla doluydu. İnsanlar çeşmelerden bidonlarla su getiriyorlardı. Çeşme olmayan yerler de benzinlik gibi su dağıtan yerler oluşmuştu. Tankerler mahalle...