19 / 04 / 2024

yozgat toki evleri

yozgat toki evleri

Yozgat ili ve ilçelerinde TOKİ tarafından yapılan konutların taksit ödemelerinin ertelenmesi önerisi meclis gündemine taşındı. CHP'li Keven, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ'den Yozgat'a 158 yeni konut!

Yozgat İli, Saraykent İlçesi 158 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 15 Eylül 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Yozgat 112 konut ihalesi 6 Mayıs'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat İli, Aydıncık İlçesi, Danlıdağ Mahallesi 112 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 6 Mayıs 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Yozgat 643 konut ihalesi 22 Nisan'da!

Yozgat Merkez Mutafoğlu 2. Mıntıka Mahallesi 643 Adet Konut 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi 22 Nisan 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Yozgat'ta TOKİ konutları sahiplerini buldu!

Yozgat'ta Çapanoğlu Mahallesi'nde, mülkiyeti Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na ait 530 adet 1 oda 1 salon sosyal konuttan boş durumda bulunan 99 konutun 66'sı yeni sahiplerini buldu.

Yozgat’ta 200 TOKİ konutu boşaltılacak!

Yozgat’ta Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından dar gelirli aileler için yaptırılan 530 sosyal konuttan 200’ünün amacı dışında kullanıldığı ve kiraya verildiği gerekçesiyle boşaltılacak.

Bekir Bozdağ: 500 bin konutu vatandaşımızın kullanımına sunduk!

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, TOKİ'nin Turgut Özal zamanında kurulduğunu, AK Parti iktidarlarına gelene kadar geçen 19 yılık sürede 43 bin konut üretebildiğini, kendi dönemlerindeki 12 yılda ise 500 bin konut üretildiğini vurguladı....

Yozgat Belediyesi TOKİ Konutları'na park yapacak!

Yozgat Belediyesi TOKİ konutlarının bulunduğu alanda 80 dönüm üzerine park yapıyor. Park inşaat çalışmalarını inceleyen Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer Yozgat'ın en büyük parkının isminin Türk Dünyası Kültür Parkı olacağını söyledi.

TOKİ Yozgat Saraykent Evleri kura tarihi!

86 adet daireden meydana gelen TOKİ Yozgat Saraykent Evleri projesi için kura çekimi yapılacak. Peki, TOKİ Yozgat Saraykent Evleri kura tarihi ne zaman?

Yozgat Saraykent TOKİ Evleri kura çekimi!

86 adet daireden meydana gelen Yozgat Saraykent TOKİ Evleri projesinde kura çekimi için geri sayım başladı. Peki, Yozgat Saraykent TOKİ Evleri kura çekimi ne zaman?

Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi!

TOKİ'nin Karaman Kırbağı Emekli Grubu Konut Projesi'nin stoklarında yer alan 32 konut için kura çekimi saatler sonra yapılacak. İşte, Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi...

Balıkesir Gönen Toki Evleri başvuruları!

Balıkesir Gönen Sarıköy Toplu Konut Projesi dahilinde 6 adet Alt Gelir Grubu konut açık satış usulü satılıyor. İşte, Balıkesir Gönen Toki Evleri başvuruları...

Kırşehir Kaman Toki Evleri kurası!

106 adet konuttan meydana gelen TOKİ Kırşehir Kaman projesinde başvuru dönemi sona erdi. Peki, Kırşehir Kaman Toki Evleri kurası ne zaman?

Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Toplamda 160 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor. Peki Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Kırşehir Kaman Toki Evleri kura çekilişi 2016!

Kırşehir Kaman Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirilecek olan 106 adet konut için başvuru dönemi 22 Haziran'da başlayacak. İşte, Kırşehir Kaman Toki Evleri kura çekilişi 2016..

Tekirdağ Marmara Ereğlisi Toki evleri başvuru!

232 konutluk Tekirdağ Marmara Ereğlisi Sultanköy alt gelir grubu projesinde yer alan 4 adet konut 6 Haziran'da açık satışa sunulacak. İşte, Tekirdağ Marmara Ereğlisi Toki evleri başvuru tarihi...

Bilecik Bozüyük Toki Evleri başvuru bedeli!

Toplamda 724 adet konuttan meydana gelen TOKİ Bilecik Bozüyük projesindeki 82 adet konut açık satışa sunuluyor. İşte, Bilecik Bozüyük Toki Evleri başvuru bedeli..

Yozgat Mutafoğlu TOKİ Evleri başvuru süresi bugün bitiyor!

Yozgat Mutafoğlu TOKİ Evleri başvuru süresi bugün bitiyor. Dairelerin 3 oda 1 salon olarak dizayn edildiği projede yüzde 10, yüzde 15 veya yüzde 25 peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Yozgat Mutafoğlu TOKİ Evleri başvuru!

Yozgat Mutafoğlu TOKİ Evleri başvuru dönemi 30 Aralık 2015 tarihinde sona erecek. Dairelerin 2+1 olarak dizayn edildiği projede kura satışları 12 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Yozgat Mutafoğlu TOKİ Evleri başvuruları!

Yozgat Mutafoğlu TOKİ Evleri başvuruları 25 Kasım 2015 tarihi itibariyle gerçekleşecek. Satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülen projede aylık taksitler 300 TL'den başlıyor.

Emekli TOKİ Evleri 2015 başvuru ve şartları neler?

Dar gelirli ve emekliler için TOKİ EVLERİ adı altında piyasadan daha ucuza ev temini sağlanıyor. Emekli ve dar gelirliler için Toki Evleri başvuru şartları neler? Düşük gelirli TOKİ evleri nasıl alınıyor? Şartlar neler? İşte cevabı...

yozgat toki evleri Haberi

yozgat toki evleri

CHP Yozgat Milletvekili Ali Keven, Yozgat ili ve ilçelerinde TOKİ tarafından yapılan konutların taksit ödemelerinin ertelenmesi önerisine ilişkin soru önergesi hazırladı. Keven, sorusunun Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Keven, ''Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından dar ve orta gelirli vatandaşlarımıza yaptırılan konutların taksit ödemelerinin COVID19 salgını sürecinde ertelenmesi ile ilgili kamuoyunda yaygın bir beklenti bulunmaktadır. Taksitlerini ödeyemeyecek durumda ki dar gelirli vatandaşlarımız evlerinin ellerinden alınacağı korkusuyla tedirgin olmaktadırlar'' diye konuştu.

CHP Yozgat Milletvekili Ali Keven'in soruları:
1- Yozgat ve ilçelerinde bulunan TOKİ projelerinden ev alan hak sahiplerinin Kasım ayı taksit ödemeleri geldiğinden dolayı ekonomik zorluk yaşanan bu salgın sürecinde vatandaşların taksit ödemelerinin ertelenmesi planlanmakta mıdır?