11 / 05 / 2024

Ytong Çatalca tesisi

Ytong Çatalca tesisi

Isı yalıtımı ürünleri imal eden Türk Ytong. grubun küresel ölçekteki ilk yeşil tesisini Çatalca'da kurdu. Firma, yeni tesisiyle, enerji ve hammadde konusunda verirmliliği artırmayı amaçlıyor.

Çatalca İzzettin Mahallesi Sosyal Tesisi açıldı!

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara tarafından hayata geçirilen çok amaçlı "İzzettin Mahallesi Kırım Türkleri Sosyal Tesisleri", hizmete açıldı.

Türk Ytong, dünyanın en büyük ytong tesisini kurdu!

Son üç yılda 80 milyon Euro'luk yatırım yapan Türk Ytong, son olarak 29 Ekim'de Dilovası tesisini açtı. Bu, dünyanın en büyük ytong tesisi oldu. 2,5 milyon metreküplük ytong üretim kapasitesine sahip olan şirket, bu yıl 400 milyon TL ciro hedefliyor.

Ytong'dan Çatalca'ya çevre dostu bina yatırımı!

Türk inşaat sektörünün gelişimine önemli katkılar sağlayan Ytong, İstanbul-Çatalca'da 30 milyon euro'luk yatırımla, yüksek teknolojili yeni üretim tesisini devreye aldı.

Ytong, Çatalca'da ilk yeşil tesisini kurdu!

Isı yalıtımı ürünleri imal eden Türk Ytong. grubun küresel ölçekteki ilk yeşil tesisini Çatalca'da kurdu. Firma, yeni tesisiyle, enerji ve hammadde konusunda verirmliliği artırmayı amaçlıyor.

Çatalca Çiftlikköy Sosyal Tesisi'nin üzeri kapatılıyor!

Çatalca Belediyesi tarafından Çiftlikköy’de 29 Ekim 2012 tarihinde açılan Çiftlikköy Sosyal Tesisi'nin üzeri kapatılıyor. Sosyal tesiste, Çatalca Belediyesi’ne bağlı ekipler tarafından çatının taşıyıcı direkler için ankraj çalışmaları yapıldı.

Ytong, Kocaeli Çatalca'da 30 milyon liralık fabrika inşa edecek!

Ytong Genel Müdürü Gökhan Erel; Kocaeli'ye yatırım yapacağız Türk Ytong Genel Müdürü Gökhan Erel, düzenlediği basın toplantısıyla Kocaeli'ye önümüzdeki 5-6 yıl içinde yatırım yapacaklarını açıkladı.

Ytong Trabzon'a fabrika kuracak!

Türk Ytong, Varlıbaş Holding ile birlikte Trabzon'da bir fabrika kurmayı planlıyor. Fabrika 30 milyon Euro'ya mal olacak ve üç yıl sonra faaliyete geçecek. Şirket, mayıs ayında Çatalca'da da bir fabrika açacak.

Türk Ytong Kocaeli fabrikası dünyanın ilk yeşil Ytong tesisi olacak!

Gaz beton üretiminin Türkiye’deki lider kuruluşu Türk Ytong, Çatalca’da inşaatı süren yeni fabrikası ve Bilecik tesisinde gerçekleştireceği kapasite artışı ile dünyanın en büyük Ytong üreticisi olacak.

Ytong Çatalca ve Bilecik'te arttıracağı kapasitesiyle dünyanın en büyüğü olacak!

Türk Ytong dünya liderliği yolunda ilerliyor "Dünyanın İlk Yeşil Ytong Fabrikası' olarak üretime başlayacak Çatalca tesisi ve Bilecik fabrikasında gerçekleştirilen kapasite artışı sonrası şirketin yıllık üretimi 2 milyon 800 bin metreküpe ulaşacak.

Türk Ytong Çatalca’da fabrika kuruyor!

Türk Ytong Genel Müdürü Gökhan Erel Bursa'da düzenlediği basın toplantısında şirketin 5. fabrikası olan ve 2(X)8 yılı sonlarında faaliyete geçen Bilecik tesislerinden Güney Marmara Bölgesi'ne yıllık 250 bin metre küpe sevkiyat yapıldığını bildirdi.

Türk Ytong 6. fabrikasını Çatalca’da kuruyor!

Fabrikanın 2015 yılı Haziran ayında üretime başlamasıyla yıllık 2,5 milyon metre küp ytong üreteceklerini belirten şirket genel müdürü Gökhan Erel, 50 yılda ürettikleri ytongla 10 milyar dolarlık enerji tasarrufunda bulunduklarını söyledi...

Türk Ytong Antalya'da ikinci bir üretim tesisi kurmayı planlıyor!

Türk Ytong, 50. kuruluş yıldönümü etkinliklerini sürdürüyor. Yarım asırlık başarısının coşkusunu her bir fabrikasındaki çalışanlarıyla birlikte kutlamak için düzenlenen “Ytong Fabrika Günleri”, Antalya Fabrikası’ndaki buluşmayla devam etti.

Çatalca'da Çim Saha Ve Spor Tesisi yapım işi ihalesi!

Çatalca İlçesi Subaşı Köyüne Suni Çim Saha Ve Spor Tesisi Yapılması İnşaatı yapım işi ihalesi 8 Ekim 2013 tarihinde saat 10:30 'da Merter 'de gerçekleştirilecek...

Ytong Çatalca tesisi Haberi

Ytong Çatalca tesisi

2015 yılında, 30 milyon Euro yatırımla devreye aldıkları fabrikanın, Türkiye'deki altıncı tesisleri olduğunu kaydeden Türk Ytong Genel Müdürü Gökhan Erel, söz konusu tesisle yıllık 400 bin metreküp üretim kapasitesine ulaşacaklarını kaydetti. Yeni tesislerinde yanmaz ısı yalıtım levhası 'Multipor'u üreteceklerini açıklayan Erel, "Multipor, inovasyon ürünü olan Ytong ısı yalıtım plağının bir adım daha ötesinde olacak. Ürünle, sürdürülebilir yapılaşma, enerji verimliliği ve yangın güvenliği gibi konularda beklentileri karşılamak istiyoruz" diye konuştu. 


Firmalarının Multipor yatırımıyla ısı yalıtımında üretim kapasitesini beş kat artıracağım vurgulayan Gökhan Erel, yılda 1 milyon metrekare mantolamaya alternatif yanmaz ısı yalıtımı üreteceklerini kaydetti. Yeni tesisle birlikte enerji ve hammadde konusunda verimliliği artıracaklarını söyleyen Gökhan Erel, Türk Ytong'un üretiminin, yüksek oranda iç pazara yönelik olduğunu dile getirdi. Çatalca'daki fabrikalarıyla kapasitelerinin kademeli...