19 / 04 / 2024

ytong kocaeli yatırım

ytong kocaeli yatırım

Türk Ytong Genel Müdürü Gökhan Erel, Şirket Danışmanı Nuri Ertokat, Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Tolga Öztoprak, Sorumlu Bölge Şefi Hasan Ovalı, Yelken Kulübü'nde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden ulaşıma 1.54 milyar TL yatırım! 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Kongre Merkezi’nde “Sevdamız Kocaeli” sloganıyla gerçekleşen programda ulaşım için 1,54 milyar TL yatırım yapıldığını dile getirdi. 

Kocaeli'de 225 yatırım teşvik belgesi düzenlendi!

Sanayi ve liman kenti Kocaeli'de hayata geçirilmesi planlanan ve sabit yatırım tutarı 5,9 milyar TL'ye ulaşan 225 yatırım için teşvik belgesi düzenlendi.

Ocak-Mart döneminde yeni yatırımlar için 43 yatırım teşvik belgesi düzenlendi!

"Sanayi ve teknoloji kenti" Kocaeli'de hayata geçirilmesi planlanan ve sabit yatırım tutarı 1,8 milyar lira olarak öngörülen 43 komple yeni yatırım projesi teşvik kapsamına alındı.

Kocaeli'de 208 projeye yatırım teşvik belgesi verildi!

Türk sanayisinin merkez üssü Kocaeli'de geçen yıl sabit yatırım tutarı 10,7 milyar lira olan 208 proje için yatırım teşvik belgesi verildi. Yatırımların tamamlanmasıyla bölgede 6 bin kişinin istihdam edilmesi öngörülüyor.

Kocaeli'ye 47 proje ile 286 milyon TL'lik yatırım!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli'ye 47 proje ile 286 milyon TL'lik yatırım yapıldığını söyledi.

Derince'nin altyapısına 87 milyonluk yatırım!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Derince'ye 87 milyon TL'lik altyapı yatırımı yapıyor,

Kocaeli'ne 5 yılda 500 milyon liralık yatırım yapılacak!

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 3 yılda hayata geçirilen ve startı verilen 300 milyon liralık 300 projeyi vatandaşlarla paylaştı. Baran şimdiki hedefinin 5 yılda 500 milyon liralık yatırımı hayata geçirmek olduğunu söyledi.

Kocaeli'deki 851 milyon TL'lik 23 yatırım açıldı!

12 Mart Pazar günü Kocaeli Valiliği, kamu kurumları, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin tamamladığı 851 milyon TL değerindeki 223 yatırımın açılışı gerçekleşti.

Kocaeli'deki 851 milyon TL'lik 23 yatırım pazar günü açılıyor!

Kocaeli Valiliği, kamu kurumları, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin tamamladığı 851 milyon TL değerindeki 223 yatırımın açılışı Pazar günü gerçekleştirilecek.

Derince’de 2017 yatırım yılı olacak!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu 2017'nin Derince'de yatırım yılı olacağını söyledi.

Kocaeli'de 2016'da en büyük yatırım ulaşıma ayrıldı!

Kocaeli'de 2016 yılında en büyük yatırım ulaşıma yapıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç duyulan noktalarda birçok üstgeçit, köprü, viyadük ve bulvarı hizmete açtı.

Kocaeli Kandıra’ya yeni yatırım müjdeleri!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kırsal kalkınmaya destek vermek amacıyla Meyveciliği Geliştirme Projesi kapsamında kent genelindeki çiftçilere sertifikalı meyve fidanları dağıtıyor. Törene katılan Başkan Vekili Zekeriya Özak, Kandıra için yeni yatırım müjdeleri verdi.

Henkel'den Türkiye'ye fabrika yatırımı!

Henkel, Türkiye'ye yatırımını sürdürme kararı alarak Orta Doğu ve Afrika bölgesinin en büyük endüstriyel yapıştırıcılar fabrikasının temelini Kocaeli Gebze'de attı, Türk ekonomisine olan güvenini sürdürdü

ytong kocaeli yatırım Haberi

ytong kocaeli yatırım

Türk Ytong Genel Müdürü Gökhan Erel, Şirket Danışmanı Nuri Ertokat, Satış ve Pazarlama Genel Müdür

Yardımcısı Tolga Öztoprak, Sorumlu Bölge Şefi Hasan Ovalı, Yelken Kulübü'nde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Yapı malzemesi sektörünün lider ve çevreci kuruluşu Türk Ytong, 50 yılı aşkın tecrübesi ve pazar lideri olmanın sorumluluğuyla çevre dostu yapılaşmada fark yaratmaya ve sektöre bilgi olarak da değer katan etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.


SATIŞTA AVRUPA BİRİNCİSİ

Satış açısından Avrupa’da birinci olacaklarını söyleyen Erel, “Ytong olarak 51.yılımızı devirdik. Türkiye’de böyle bir malzemeyi üretmek ve sunmaktan dolayı mutlu ve gururluyuz. Ytong; içinde milyonlarca hava kabarcıklı olan yapım elementidir. Isı yalıtımı elde etmiş oluyoruz. Ürünümüz yanmayan alev almaz gaz çıkartmaz özelliğe sahip. Kısa zamanda Avrupa’nın en büyük fabrikası haline geleceğiz. 1 milyon 900 metre...