28 / 03 / 2024

Ytong toplantı çeşme

Ytong toplantı çeşme

İnşaat sektörünün lider kuruluşlarından Türk Ytong'un 44'üncü Yetkili Satıcılar Toplantısı, Çeşme'de yapıldı. Toplantı "Gelecek Bizimle Gelecek" sloganıyla gerçekleştirildi..

Çeşme Turizm Projesi’nde uzlaşma için komisyon kuruldu!

Çeşme Turizm Projesi için Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın koordinasyonunda toplantı düzenlendi. Toplantıya, hem projeye destek veren hem de karşı çıkan kuruluşlar katıldı. Mehmet Nuri Ersoy, proje için bir komisyon oluşturulduğunu belirtti...

Mehmet Ersoy'dan Ege Turizm Merkezi Çeşme Projesi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy,  İzmir Ticaret Odası'nda gerçekleştirilen"Ege Turizm Planı Değerlendirme Toplantısı"nda, "Ege Turizm Merkezi - Çeşme Projesi" hakkında açıklamalarda bulundu...

Gebze Arapçeşme'ye bilim merkezi geliyor!

AK Parti İlçe Teşkilatı’nın Arapçeşme Mahellesi Genişletilmiş Danışma Meclisi toplantısında Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, mahalleye kazandırılan hizmetler ve yapılacak projeler hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

Yapı İnşaat ve Mobilya Fuarı için Çeşme'ye 500 arap iş adamı gelecek!

Çeşme'de düzenlenecek Yapı-İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Fuarı ile eş zamanlı yapılacak Mobilya-Dekorasyon ve Ev Tekstili Fuarı'nın tanıtım toplantısı yapıldı.

Çeşme'de inşaat yasağı 1 Haziran'da başlıyor!

İzmir Çeşme'de Mayıs ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda İzmir'in Çeşme ilçesinde, yaz sezonu nedeniyle inşaat yasağının 1 Haziran ve 15 Eylül 2016 tarihleri arasında gerçekleşmesine karar verildi.

Çeşme Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı gerçekleşti!

Çeşme Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısında, 2014 yılında temsil harcama bütçesine 1 milyon 350 bin lira ayrıldığını, Bu bütçeden festivallere ayrılan payın 74 bin 410 lira olarak gerçekleştiği belirtildi.

Çeşme Ovacık Rüzgar Enerji Santrali'nin halk toplantısı 3 Mart'ta!

Çeşme Enerji A.Ş. tarafından İzmir Çeşme'de Ovacık Rüzgar Enerji Santrali projesinin işletilmesi için 3 Mart günü saat 14:00'da halk toplantısı düzenlenecek. Toplantı Ovacık Köy Kahvesi'nde gerçekleşecek.

Türk Ytong'un tüm yetkili satıcıları Çeşme'de toplandı!

İnşaat sektörünün lider kuruluşlarından Türk Ytong'un 44'üncü Yetkili Satıcılar Toplantısı, Çeşme'de yapıldı. Toplantı "Gelecek Bizimle Gelecek" sloganıyla gerçekleştirildi..

Belediyeler Birliği Çeşme'de ihale ve imar kanununu konuştu!

Belediyecilerin gündeminde “ihale ve imar kanunu” vardı. Türkiye Belediyeler Birliği ve Ege Belediyeler Birliği işbirliğiyle düzenlenen “ihale ve imar kanunu” ile ilgili toplantı Çeşme’de yapıldı.

Çeşme Kruvaziyer yolcusu bekliyor!

Çeşme'de düzenlenen sektör toplantısında kruvaziyer turizmi değerlendirildi. Üyeler, kruvaziyer turizmi ile 2012 yılında tanışan Çeşme'nin bu pastadan daha fazla pay alabilmesi için dünyada tanıtımının artırılması gerektiğini dile getirdi

İş dünyası toplantılarını Koru İstanbul Kuruçeşme’de gerçekleştiriyor!

Yazın bitmesiyle birlikte yoğunlaşan toplantılar için şirketlere farklı alternatifler sunan Koru İstanbul Kuruçeşme, iş dünyasının profesyonellerini boğaz ve koru manzarası eşliğinde Koru Ev, Kaptan Köşk ve Anonim Ortaköy toplantı salonlarında ağırlıyor.

Alfemo Mobilya, Çin Guangzhou Fuarı'ndan ödülle döndü; müşterisini Çeşme'ye tatile gönderiyor!

Şehirli ve modern çizgilere sahip yeni koleksiyonları ile 2012 yılına damgasını vuran Alfemo Mobilya, her yıl olduğu gibi bu yılda çekilişsiz kurasız, Alfemo' dan alışveriş yapanlara Çeşme'de 5 yıldızlı otelde muhteşem bir tatil imkanı sunuyor

Çeşme'deki 128-A by Aslışah Alkoçlar Oteli, 23 Nisan'da hizmete açılacak!

Liseyi bitirmeye hazırlanan 19 yaşındaki Aslışah Alkoçlar, Çeşme'de sahibi olduğu butik oteli işletecek. Anne-babadan turizmci olan genç kız kışın ise İngiltere'ye gidip işletme eğitimi alacak

Ytong toplantı çeşme Haberi

Ytong toplantı çeşme

İnşaat sektörünün lider kuruluşlarından Türk Ytong'un 44'üncü Yetkili Satıcılar Toplantısı, Çeşme'de yapıldı. "Gelecek Bizimle Gelecek" sloganıyla gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar, "51 yıllık köklü kültürü ile devamlı ileriye yürümüş olan Ytong, tüm ekibiyle beraber gelecekte çok daha başarılı işlere imza atacaktır" dedi. 


Posta...